Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Να που εμείς λοιπόν χάσαμε ένα δελτίο και η Ναιμέγκεν την κατηγορία που έμεινε στο 1-1 με την Καμπουρ. Δίκαιο το αποτέλεσμα η Ναιμέγκεν στο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα σε μία ομάδα που είχε (0-3-10) εκτός έδρας δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με αποτέλεσμα να πέσει κατηγορία. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε Αλκμάαρ, Άγιαξ και Τβέντε Τα υπόλοιπα σημεία που προτάθηκαν πέρασαν, δηλαδή το διπλό της Ρόδεραμ, το Χ2 της Ρεν και το διπλό της Ρεαλ.
Πάμε στα σημερινά.

307 1 1,70 (13:30)
Αν η Ερσίγεσπορ θέλει να ελπίζει σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, το σημερινό παιχνίδι πρέπει να το πάρει. Η Ερσίγεσπορ μπορεί να είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται από καλές εμφανίσεις και είναι στο -2 από την Ελαζιγκσπορ που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με απλά λόγια είναι εξάποντο το παιχνίδι. Η Ελαζιγκ εκτός έδρας μετρά (3-0-10) εμφανίζοντας πολλές αδυναμίες. Προφανέστατα δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για την Ερσίγεσπορ αλλά είναι must win. Η απόδοση του άσσου πέφτει αρκετά και μάλιστα από την Παρασκευή κιόλας. Το 1,70 του ΟΠΑΠ είναι μικρό. Για 1,90 είναι ο άσσος.

320 1 1,70 (16:00)
Όταν ξεκίνησα να κοιτάζω το κουπόνι και είδα τον άσσο να βρίσκεται στο 1,80-1,85, παραξενεύτηκα δεδομένου ότι εγώ αν ήμουν μπουκ πάνω από 1,70 δε θα το έδινα. Η Αταλάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πηγαίνει με σπασμένα φρένα, έξι συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις. Και αυτά παρα τη σημαντική απουσία του παιχταρά Μοράλες (28/5). Πλέον η Αταλάντα ελπίζει βάσιμα σε έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Μέσα στο Μπέργκαμο είναι πολύ δυνατή μετρώντας (10-2-3). Παίζει με την προτελευταία Σασσουόλο που είναι στο -5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, κάτω του μετρίου σε όλα της τα παιχνίδια ενώ εκτός έδρας μετρά (1-3-9). Για μένα δύσκολα θα τη γλιτώσει. Έτσι όπως είναι τα δεδομένα στο παιχνίδι, παίζεις άσσο και ας το χάσεις.

323 1 1,60 (16:00)
Η Φιορεντίνα κάνει κοιλιά, είναι προφανές αυτό. Δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις, κοστίζουν και οι σημαντικές απουσίες της στην επίθεση, όπου δεν έχει το εύκολο γκολ. Και πως να έχει το εύκολο γκολ όταν μπροστά παίζει ο Μάτρι όπου γελάνε και οι πέτρες με τις ευκαιρίες που χάνει. Αυτό είδε και ο Μοντέλα και σήμερα τον αφήνει στον πάγκο για να παίξει μπροστά με Ιλισιτς και Κουρδάδο. Όπως και να έχει θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες γιατί πλέον η διαφορά από τους διώκτες της έχει ψαλιδιστεί. Η Ουντινέζε από την άλλη είναι αδιάφορη, έχει εκτός τον Ντι Νατάλε, πήρε κάποιες νίκες που ήθελε, δεν έπαιξε και καμια τρομερή μπάλα. Εκτός έδρας μετρά (3-3-10). Ο άσσος στο 1,70 που κυκλοφορεί έξω είναι αποδεκτός.

349 over 1,40 (18:30)
Ε φαντάζομαι δεν ανακαλύπτω την Αμερική. Η Χοφενχάιμ είναι η ομάδα συνώνυμο του over 3.5 όχι του 2,5. Όσα βάλουμε και όσα φάμε. Το απέδειξε και κόντρα στη Μπάγερν, που την έπαιξε στα ίσια έβγαλε πληθώρα φάσεων με αποτέλεσμα να πάρει ισοπαλία με 3-3. Τη Χοφενχάιμ την παίζεις 4-6 και αγχώνεσαι μήπως φύγει στο 7+. Εντάξει κάποτε θα φέρει και Under. Αλλά με 23 over σε 28 αγωνιστικές, τα πολλά γκολ είναι η πλέον λογική επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι και η Χέρτα θα έχει ένα γκολ, αν και είναι σε τραγική κατάσταση.

Καλή τύχη.