Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Ξεκινώντας από τα χθεσινά δεν πέρασε η δυάδα που έγραψα στο facebook καθ ότι η Κοπεγχάγη που το διπλό της είχε φτάσει στο 2,00 παρ ότι ήταν πολύ καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες εν τούτοις έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Σοντερίσκε. Ο Παναθηναικός αντίθετα με μεγάλο τρίποντο του Ματσιούλις στην εκπνοή και με παίχτη κρεμασμένο πάνω του, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση όπου και το κέρδισε 60-65 και επιβεβαίωσε το βασικό μου παιχνίδι για χθες. Και πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή, στο πρώτο ματς του Αλβέρτη στον πάγκο να έχει μεγάλο τρίποντο απ τη γωνία στη λήξη.

Χτες βέβαια όποιο site έβλεπα, με όποια παιδιά μίλαγα στο facebook, όλοι μου έλεγαν για την ανατροπή της Σερκλ Μπαστιά με την Τρουά. Η πάγια άποψή μου και την έγραψα και χτες πριν φυσικά το παιχνίδι είναι να μένετε Μ Α Κ Ρ Ι Α. Είχε παρα βρομίσει για να πάει κάποιος να το παίξει. Στο live εγώ έπαιξα επόμενο γκολ Τρουά απλά και μόνο λόγω αγωνιστικών κριτηρίων, υπό την έννοια ότι ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να κάνει κάποια ιδιαίτερη φάση. Ανάλογο σκηνικό υπάρχει και στο παιχνίδι της Καρπι στη Β Ιταλίας. Δε χρειάζεται όμως να ξανά λέμε τα ίδια....

Πάμε στα σημερινά όπου δε σας κρύβω ότι το κουπόνι είναι δύσκολο, με τα σταυρώματα ειδικά στο Νησί αν μην είναι καθόλου καλά και έτσι έχω καταλήξει στην ακόλουθη τριάδα.

170 1 1,80 (17:00)
Η Γουεστ Μπρόμιτς είναι σταθερά σε τραγική κατάσταση, η αλλαγή προπονητή κάθε άλλο βοήθησε και η πίεση στον Πέπε Μέλ αυξάνεται διαρκώς. Είναι φανερό ότι δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας και σε περίπτωση νέας ήττας σήμερα μην αποκλείεται το ενδεχόμενο απόλυσης. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 13 παιχνίδια και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ το τελικό 0-3 αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα. Επί των αγωνιστικών εκτός είναι οι βασικοί Μπραντ, Λουγκάνο και Γιάκομπ ενώ εκτός πλάνων είναι ο Ανελκά μετά τα όσα συνέβησαν και τον αντι σημιτικό πανηγυρισμό που έκανε. Ο Ανελκά μάλιστα όπως διάβαζα χτες στο BBC, αναμένεται να φύγει από την ομάδα, αυτό επιθυμεί ο ίδιος. Από την άλλη η Σουόνσι ναι μεν είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο παραμένει μία καλοδουλεμένη ομάδα, το ρεπό της προηγούμενης βδομάδας σίγουρα θα έκανε καλό μιας και το ρόστερ είχε φτάσει στα όριά του, δεδομέμνου ότι η Σουόνσι δεν έχει μάθει να παίζει σε διπλό ταμπλό. Με το Γιουρόπα Λιγκ τελείωσε και πλέον αναμένω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Επί των αγωνιστικών, επιστρέφει μετά από τρεις μήνες ο παιχταράς Μήτσου, δεν αναμένεται φυσικά να ξεκινήσει βασικός. Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Τσίκο, τραυματίας ο βασικός μέσος Σέλβι ενώ αμφίβολος είναι ο Πάμπλο Ερνάντεθ. Σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων, ο άσσος κοντά στο 2,00 είναι καλός.

212 1 1,40 (17:00)
Ένα νορμάλ φαβορί για να κλείσει κάποιος μία τριάδα και τίποτε παραπάνω. Στο 1,50 κυκλοφορεί κατά μ.ο ο άσσος. Η Κέμπριτζ προέρχεται από δύο σερί γκέλες με Φόρεστ Γκριν και Λούτον, χωρίς όμως να είναι κακή. Μάλιστα με τη Λούτον ισοφαρίστηκε στο 90. Εντός έδρας μετρά (13-2-2), έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και παίζει με μία Ντάρτφορντ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας μετρά (3-3-12). Ένας λογικός άσσος και τίποτα παραπάνω. Και εγώ αν ήμουν μπουκ γύρω στο 1,55 θα έδινα τον άσσο.

273 2 1,90 (21:45)
Η Βερόνα κάπου δείχνει να κάνει μία κοιλιά τον τελευταίο καιρό, ίσως επειδή έχει πετύχει τους στόχους της για φέτος και απλά θέλει ένα καλό πλασάρισμα γιατί ναι μεν μπορεί να είναι στο -4 από τις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ, από την Ίντερ δηλαδή αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Εντός έδρας μετρά (8-2-4) και σήμερα έχει και τρεις βασικούς εκτός. Η Ιντερ από την άλλη με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Τορίνο, μη βλέπεται το σκορ, η νίκη ήρθε πολύ εύκολα. Η Τορίνο παραδόξως απείλησε ελάχιστες φορές. Η Ιντερ θέλει να παραμείνει στις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ, ρεαλιστικά όντας στο -11 από τη Νάπολι, δε μπορεί να ελπίζει για την τριάδα. Μεσοβδόμαδα ανανέωσε και ο Παλάσιο για δύο ακόμα χρόνια. Το διπλό κυκλοφορεί στο 2,15 και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.