Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα καλό μεσοβδόμαδο κουπόνι σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, όπου πέρασαν αρκετά σημεία, με αποκορύφωμα θα έλεγα την ξεκούραστη έκπληξη της Σάλτσμπουργκ μέσα στην έδρα του Άγιαξ. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα,

146 2 2,05 (16:00)
Η Έμπολι συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, είναι εμφανές ότι περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Παρά ταύτα, είναι ακόμη στη δεύτερη θέση αλλά πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες μίας και η διαφορά ακόμα και απ την όγδοη Σπέτσια είναι μόλις τέσσερις βαθμοί. Εκτός έδρας η Έμπολι μετρά (6-2-4). Απ την άλλη η Πάντοβα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν έχει να επιδείξει και πολλά πράγματα, πάντως την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντική νίκη επί της Νοβάρα με 1-0. Η Πάντοβα σήμερα θα έχει και απουσίες, ειδικά στα μετόπισθεν με δύο στόπερ εκτός. Εκτιμώ ότι έστω και δύσκολα η Έμπολι θα επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό έξω κυκλοφορεί στο 2,15, ικανοποιητικά στον ΟΠΑΠ στο 2,05.

151 1 1,50 (16:30)
Δε ξέρω αν αποτελεί ρεκόρ για μια ομάδα στη Bundesliga αυτό που έχει κάνει η Νυρεμβέργη αλλά σίγουρα σε παραξενεύει. Ενώ λοιπόν μέχρι και το τέλος του α γύρου ΔΕΝ είχε νίκη και όλοι προδίκαζαν απο τόσο νωρίς το μοιραίο, η Νυρεμβέργη σε πέντε αγωνιστικές, μετρά ήδη τρεις νίκες και ξέφυγε απ την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Άουγκσμπουργκ με μία ακόμα καλή εμφάνιση. Σήμερα παίζει με την τελευταία Μπραουσβάινγκ, όπως ανέβηκε έτσι και θα πέσει, μαζί με το Αμβούργο είναι για μένα οι χειρότερες ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα. Εκτός έδρας χάνεται, μετρώντας όλη κι όλη μία νίκη σε δέκα παιχνίδια, με ενεργητικό μόλις πέντε γκολ. Προέρχεται βέβαια από σημαντική νίκη ψυχολογίας με 4-2 κόντρα στο Αμβούργο, επί της ουσίας βρήκε και τα έκανε. Ώρες ώρες έχω την αίσθηση αν μαζευτούμε μία καλή 11αδα εμείς, το Αμβούργο το κοντράρουμε. Παρεμπιπτόντως έχουμε αλλαγή προπονητή στο Αμβούργο. Ο άσσος έχει κατρακυλήσει στο 1,60, δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει. Το αρχικό 1,75 μου έκανε, τώρα στο 1,60 το αφήνω στην κρίση του καθενός.

164 1 1,45 (17:00)
Δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το νορμάλ άσσο της Λέστερ. Η Λέστερ διαθέτει μακράν την καλύτερη ομάδα της Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ μάλιστα, που όμως ήταν πολύ καλή. Άλλωστε την προηγούμενη αγωνιστική αν και έπαιζε με 10 πήρε την ισοπαλία απ τη Νότιγχαμ. Εντός έδρας δακώνει (11-3-1) και απ την άλλη έχουμε μία Ίπσουιτς που εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αναιμική (3-8-4) στην ένατη θέση της βαθμολογίας και σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Εκτός σίγουρα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (31/14) και δύο ακόμα ως αμφίβολους. Ο άσσους κυκλοφορεί στο 1,60 και για να μια ειλικρινής και εγώ αν ήμουν μπουκ εκεί θα τον έδινα, άρα τον αγοράζω.

230 Χ 3,25 2 2,90/ 2 Draw No bet 2,50 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ) (19:00)
Εδώ ομολογώ ότι δε μπορώ να κατανοήσω τον φαβοριτισμό της Μπαρτσελόνα Β. Παίζει ο δωδέκατος με τον τρίτο της βαθμολογίας και με μία Ουέλβα που τρέχει και αήττητο πέντε παιχνιδιών και παρ ταύτα ο άσσος είναι στο 2,00. Η Μπαρτσελόνα Β παίζει κατά το δοκούν, ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητα άλλωστε δεν έχει κάποιο ορατό στόχο μιας και δεν έχει το δικαίωμα ανόδου. Η άμυνα έχει κενά, ενώ προέρχεται απ την ήττα με 3-1 απ τη Ρεάλ Μαδρίτης Β παρ ότι προηγήθηκε 0-1. Δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Η Ουέλβα απ την άλλη χωρίς να θέλγει με το ποδόσφαιρο που παίζει, παίρνει τα αποτέλσματα, σκαρφαλώνει στη βαθμολογία και χτυπά στα ίσια την άνοδο. Είναι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για δύο θέσεις. Προσθέστε επίσης ότι ο προπονητής Σέρζι της Ουέλβα ήταν προπονητής στα πιτσιρίκια της Μπαρτσελόνα και κατά συνέπεια ξέρει πολύ καλά την ομάδα. Γνώριμα τα λημέρια για τον Σέρζι. Οι αποδόσεις αδικούν την Ουέλβα, συνεπώς πάμε στην έκπληξη Χ2 για όσους παίζουν στον ΟΠΑΠ και με 2 draw no bet που κυκλοφορεί περίπου στο 2,50.

Καλή τύχη.