Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 5,25 Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ....

Με το δεξί μπήκε χτες η Βραζιλία νικώντας δύσκολα και με ανατροπή την Κροατία με 3-1. Στοιχηματικά το παιχνίδι κύλησε ιδανικά αφού πληρωθήκαμε το Over 1.50 της Βραζιλίας στο 1,57 που ήταν η βασική μας πρόταση χτες αλλά κυρίως στο Live το 1Χ της Βραζιλίας στο ημίχρονο σε αποδ. 2,00 αλλά και το δεύτερο γκολ της Βραζιλίας πριν το 80 με 2,20, με το αρκούδα πέναλτι που δόθηκε από τον Ιάπωνα ρέφερι. Αντίστοιχα και σήμερα θα είμαστε μαζί στο live σε Facebook και Twitter για να σχολιάζουμε και φυσικά να παίζουμε αναλόγως και στο Live. Για μένα το χω πει και παλαιότερα, τέτοιες διοργανώσεις προσφέρονται κυρίως για Live.

Kάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα και να ενταχθείτε στην παρέα μας.

Πάμε στα σημερινά,

Αρχικά για τον α' όμιλο, στις 19:00 έχουμε το Καμερούν Μεξικό, όπου ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα έναντι της δεύτερης θέσης και επί της ουσίας θα είναι και η ομάδα που θα κοντράρει την Κροατία. Τα "Λιοντάρια" δε θυμίζουν πλέον την ομάδα του παρελθόντος ενώ και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Από τη μία είχαμε τη γκρίνια για το πρίμ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι στη φυλακή. Ενώ ακόμα και στη Βραζιλία όπως έγραφα και χτες στο facebook, έχουν συμβεί κωμικοτραγικά πράγματα που προκαλούν μεγάλα γέλια. Παίχτες να ξεμένουν στο ξενοδοχείο γιατί... τους ξέχασαν, παίχτες να χάνονται πηγαίνοντας να αλλάξουν το συνάλλαγμα (ανάμεσά τους και ο γνωστός μας Ιτανζ) ενώ ο Εκότο έκανε το κορυφαίο, που επειδή δεν του άρεσε το φαγητό πήγε και έφαγε στα McDonald's!! Από την άλλη το Μεξικό, που μέχρι την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών έπαιζε την πρόκρισή του σε αυτό το Μουντιάλ, ναι μεν δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής αγωνιζόμενο στην γειτονική Βραζιλία αλλά δεν μπορώ να πω ότι πείθει και ιδιαίτερα. Έχει μόλις έξι παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έχει καλό προπονητή που κατεβάζει την ομάδα με 3-5-2 με Ερνάντες και Περάλτα μπροστά. Δυνατή επιθετική δυάδα. Το Μεξικό όπως δέιχνουν οι αποδόσεις είναι οριακά το φαβορί, αλλά θέλω πρώτα να δω αμφότερες τις ομάδες και θα πάω πάσο.

Στον β' όμιλο, στις 22:00 έχουμε το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Ισπανία - Ολλανδία, με τον άσσο να κυκλοφορεί μόλις στο 1,80 (!!). Η Ισπανία αναμφίβολα είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και από τα πρώτα φαβορί και για την κατάκτηση φυσικά. Προσωπικά θεωρώ ότι ο κύκλος της βαίνει προς το τέλος. Ο Τσάβι πλέον στα 34, ο Ινιέστα στα 30 και με επίθεση ποιον;; Τον Τόρες; που θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή; Τον Ντιέγκο Κόστα; που προέρχεται από τον μεγάλο τραυματισμό στο γόνατο; Με ψευτοενιάρι τον Φάμπρεγας; Ενώ ο Βίγια δε μπορεί να παίξει μόνος του στην κορυφή. Στα μετόπισθεν πάντως παραμένει δυνατή, έχει και το passing game αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί για να φτάσει ψηλά. Η Ισπανία θέλει την πρωτιά για να αποφύγει στη διασταύρωση τη Βραζιλία. Από την άλλη η Ολλανδία έχει όνειρα σε αυτό το μουντιάλ αλλά ξέρει πολύ καλά ότι αν βγει δεύτερη, θα πέσει πάνω στη Βραζιλία οπότε τα πράγματα είναι παρά πολύ δύσκολα. Από τη μέση και μπροστά οι Ορανιέ είναι δυνατοί, με Φαν Πέρσι και Ρομπέν στην επίθεση και στα χαφ Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ και Ντε Γκουζμάν. Το πρόβλημα είναι πίσω και εκεί θα κριθεί το σημερινό παιχνίδι. Η Ολλανδία το γκολ το έχει μπροστά αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ο Φαν Χάαλ έχει την εμπειρία, αναγνωρίζει το πρόβλημα και όλα δείχνουν ότι θα το πάει αλα Ρεχάγκελ ώστε να σφίξει όσο το δυνατόν πίσω. Επειδή το στοίχημα είναι απόδοση, το διπλό της Ολλανδίας προκαλεί!! και ας μην έρθει ποτέ. Επιλογή στο Draw No bet Ολλανδία στο 3,60.

Στις 01:00 έχουμε το άλλο παιχνίδι του ομίλου, Χιλή εναντίον Αυστραλίας. Όπως είχα γράψει και στην ανάλυση των ειδικών στοιχημάτων, η Αυστραλία είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου και στα προκριματικά μία ζέστη μία κρύο, χωρίς σταθερότητα στην απόδοση της. Οι ήττες στα φιλικά έφεραν την απόλυση του Οσγίεκ από τον πάγκο της ομάδας και στη θέση του ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέγκογλου. Δεν βλέπω ούτε βαθμό να παίρνει η Αυστραλία, από όποια ομάδα πάντως αν κόψει βαθμούς θα την αποκλείσει. Η Χιλή από την άλλη έχει φιλοδοξίες, έχει καλοδουλεμένο σύνολο, διαθέτει παίχτες που έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά όπως ο παιχταράς Βιδάλ, παρ ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Η Χιλή χαρακτηρίζεται για το δυνατό της πρέσινγκ και την ταχύτητά της. Λογικά δε θα δυσκολευτεί να μπει με το δεξί στον όμιλο. Ο άσσος στο 1,44.