Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα, βαδίζοντας ολοταχώς για τη μεγάλη εβδομάδα και το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ειδικά στο Νησί υπάρχουν πολλά σημεία που ξεχωρίζουν. Βασικό κριτήριο στις εκτιμήσεις μας από εδώ και πέρα θα είναι αποκλειστικά το κίνητρο όπως την τρίτη με το διπλό της Πλίμουθ στο 3,00, όπου το χα και ως δυνατό σημείο ημέρας. Κάνοντας ένα ξεσκαρτάρισμα, κράτησα την παρακάτω τριάδα.

196 2 1,65 (17:07) 
Απ τη στιμγή που η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να κερδίσει το Must win με τη Γουεστ Χαμ δύο αγωνιστικές πριν, νομίζω ότι κούνησε μαντίλι. Γιατί οι εφτά βαθμοί δεν καλύπτονται. Κατί που παραδέχθηκε και ο Πογιέτ. Ο οποίος Πογιέτ έχει κάνει τρομερά λάθη. Ας πούμε δεν γίνεται να χάνεις και να έχεις τον Σκόκο μονίμως στον πάγκο ή αντίστοιχα στο παιχνίδι με την Γουεστ Χαμ άφησε και τον Τζόνσον στον πάγκο. Εγκληματεί κατά της επιστήμης με απλά λόγια. Από την άλλη Έβερτον πάει τρένο, δεν σταματά πουθενά. Νίκησε εύκολα την Άρσεναλ με 3-0 και πλέον ειναι το ακλόνητο φαβορί για την 4η θέση. Αν χύσει την καρδάρα από τη γαλα κόντρα σε αυτή τη Σάντερλαντ είναι άξια της μοίρας της. Αν πιάσει η Έβερτον το σύνηθες επίπεδο απόδοσής της, θα το πάρει το παιχνίδι. Διπλο λοιπόν εκεί κάπου στο 1,80.

209 2 3,20/ 2 Draw no bet 2.50 (17:07)
Κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα. Η Γουόλσολ είναι στη 10η θέση, μόνο με θαύμα προλαβαίνει την άνοδο, πρακτικά είναι αδιάφορη. Από την άλλη η Μπρίστολ Σίτι είναι μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπριστολ Σίτι που το τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση της, προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Πρέστον, δείχνει ότι μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή. Την Γουόλσολ δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, έχει θέμα με το γκολ. Ένα και με το ζόρι βάζει, νομίζω ότι οι αποδόσεις κάπου αδικούν την Μπρίστολ Σίτι και ως εκ τούτου υπάρχει αξία στο 2. Φυσικά για όσους παίζουν εκτος ΟΠΑΠ, μπορούν να καλυφθούν στο 2 Draw No bet, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.  

230 2 1,95 (17:07)
Η Τσέστερφιλντ προέρχεται από γκέλα εντός έδρας κόντρα στην αδιάφορη Νιούπορτ όπου δέχθηκε την ισοφάριση στι 83. Γενικά η Τσέστερφιλντ ήταν πολύ καλύτερη στο παιχνίδι, είχε πολλές φάσεις ειδικά στο β ημιχ. δεν καθάρισε όμως το παιχνίδι και το πλήρωσε στο 83. Πλέον Φλίτγουντ και Μπέρτον την έχουν φτάσει σε απόσταση βολής. Τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν. Η Χάρτπουλ από την άλλη κινείται σε μέτρια επίπεδα, είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει έναν αέρα. Εντός έδρας  έχει (9-3-8) ενώ σήμερα θα έχει 2-3 απουσιες. Θεωρώ ότι η Τσέστερφιλντ έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει το διπλό, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Το διπλό είναι στο 2,15 έξω.

Καλή τύχη.