Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Εκπληκτική μέρα η χθεσινή, πέρασε η τριάδα με καλές αποδόσεις γύρω στο 2,00 ήταν όλα τα σημεία που όχι μόνο πέρασαν αλλά πέρασαν και ξεκούραστα. Τρία έριξε η Σίτι, πέντε η Μπρίστολ Σίτι και άλλα τρία η Φλίτγουντ. Σας είπα και χτες ότι το πρόγραμμα μου άρεσε και αποδείχθηκε καλό και κερδοφόρο. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα.

Και ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας. Τι ακριβώς περιμένετε να σας πω;; Να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, για τα 1,20-1,30 της Superleague; Τη θεωρία της τριγωνομετρίας την ανέπτυξα εκτενώς την Κυριακή και βγάλαμε τον άσσο της Λειβαδιάς στο 1,83-1,90. Και σας είχα πει ότι την Τετάρτη θα γίνει πανηγύρι με τους άσσους της Βέροια και της Μπαρτσελό… Πλατανιά. Αμφότερες αποδόσεις θυμίζουν κάτι από Μπαρτσελόνα ή Ρεαλ και προφανέστατα δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Μάλιστα ο Πλατανιάς έχει εξαφανιστεί από πολλές εταιρίες, ο δε ο ΟΠΑΠ δε δέχεται το συνδυασμό Βέροια – Πλατανιάς στο ίδιο δελτίο (!!). Συνεπώς δεν ασχολούμαι με τη Σουπερλιγδ. Να χαίρονται τα στημένα τους. Γιατί ας μου εξηγήσει κάποιος αφού είναι τόσο καθαρά γιατί ο ΟΠΑΠ, ο χορηγός του πρωταθλήματος δεν δέχεται το συγκεκριμένο συνδυασμό; Δηλαδή ο ίδιος ο χορηγός δεν εμπιστεύεται το προϊόν του.

Απ τη Σουπερλιγκ κρατώ αυτό που ανέβασα χτες στο facebook για anytime scorer τον Κλωναρίδη σε αποδ. 3,00. Με δεδομένη την απουσία του Μπέργκ μου φαίνεται πολύ μεγάλη απόδοση που αξίζει να παιχτεί.

Κατά τα λοιπά, η αγωνιστική στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολη. Είχαν υπόψιν μου το διπλό της Νάπολι αλλά η απόδοση έχει πέσει στο 1,66 και σε τέτοια απόδοση δεν το αγοράζω. Δεν είναι για 1,66 το διπλό, είναι για 1,80. Θα το δούμε στο live.

223 2 ??? (00:45)
*Προτελευταία αγωνιστική
Ο ΟΠΑΠ την ώρα που γράφεται το κείμενο ακόμα δεν έχει αξιωθεί να βγάλει αποδόσεις. Το διπλό της Νιουελς έξω κυκλοφορεί στο 1,80. Η απόδοση έχει πέσει αισθητά από το 2,50 που είχε ανοίξει. Αναμενόμενο καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Νασιοναλ από την Ουρουγουάη που είναι ντεφορμέ και έχει μόλις 4 νίκες στα τελευταία 24 παιχνίδια. Είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει ελπίδες για πρόκριση. Μάλιστα ο προπονητής της αναμένεται να κατεβάσει μία 11αδα με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Από την άλλη η Νιουελς είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε και την επόμενη βδομάδα να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ατλ. Νασιονάλ για την πρόκριση. Η Νιουελς είναι τρίτη στο 5 βαθμούς, δύο πίσω από την Ατλ. Νασιονάλ. Η Νιουελς κατεβάζει προφανέστατα βασική 11αδα, μάλιστα επ αυτού του λόγου στο παιχνίδι με την Αρχεντίνος η Νιουελς κατέβηκε με ένα μίγμα βασικών και αναπληρωματικών και εν τέλει έμεινε στο 0-0. Στη Νιουελς άπαντες πιστεύουν στην πρόκριση και εμείς μαζί τους λοιπόν, παρ ότι η Νιουελς έχει να κερδίσει εκτός έδρας εδώ και πόσους μήνες.

Καλη τύχη.

ΥΓ: η φωτό είναι απ την εξέδρα στο Γεντι Κουλέ.