Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, πέρασε η τριάδα με Μπρίστολ Σίτι (3,20), Τσέστερφιλντ (1,95) και Έβερτον (1,65). Είναι φανερό ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν ανέβει κατά πολύ τα ποσοστά επιτυχίας και με μεγάλες αποδόσεις, όπως πχ χτες η Μπρίστολ Σίτι έξω παιζόταν ακόμα και στο 2,60 ή μεσοβδόμαδα η Πλίμουθ στο 3,00 μετά από έναν μέτριο προς κακό πρώτο δίμηνο της χρονιάς. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό, ότι έγραψε δεν ξεγράφει και πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε. 

323 2 2,10 (16:00)
Η Ιντερ αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 σερί ματς και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω η θέση της στο Γιουρόπα Λιγκ αφού το τρένο της Παρμα την έπιασε στους 50 βαθμούς ενώ ακολουθεί και η Λάτσιο με 48 καθώς απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές. Καταλαβαίνετε ότι αν συνεχίσει τον κατήφορο η Ιντερ θα χάσει την Ευρώπη που θα είναι καταστροφικό. Ο ίδιος ο Ματσάρι δήλωσε ότι αν η Ιντερ δε βγει Ευρώπη παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Η Σαμπντόρια από την άλλη είναι αναγεννημένη από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μιχαίλοβιτς και την οδήγησε σε μία ανετότατη σωτηρία και πλέον είναι αδιάφορη. Παντελώς αδιάφορη. Ο Μιχαίλοβιτς είναι και σε αυτό το παιχνίδι τιμωρημένος ενώ δε μπορεί να υπολογίζει, στον βασικό Γκαμπιαντίνι (30/9). Με δεδομένο ότι την επόμενη βδομάδα η Ιντερ παίζει στον Ένιο Ταρντίνι κόντρα στην Πάρμα, το παιχνίδι έχει χαρακτήρα Must Win, ώστε να πάει να παίξει για δύο αποτελέσματα. Ειδικά αν η Πάρμα το μεσημέρι κερδίσει, η Ιντερ θα είναι αναγκασμένη να το πάρει σήμερα το παιχνίδι. Θα μου πείτε, εμπιστεύεσαι την Ιντερ; Όχι. Αλλά στο 2,10 στον ΟΠΑΠ, 2,25 δέχομαι να το πληρώσω και να μάθω αν η Ιντερ θα βγει η Ευρώπη ή όχι. Να βάλω και το κερασάκι στην τούρτα, που λέει ότι παραδοσιακά οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις. Αυτό πάντως δε μου λέει κάτι. 

357 2 1,75 (19:00)
Είναι φανερό ότι ο Πανθρακικός έχει σφυρίξει ήδη τη λήξη. Κατεβαίνει για τυπικούς λόγους στα παιχνίδια. Πολύ καλή χρονιά, άνετη σωτηρία και μας πλήρωσε καλά με το διπλό του Απόλλων προ δύο αγωνιστικές στο 2,87 όπου μάλιστα το χα δώσει και ως δυνατό σημείο ημέρας. Ο Μάντζιος είπε ότι θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά μικρή σημασία έχει. Ο Πανθρακικός θα έχει και 4 σημαντικές απουσίες. Ο Ατρόμητος από την άλλη με δεδομένη την ήττα του Αστέρα στη Βέροια, για ευνόητους λόγους η Βέροια, θεωρείται η Ρεαλ της Ελλάδας και ορθά δίνεται στο 1,15, αν κερδίσει σήμερα θα μπει με +2 στα πλέι οφ αντί για +1. Συνεπώς υπάρχει κίνητρο και μάλιστα σημαντικό. Εξω το διπλό είναι στο 1,83 και θεωρώ ότι όσο περνάει η ώρα θα πέφτει. Διπλό λοιπόν.

Για την τελευταία αγωνιστική της Σουπερλιγκ δεν έχω να πω πολλά, οι αποδόσεις μιλούν από μόνες τους. Άλλωστε τις σχολιάζαμε και με αρκετούς φίλους στο facebook από την Τρίτη. Στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Το μόνο αξιοσημείωτο είναι το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Αν θα ρίξει τη Ξάνθη ή θα τη σώσει. Ο Αναστασίου θα κάνει αλλαγές εν όψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ αλλά για μένα η αξία, στοιχηματικά, υπάρχει στο διπλό που έξω φτάνει και στο 4,20. Ο Παναθηναϊκός δε θα ανοίξει τα πόδια. Και ουδείς ξεχνάει τι εστί Ξάνθη.... αν το πάρει το ματς μαγκιά της.


Τέλος από Γ' Γερμανίας, επιλογή είναι και το διπλό της Λάιπζιγκ με τους ερασιτέχνες της Ντόρτμουντ. Στο 1,85 το διπλό. Η Λάιπζιγκ με νίκη περνά στη δεύτερη θέση. Οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν απευθείας στη δεύτερη κατηγορία ενώ η τρίτη θέση σε μπαράζ. Σημειώστε δε ότι υποδέχεται τη Νταρμσταντ την επόμενη αγωνιστική, που αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη μαζί της στους 66 βαθμούς αλλά και με ένα παιχνίδι παραπάνω. Άρα αν σήμερα κερδίσει θα φύγει στο +3 και επί της ουσίας αν στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής δε χάσει θα γίνει το απόλυτο αφεντικό της δεύτερης θέσης. 

Καλή τύχη.