Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ

Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες στο live όπου πέρασαν όλες οι προτάσεις και με καλές αποδόσεις με εξαίρεση το γκολ που δεν έβαλε ποτέ η Φλίτγουντ. Κατά άλλα πέρασε τόσο το διπλό της Χάμιλτον (1,60) όσο και το διπλό της Ντόρτμουντ (1,60) αλλά χάσαμε την έκπληξη της Γουεστ Χαμ η οποία ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ με αρκετή δόση τύχης είναι αλήθεια. Πάμε στα φρέσκα και ξεκινώ με την τριγωνομετρία στη Σουπερλιγκ:

Ήδη από την Παρασκευή έχω γράψει στο facebook για τον άσσο του Λεβαδειακού με τη Βέροια. Στο 1,85 που κυκλοφορεί ο άσσος με καλύπτει. Ο Λεβαδειακός στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα του για να σωθεί (10-2-2) μετρά στη Λειβαδιά, παίζει με τη Βέροια που για κάποιο λόγο που όλοι ξέρουμε πρέπει να σωθεί. Σπρώχνεται από όλες τις πλευρές αλλά σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να χάσει. Προσέχτε τώρα, η Βέροια την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Ξάνθη, η οποία Ξάνθη παίζει με τον Πανιώνιο την Κυριακή, ο οποίος Πανιώνιος είχε κερδίσει το Λεβαδειακό άνετα την προηγούμενη βδομάδα. Τι θέλω να πω; Τη γνωστή θεωρία της τριγωνομετρίας. Χάνει σήμερα η Βέροια και θα κερδίσει την Τετάρτη την Ξάνθη. Η οποία Ξάνθη θα έχει κερδίσει σήμερα τον Πανιώνιο. Ο οποίος Πανιώνιος μετά τη νίκη με το Λεβαδειακό είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειώνουμε ότι την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός παίζει με τον Πλατανιά, ο οποίος Πλατανιάς καίγεται για τους βαθμούς, δεδομένου ότι έχει δύσκολο παιχνίδι σήμερα στο Περιστέρι αλλά ξέρει ότι θα έχει τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του την Τετάρτη. Καθίστε και θα δείτε τι πανηγύρι έχει να γίνει την Τετάρτη με τους άσσους της Βέροιας και του Πλατανιά.

Ήδη η απόδοση του άσσου της Ξάνθης έχει πάρει την κατιούσα και όλη η Ελλάδα θα παίξει άσσο. Πλέον κυμαίνεται στο 1,44-1,45. Θυμίζει κάτι από Πλατανιά ή Μπαρτσελόνα, την προηγούμενη αγωνιστική. Φυσικά το παιχνίδι που έχει πολλά πακέτα επάνω του, δεν είναι άλλο από το Καλλονή Οφη. Φανταστείτε ότι ο τζίρος του σε κάποια φάση που το κοίταγα χτες στο ανταλλακτήριο, είχε φτάσει να είναι σχεδον ίδιος με το Ρεαλ Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνετε τι πανηγύρι έχει γίνει. Ο άσσος έχει κάνει βουτιά στο 1,44 και πέφτει συνεχώς. Κοιτάχτε επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, μπορεί αποδείξεις να μην υπάρχουν αλλά εκεί στην Καλλονή πρέπει να έχουν στήσει τα πάντα. Δε μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς τα ποσά αυτά.

Στο δια ταύτα, κρατάμε για σήμερα μόνο τον άσσο του Λεβαδειακού αφού οι αποδόσεις στους άσους για Ξάνθη και Καλλονή είναι επιεικώς αστείες. Άλλο στοίχημα άλλο ΠΡΟ ΠΟ. Ενώ για την Τετάρτη η δυάδα που δε χάνει (σιχαίνομαι να γράφω λέξεις τύπου δε χάνει, άχαστο κτλ) είναι άσσος Βέροια και άσσος Πλατανιά. Προσέχω τις λέξεις μου, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που έχω χρησημοποιήσει λέξεις τύπου "δε χάνει" όλα αυτά τα χρόνια και όλες έχουν βγει. Για όλα βέβαια υπάρχει η πρώτη φορά αλίμονο.... Φυσικά οι εταιρείες δεν έχουν βγάλει αποδόσεις για τα παιχνίδια της τετάρτης, οπότε είμαστε σε αναμονή και θα τα ξανά πούμε, να δούμε και τα σημερινά αποτελέσματα. Αν δοθούν αποδόσεις αστείες σε αμφότερα τα σημεία τύπου 1,40, προφανέστατα και δεν θα παιχτούν και ας κερδίσου 7-0.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, σίγουρα ξεχωρίζει το el clasico. Όταν δίνεις προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια μπορείς εύκολα αν εκτεθείς αλλά δε γίνεται να μην βάλω τον άσσο στο παιχνίδι μου, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα ούτως ή άλλως από την αρχή της χρόνιας, δε μπορεί να βρει ρυθμό, γενικότερα δεν πείθει με το ποδοσφαίρο που παίζει και το κυριότερο δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των περασμένων ετών. Η Ρεαλ είναι σε δαιμονισμένη κατάσταση και θα είναι μία τεράστια έκπληξη αν σήμερα δεν βρει δίχτυα. Αν προσέξει και λίγο την άμυνα ο Αντσελότι νομίζω ότι θα το πάρει το ντέρμπι. Ο άσσος είναι στο 2,20

Και κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις με το διπλό της Ατλέτικο στην έδρα της Μπέτις. Η Ατλέτικο θέλει τη νίκη ώστε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο el clasico αυτή θα είναι κερδισμένη και θα μείνει στην κούρσα του τίτλου. Η Μπέτις που έχει ανέβει πολύ στα τελευταία παιχνίδια και κάνει ένα ντεμαράζ μήπως και σωθεί αλλά μεσοβδόμαδα έχασε πολλές δυνάμεις στο τοπικό ντέρμπι μίσους με τη Σεβίλλη όπου ηττήθηκε με 2-0, το παιχνίδι πήγε στην παράταση για να αποκλειστεί εν τέλει στα πέναλτι. Άρα πέραν της κούρασης, υπάρχει και ο παράγοντας απογοήτευση. Συνεπώς πάμε στο διπλό των Ροχιμπλάνκος.

Καλή τύχη.