Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Και να που δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο και η Μάντσεστερ πήρε ισοπαλία 1-1 με τη Μπάγερν. Μετά Χριστό πολλοί έγιναν προφήτες αλλά προσωπικά και σήμερα να γινόταν το παιχνίδι πάλι διπλό θα έπαιζα. Εν τω μεταξύ ακόμα γελάω με αυτό που έχασε ο Γουέλμπεκ. Δηλαδή πρέπει να σαι πολύ χαζός για να πας σε εκείνο το σημείο να σκάψεις τη μπάλα αντί να κάνεις ένα απλό πλασέ. Αλλά Γουέλμπεκ είναι αυτός, τα έχω πολλάκις στο twitter. Αυτό που επίσης δεν κατάλαβα ήταν η ιδέα του Γκουαρδιόλα να κατεβάσει την ομάδα χωρίς κλασικό φορ (!!), ε θα νόμιζε ότι είναι ακόμα στη Μπαρτσελόνα. Από ένα σημείο και έπειτα πάντως και η Μπάγερν έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία ενώ εξαρχής η Γιουνάιτεντ μπήκε με σκοπό να μη χάσει, όχι για να έχει ελπίδες να περάσει, αλλά να μη χάσει. Γιατί αν έχανε θα υπήρχε πάλι γκρίνια στην ομάδα και τους οπαδούς. Το 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει ανάσες ζωής στον Μόγιες. 

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, δεν το παρακολούθησα και απλά είδα τα στιγμιότυπα. Οπότε δεν έχω να πω πολλά. Δε μπορώ πάντως να πω ότι έπεσα και από τον ουρανό με την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα που για μένα πάλι είναι φαβορί.

Περνώντας στα σημερινά τώρα, δύο άσσους έχω κυκλώσει. Εντάξει προφανές ο άσσος της Ρεάλ αλλά δε πληρώνει ως εκ τούτου καλύτερη επιλογή είναι να πάμε στο χάντικαπ (-1,50). Σημαντική και η απουσία του Λεβαντόφσκι για τους Βεστφαλούς.

136 1 1,95 (21:45)
Παρί Τσέλσι είναι το μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών. Αμφίρροπο, από τη μία Παρί των Εμίρηδων ίσως να ήρθε η ώρα για το κάτι παραπάνω και από την άλλη η Τσέλσι του Μουρίνιο. Η Παρί έχει καθαρίσει εδώ και καιρό την υπόθεση τίτλο στο Championnat και άπαντες έχουν το μυαλό τους στο σημερινό παιχνίδι. Κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Νις και Λοριάν όπου πήγε με σβηστές τις μηχανές, πήρε τις νίκες, κάνοντας αγγαρεία. Λογικό φυσικά, ποιος θα έβαζε τα πόδια του στη φωτιά; Η Παρί θέλει την πρόκριση για τους 4 που θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 1995. Το ευχάριστο για το Μπλαν είναι ότι δεν έχει σημαντικές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι, μιας και οι μόνοι απόντες είναι ο Φαν Ντερ Βιλ και ο Μενέζ. Με Καβάνι, Ιμπρα και Λαβέτσι στην επίθεση θα κατεβάσει τους Παριζιάνους ο Μπλαν. Ο Μουρίνιο στον αντίποδα θα το πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, όσο πιο κλειστά μπορεί για να πάρει σκορ τέτοιο που θα του επιτρέψει στη ρεβάνς να πάρει την πρόκριση. Η Τσέλσι το σάββατο ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας και έπεσε από την κορυφή, με τραγική εμφάνιση. Η Τσέλσι δε βλεπόταν και πριν μπει το γκολ, το έγραφα και στο twitter ότι είναι τραγική. Γενικότερα φέτος η Τσέλσι μακριά απ το Στάμφορντ Μπριτζ δεν παρουσιάζεται δυνατή και πάει να πάρει τα παιχνίδια στο μισό μηδέν και αυτό της έχει στοιχίσει. Ο Μουρίνιο φρόντισε στη συνέντευξη τύπου να ρίξει τα καρφιά του στην Παρί σχετικά με το Financial Fair Play και τις μεταγραφές που έχει κάνει. Πάντα ο Μουρίνιο θέλει να τραβά την προσοχή. Ο Πορτογάλος δε θα έχει στη διάθεσή τον τραυματία Ετό και τους Σαλάχ και Μάτιτς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Πάμε στον άσσο, ποντάροντας στην ανωτερότητα της Παρί. Στο 2,10. Επίσης Anytime scorer Ιμπραιμοβιτς.

Καλή τύχη.