Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, πέρασε άνετα θα έλεγα η δυάδα με το διπλό της ΚΠΡ που έξω παιζόταν γύρω στο 2,45 και με το διπλό της Γάνδη που παιζόταν γύρω στο 2,10. Πέρασε και η ανατροπή που έγραψα και σε facebook/twitter για την Πίτεχερντ, ωραιότατο το 3,50 του διπλού. Γενικότερα ήταν μία πολύ καλή μέρα, πέρασαν αρκετά σημεία ειδικά στην Αγγλία, τα οποία κακώς απέφυγα. πχ τη Γουλβς, την Πρέστον, τη Μπόρνμουθ τα οποία πλήρωναν και καλά στο 2,00+. Εν πάση περιπτώσει, ότι κάναμε κάναμε και πάμε στα σημερινά.

Καταρχήν για το παιχνίδι της Τζένοα με την Κιέβο τα έγραψα χτες. Απ την προγούμενη βδομάδα όταν και έπαιξα τον άσσο της Τζένοα με την Κατάνια είχα στο μυαλό τι θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Αν το δούμε αγωνιστικά και με τις απουσίες που έχει η Κιέβο, η Τζένοα δεν χάνει. Αν το δούμε παρασκηνιακά και τις σχέσεις που υπάρχουν το παιχνίδι είναι διπλό από εδώ μέχρι την Ιταλία. Εν τέλει, το άφησα το παιχνίδι στην ησυχία του και δεν το έπαιξα. Το αν έκανα σωστά ή λάθος θα το ξέρουμε το απόγευμα. Οφείλω πάντως να επαναλάνβω αυτό που έγραψα χτες, ότι οι Ιταλοί είναι κύριοι σε αυτά και ότι η Κιέβο όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει άριστες δημόσιες σχέσεις και δε θα μείνει αβοήθητη!! Αλλά απ την άλλη ακόμα είναι Μάρτιος...

344 2 1,75 (20:00)
Η Κοπεγχάγη προέρχεται από την ήττα συντριβή και μάλιστα εντός έδρας από την πρωτοπόρο Μίτιλαντ. Μία ήττα ντροπιαστική για την ομάδα του Σολμπάκεν και για αυτό σήμερα ποντάρω στην αντίδρασή της. Η Κοπεγχάγη είναι ήδη στο -8 απ την κορυφή, απ τη Μίτιλαντ και πλέον από ένα σημείο και έπειτα η Κοπεγχάγη πρέπει αν τρέξει ένα ντεμαράζ διότι αλλιώς θα απολέσει τις ελπίδες της για τίτλο. Η άμυνα συνεχίζει να είναι η αχίλλειος πτέρνα της, έχει τη χειρότερη άμυνα απ τις πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας. Η Όντενσε απ την άλλη στη μέση της βαθμολογίας, μία μέτρια χρονιά και σίγουρα δεν τρομάζει. Και εντός έδρας μετρά (4-3-2). Και με τις εμφανίσεις της επίσης δεν πείθει. Το διπλό έξω είναι στο 1,90 και μου είναι ικανοποιητικό και εγώ αν ήμουν μπουκ εκεί θα το έδινα.

353 2 2,90 Χ 3,35/ 2 Draw no bet 2.35
Διαφωνώ με το σετ των αποδόσεων. Για μένα η Μπιλμπάο είναι καλύτερη απ την Βαλένθια, ένα αυτό. Η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε είναι στην 4η θέση και προέρχεται από την τεσσάρα κόντρα στη Γρανάδα με χατ τρικ του Αντούριθ. Αν εξαιρέσουμε 1-2 άσχημα παιχνίδια που έκανε, εν τούτοις είναι σε καλή κατάσταση άλλωστε στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο ήττες. Βέβαια δύναμή της είναι το Σαν Μαμές, εκτός έδρας κάνει νερά αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Πολύ γρήγορη ομάδα. Οι νυχτερίδες παλεύουν για μία θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι στο -3 απ την έβδομη Σεβίλλη αλλά όσο και αν έχει βελτιωθεί η Βαλένθια με τον Πίτσι στο τιμόνι εν τούτοις δεν πείθει με την απόδοση της για να την εμπιστευτείς. Την είδα και με την Βαγιεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική και ήταν τραγική. Για μένα η αξία υπάρχει στην κόντρα, στο Χ2 της Μπιλμπάο και ας φάει πέντε σήμερα.

Καλή τύχη