Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΛΙΚΟ Χ, ΣΗΜΕΡΑ;;

Εξαιρετική μέρα και χτες όπου είχαμε 4 στα 4 στις προτάσεις, συνεχίζοντας ένα πολύ καλό σερί που τρέχουμε τον τελευταίο καιρό όπου τα ποσοστά επιτυχίας αγγίζουν το απόλυτο. Μοναδική παραφωνία η προηγούμενη Κυριακή, μία μέρα όπου έγινε σφαγή μιας και σπάσανε πολλά σημεία. Και σήμερα κίνητρο θα παίξουμε και προφανώς, δε θα κουραστώ να το λέω, οι μπουκ δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και οι αποδόσεις είναι εποχιακές. Εντάξει ο ΟΠΑΠ βέβαια ως είθισται το παρακάνει.

Επειδή λαμβάνω και πολλά μηνύματά σας με συγχαρητήρια, ευχαριστώ κ.τ.λ. είναι μία καλή περίοδος αλλά ναι είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Δε γίνεται να πηγαίνουμε συνέχεια ταμείο και τότε είναι το θέμα πως θα το διαχειριστούμε.

Όσον αφορά τώρα την Eurovision, ΠΑΤΩΣΑΜΕ. Χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω;; δε νομίζω. Μετά από τόσα χρόνια που πάντα είχα εξαιρετικά ποσοστά στη Eurovision φέτος, την πάτησα άσχημα. Αφενός δεν περίμενα αυτό το τραβέλι να βγει πρώτο και αφετέρου, παρ ότι όπως σας έγραφα ότι η αρχική μου άποψη ήταν ότι η Ελλάδα θα πατώσει, άλλαξα άποψη λόγω στυλ τραγουδιού και θεώρησα ότι θα πάμε καλά.


219 2 1,85 (16:00) [Τυπική και μόνο η πρόταση, η απόδοση δεν έχει νόημα]
*προτελευταία αγωνιστική
Η πρόταση γίνεται καθαρά για τυπικούς λόγους μιας και πλέον η απόδοση της Κιέβο έχει πέσει τρομακτικά πολύ. Πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από το 2,00 ενώ είχε ανοίξει κοντά στο 3,00. Η Κάλιαρι είναι παντελώς αδιάφορη, έχει σφυρίξει λήξη και τώρα μπορεί να κάνει χάρες. Άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν και παρελθόν όπως για παράδειγμα το 2013 συγκεκριμένα στης 04/05/13 με το βολικό 0-0. Βάλτε το και αυτό στην εξίσωση. Η Κιέβο σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη διότι πολύ απλά την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Ιντερ. Η Κιέβο προέρχεται από άθλιες εμφανίσεις αλλά όπως έχω πει και κατά το παρελθόν η Κιέβο όλα αυτά τα χρόνια που είναι στη Serie A πάντα βοηθούσε όταν ήταν αδιάφορη, έχει καλές σχέσεις με πολλές ομάδες. Τώρα που εκείνη χρειάζεται βοήθεια δε θα της τη δώσουν; Η απόδοση του διπλού έχει πέσει παντού. Στην Ασία το line έχει από το 0 στο 0,25 για την Κιέβο. Αναμενόμενο, έχει φορτωθεί το μουλάρι. Ανεξαρτήτως του αν έρθει όποιος παίξει διπλό στο 1,85 είναι λάθος παίξιμο!!

220 2 1,75 (16:00)
*προτελευταία αγωνιστική
Κάπου εδώ τελείωσαν τα αστεία για τη Φιορεντίνα, η οποία κάνει μία κοιλιά τον τελευταίο καιρό η οποία ναι μεν δε φαίνεται τόσο στα αποτελέσματα αλλά κυρίως στις εμφανίσεις. Η ομάδα πήγαινε τρένο αλλά έχει κλατάρει από δυνάμεις. Μη ξεχνάμε ότι η Φιορεντίνα έβγαλε τη σεζόν έχοντας τραυματίες και τους δύο βασικούς της φορ. Και το αστείο είναι ότι πήγαν και πήραν τον Μάτρι…. Εντάξει γελάει ο κόσμος. Ωστόσο σήμερα κόντρα στην υποβιβασμένη και με απουσίες Λιβόρνο με νίκη καθαρίζει την υπόθεση 4η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί που θεωρούνταν σίγουρη η 4η θέση, η χθεσινή νίκη της Ιντερ, μείωσε τη διαφορά μόλις στον έναν βαθμό, συνεπώς καταλαβαίνετε πόσο κρίσιμο ειναι το παιχνίδι.  Στη Λιβόρνο μεταξύ άλλων θα λείψουν ο πρώτος της σκόρερ ο Παουλίνιο (34/15) και ο πολύ σημαντικός χαφ Γκρέκο (32/4). Πρακτικά δηλαδή θα λείψουν τα μισά γκολ απ αυτά που έχει πετύχει η Λιβόρνο. Το διπλό πέφτει παντού, πλέον κυμαίνεται οριακά πάνω απ το 1,75 του ΟΠΑΠ. Στην Ασία το line από το -0,25 για τη Φιορεντίνα έχει ανέβει στο -0,50 και με πτώση της απόδοσης (!!). Είναι από τα public bet της ημέρας.

223 1 1,40 (16:00)
*προτελευταία αγωνιστική
Άλλο ένα σημείο που έχει πέσει πάνω του όλος ο κόσμος. Σας το χα αναφέρει ήδη απ τα μέσα της βδομάδας για να το προλάβετε σε μία αξιοπρεπή απόδοση γιατί πλέον παίζεται ακόμα και κάτω του 1,50. Η Σασσούλο προέρχεται από τεράστια νίκη μέσα στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα και σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Τζένοα με νίκη, κλειδώνει την παραμονή. Εσείς τι λέτε θα χύσει την καρδάρα με το γάλα, θα πετάξει στα σκουπίδια το τεράστιο διπλό στη Φλωρεντία κόντρα στην αδιάφορη Τζένοα; Δε νομίζω… Τελευταία αγωνιστική παίζει στο Μιλάνο με τη Μίλαν που θα καίγεται για βαθμούς. Άρα… Στην Ασία το line απ το -0,75 ανέβηκε στο -1 για την Σασσουόλο, με παράλληλη πτώση της απόδοσης. Και εδώ αναμενόμενο.

266 1 1,40 (18:15)
Εντάξει δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για τον άσσο του Παναθηναϊκού, που μας πλήρωσε πολύ καλά και εύκολα μέσα στην Τρίπολη στο 2,70 που κυκλοφορούσε το διπλό.

296 2 1,75 (20:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
Για το διπλό της Βαγιαδολίδ επίσης έχω αναφερθεί από την Τετάρτη στο facebook ώστε να το προλάβετε σε αξιοπρεπή απόδοση. Η Μπέτις είναι υποβιβασμένη και τελευταία αλλά κάθε άλλο αυτό φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική όπου λίγο έλειψε να κάνει την κηδεία κόντρα στην Αλμερία. Από την άλλη η Βαγιαδολίδ κάνοντας ένα εκπληκτικό β ημίχρονο όπου το τελευταίο 20λεπτο σφυροκόπησε ανελέητα τη Ρεάλ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να θέσει έτσι τη Ρεαλ εκτός διεκδίκησης τίτλου και ταυτόχρονα να κάνει και η ίδια το μεγάλο βήμα για την παραμονή. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το σκηνικό στην ουρά στην Ισπανία πάμε για καυτο φινάλε. Είναι πέντε ομάδες που καίγονται εκ των οποίων οι δύο θα πέσουν. Η Βαγιαδολίδ είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού λόγω ισοβαθμιών και σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να μη μπλέξει. Τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Γρανάδα που λογικά θα καίγεται και αυτή για βαθμούς αν δεν κερδίσει σήμερα την Αλμερία. Συνεπώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού θα βάλει σε μπελάδες την Βαγιαδολίδ. Επιλογή λοιπόν στο διπλό, πλέον παίζεται γύρω στο 1,90-1,95.

317 2 1,45 (03:30)
*Προτελευταία αγωνιστική
Κλείνουμε με Αργεντινή όπου Χιμνάσια και Ρίβερ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Η Ρίβερ θα ξέρει το αποτέλεσμα της Χιμνάσια η οποία παίζει πιο νωρίς. Όποιο και να είναι βέβαια το αποτέλεσμα, η Ρίβερ θα θέλει νίκη και μόνο νίκη. Η Χιμνάσια τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Μπόκα, που θα ανοίξει τα πόδια, να στε βέβαιοι γι αυτό. Η Ρίβερ απόψε τα ξημερώματα, παίζει κόντρα στην υποβιβασμένη Αρχεντίνος, που έχει πρακτικά βαρέσει διάλυση. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει βάλει 7 γκολ σε 17 αγωνιστικές (!!!!!). Αυτό νομίζω ότι μιλά από μόνο του. Αν η Ρίβερ χάσει το πρωτάθλημα από αυτή την Αρχεντίνος θα είναι άξια της μοίρας της…. Τόσο απλά.

Καλή τύχη