Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καταρχήν καλό μήνα σε όλους και καλό τριήμερο!!

Όσον αφορά το κουπόνι του Σ/Κ, ομολογώ ότι δεν μου αρέσει. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω σημεία για αυτό όπως βλέπετε και παρακάτω μία δυάδα κράτησα και τίποτα παραπάνω.

198 1 1,75 (17:00)
Ξέρετε ότι η Φλίτγουντ είναι απ τις στοιχηματικές μου αδυναμίες, όπου την έχουμε πληρωθεί σε πολύ καλές αποδόσεις φέτος, κυρίως εκτός έδρας. Η Φλίτγουντ που είναι στην 6η θέση, παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός. Και αυτό φάνηκε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι όπου έχασε 4-0 εντός έδρας απ την Πλίμουθ. Κάκιστη εμφάνιση όπως μαρτυρά το σκορ, δεύτερη κολλητή ήττα και πλέον ζητείται ανάκαμψη. Σήμερα αναμένω να βγάλει αντίδραση, δε νομίζω να κάνει κι άλλη τραγική εμφάνιση. Μετά από μία τεσσάρα πάντα τα λουριά σφίγγουν και κόντρα στη Γουίμπλεντον, που ναι μεν προέρχεται από καλό διπλό μέσα στην έδρα της Νιούπορτ ωστόσο δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ (4-4-8) ενώ θα έχει και 2-3 απουσίες. Έξω πέφτει πολύ το Χ2, ο άσσος έχει ανέβει στο 2,00 και εκεί τον αγοράζω. Το 1,75 του ΟΠΑΠ μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

269 Χ 3,60 2 4,35/2 Draw no bet 3,80 (21:45)
Προφανές το ρίσκο της επιλογής ωστόσο οι αποδόσεις δε θεωρώ ότι αντικατοπτρίζουν την εικόνα του παιχνιδιού κα εξηγούμαι. Η Ρόμα είναι εμφανές ότι δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καμία σχέση με το δαιμονισμένο ρυθμό που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα ρόλο έπαιξαν και οι απουσίες. Νομίζω ότι ρεαλιστικά η Ρόμα αυτό που θέλει είναι να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να γεμίσουν τα ταμεία και όχι τόσο το πρωτάθλημα όπου λογικά η Γιουβέντους φαίνεται να το καθαρίζει. Η Ρόμα θα έχει και σήμερα απουσίες αφού είναι εκτός ο Τότι , ο Μπαλτσαρέτι, Ντονό και Μαικόν. Απ την άλλη η Ιντερ με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Παρ ότι δεν παίζει καλά εν τούτοις κρατιέται μέσα στις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ. Η απόκτηση του Ερνάνες έχει δώσει πάντως άλλον αέρα στους Νερατζούρι και δεν αποκλείω σήμερα να βρει και διχτυα όπως το χει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν με τη Λάτσιο. Επίσης να σημειώσουμε ότι σήμερα τα πέταλα στο Ολύμπικο θα είναι κλειστά, με ότι συνεπάγεται αυτό. Για μένα αξία υπάρχει στην κόντρα και συνεπώς πάμε με το Χ2 και 2 draw no bet για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.