Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Πέρασε χτες το δυνατό μας σημείο το διπλό της Μίλαν (1,90), γενικότερα χτες για Δεύτερα πήγε εξαιρετικά το πρόγραμμα. Πέρασε και η Αμπερντίν, η Τότεναμ και η Μπιλμπάο. Σημεία κοντά στο 2,00+ τα τρία εξ αυτών. Όπως και να έχει Δευτέρα και Παρασκευή προσωπικά παίζω σπανιότατα. Και αυτό δεν αλλάζει. Πάμε στα σημερινά.

Όπου έχει Τσάμπιονς Λιγκ ή κάνω λάθος; Πέρα από την πλάκα, τόσο στο Ντόρτμουντ Ρεαλ όσο και στο Τσέλσι Παρί δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Τα αφήνουμε για το live αν προκύψει κάτι. Ενδεχομένως ο άσσος της Τσέλσι να αποτελεί μία επιλογή αλλά θεωρώ ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η Παρί θα την πάρει την πρόκριση κάτι που έγραφα από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης. Οι όποιες επιφυλάξεις κρατώ και δεν είμαι απόλυτος είναι λόγω Μουρίνιο, διότι ως ομάδες η Παρί είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από την Τσέλσι. Σήμερα όμως έχουμε και μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου θα πάω σε δύο παιχνίδια που είναι Must win για Πλίμουθ και Νότιγχαμ. Αμφότερα με καλές αποδόσεις που αξίζουν το ρίσκο.

111 1 1,75 (21:45)
Καταρχήν ο άσσος στο 1,75 στον ΟΠΑΠ είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση στην αγορά. Στο 2,00 είναι ο άσσος έξω και επ αυτού θα κάνουμε κουβέντα. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον που έχει χαρακτήρα must win για τη Νότιγχαμ και αυτό διότι η Νότιγχαμ είναι σε τραγική κατάσταση, έχει να κερδίσει εδώ και δέκα παιχνίδια, με κάκιστες εμφανίσεις και πλέον είναι στο -5 από την 6η Ρέντινγκ αλλά σήμερα η Ρέντινγκ παίζει εκτός έδρας με τη φορμαρισμένη Μπόρνμουθ και κατά συνέπεια θεωρώ ότι θα αφήσει βαθμούς εκεί. Άρα είναι μία ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Νότιγχαμ και να μπει ξανά στο κόλπο των πλέι οφ. Απ την άλλη η Σέφιλντ Γουεν. παίζει χωρίς άγχος, είναι αδιάφορη, φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Λέστερ όπου την έπαιξε στα ίσια. Τώρα αν θα εκμεταλευτεί την αδιαφορία της Σέφιλντ η Νότιγχαμ, δεν το ξέρω. Αυτό που σίγουρα θα σας πω είναι ότι αν δεν κερδίσει σήμερα, πλέι οφ ΤΕΛΟΣ. Τόσο απλά.

118 2 2,60 (21:45)
Καταρχήν αστείο το 2,60 του ΟΠΑΠ, έξω κοντά στο 3,00 κυκλοφορεί το διπλό της Πλίμουθ. Κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα. Για τη Πλίμουθ το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τη Νιουπορτ έχει χαρακτήρα must win και εξηγούμαι. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία η Πλίμουθ είναι στο -5 από την 6η Γιορκ, η οποία όμως Πλίμουθ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό με τη Νιουπορτ. Άρα αν σήμερα η Πλίμουθ κερδίσει η διαφορά θα πάει στους δύο βαθμούς και ενώ θα απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές. Και κατά συνέπεια οι ελπίδες της Πλίμουθ για τα πλέι οφ θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στο τελευταίο παιχνίδι πάντως με την Μπέρτον ήταν κάτω του μετρίου. Από την άλλη η Νιουπορτ είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στη μέση της βαθμολογίας, νομίζω ότι δύσκολα θα κινδυνέψει. Το Σάββατο πάντως έκανε την έκπληξη μέσα στην έδρα της Τσέστερφιλντ όπου πήρε ισοπαλία 1-1, χωρίς να την αξίζει πάντως μιας και είχε ελάχιστες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Θα πάω στο διπλό του 3,00, στην τελευταία ευκαιρία της Πλίμουθ για τα πλέι οφ. Αν σήμερα δεν κερδίσει, νομίζω ότι οι πιθανότητες για τα πλέι οφ θα εκμηδενιστούν. Να σημειώσουμε ότι στα 12 τελευταία παιχνίδια η Νιουπορτ έχει όλη κι όλη μία νίκη και αυτή ήταν επί της τελευταίας Τορκί.

Καλή τύχη.