Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκινώντας από τον χθεσινό τελικό του κυπέλλου, νομίζω ότι επισφραγήστηκε με τον καλύτερο τρόπο η εξαιρετική χρονιά του Παναθηναϊκού. Σαφέστατα ανώτερος του ΠΑΟΚ και η κλάση του Μπέργκ έκανε τη διαφορά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υστέρησαν. Κάθε άλλο μιλάμε για μία πραγματικά υποδειγματικά δουλεμένη ομάδα, νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν.

Στα δικά μας τώρα, συνεχίζουμε σε δαιμονισμένους ρυθμούς. Νέο 4 στα 4 με το διπλό της Νορθάμπτον, της Νταντί, του Παναθηναϊκού και τον άσσο της Νις. Γύρω στις 16-17 φορές τα λεφτά σας έβγαζε αυτή τετράδα. Όπου μάλιστα κάποια σημεία και συγκεριμένα το διπλό της Νορθάμπτον και της Νταντί σας τα είχα επισημάνει στο facebook γιατί θα έπεφταν οι αποδόσεις όπερ και εγένετο. Το 2,50 της Νορθάμπτον έπεσε στο 2,20 και το 1,72 της Νταντί στο 1,50. Είναι μία καλή περίοδος, περνάμε σημεία με υψηλές αποδόσεις αλλά να θυμάστε όλα έχουν λήξη. Τροχός είναι το στοίχημα και σημασία έχει η διαχείριση. 


303 1 1,75 (16:00)
Απ τα φαβορί στο Καμπιονάτο αυτή την αγωνιστική κρατώ μόνο τον άσσο της Τορίνο. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθ ότι η Τορίνο κυνηγα έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ η Ουντινέζε είναι παντελώς αδιάφορη και καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό Ντι Νατάλε που κρεμά τα παπούτσια του και χωρίς Γκουιντολίν στον πάγκο, που όλα αυτά τα χρόνια με τα ψέματα είχε κρατήσει την Ουντινέζε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Η Τορίνο του Βεντούρα φέτος αναμφίβολα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζον. Για μένα έχει το καλύτερο επιθετικό δίδυμο μετά τη Γιουβέντους στην κατηγορία με Τσέρσι και Ιμόμπιλε. Αμφότεροι μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα, φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάτσιο όπου ήρθε 3-3. Με το Χ να κολακεύει τους Λατσιάλοι μιας και αν ο Μπόβο δεν έκανε τη γκάφα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων θα είχε πάρει το παιχνίδι η Τορίνο. Στο Γιουρόπα Λιγκ βγάζει και η 6η θέση. Η Μίλαν την παρασκευή έχασε και συνεπώς είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για την Τορίνο να πάρει το παιχνίδι και να γίνει φαβορί για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ούτως η άλλως η Ουντινέζε εκτός έδρας μετρά (3-3-11) που σήμερα θα έχει εκτός και τον Ντι Νατάλε.

365 2 1,40 (22:00)
Το προφανές μετά το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα, έχει πέσει βαριά σκία στο Καμπ Νου. Δεν είναι και λίγο ένας άνθρωπος μόλις 45 χρόνων, να χάνει τη μάχη με την επάρατο νόσο. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο Τίτο Βιλανόβα, ο άνθρωπος που έχει βγάλει όλα αυτά τα αστέρια μέσα από τις περίφημες ακαδημίες των Μπλαουγκράνα. Εκτιμώ ότι από μόνο του το γεγονός θα φέρει μία συσπείρωση στην ομάδα. Ίσως να είναι αυτό το κλικ, για να βγει από τη μιζέρια η Μπαρτσελόνα. Διότι η χρόνια αν τελικά δεν πάρει το πρωτάθλημα είναι παντελώς αποτυχημένη για τους Μπλαουγκράνα. Εντάξει και με τον Μαρτίνο στον πάγκο δε γίνεται να πας και πουθενά, ο Αργεντίνος έχει κάνει εγκλήματα τα οποία τα έχουμε πει κατ επανάληψιν. Η Μπαρτσελόνα ασχέτως αν είναι στο -4 από την Ατλέτικο, ειναι μέσα στο κόλπο του τίτλου, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Μαδριλένους μέσα στο Καμπ Νου. Η Βιγιαρεάλ από την άλλη είναι σε αγωνιστική πτώση, δύσκολα θα κινδυνέψει να χάσει την 7η θέση, έχει εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό. Νορμάλ ο ασσος στο 1,44-1,47.

Καλή τύχη.