Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μετά από ένα καταστροφικό κουπόνι το προηγούμενο Σ/Κ, όπου έσπασαν πάρα πολλά σημεία και χτες είχαμε αρκετές ή μάλλον πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε το μόνο σημείο που πιάσαμε ήταν η έκπληξη της Τορίνο στη Μίλαν. Κατά τα άλλα δεν μας πήγε καθόλου καλά, δε θέλω να μπω σε δικαιολογίες για το πως χάθηκαν τα σημεία. Όπως πχ η Ντέρμπι που απο το 1-3, έγινε 3-3 στο 90 ή τα γκολ της Στόουκ που είχαν πάρα πολύ τύχη ή το πέναλτι που δε δόθηκε στη Μπολόνια για να ισοφαρίσει στο 87. Δικαιολογίες υπάρχουν, το θέμα είναι ότι πλέον όλα αυτά τα σπασίματα με βάζουν σε σκέψεις για το αν πρέπει να αναπροσαρμόσω τις επιλογές μου.

273 2 1,55 (15:30)
Η Λίβερπουλ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον όπου την διέλυσε με 4-0. Για όποιον είδε το παιχνίδι ευθύνη μεγάλη φέρνει και ο Μαρτίνεθ όπου έτσι όπως κατέβασε την ομάδα με την άμυνα στη σέντρα έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Στάριτζ και Σουάρες. Η Λίβερπουλ έχει μπει στην τετράδα και με δεδομένο το ντέρμπι Σίτι Τσέλσι μπορεί να ροκανίσει κι άλλο τη διαφορά. Από την άλλη για την Γουέστ Μπρομ προέρχεται από την ήττα με 4-3 κόντρα στη Βίλα. Όσα βάζουμε και όσα φάμε ήταν το σύστημα του νέου της τεχνικού Πέπε Μελ. Εντός έδρας μετρά (3-4-4), ενώ σήμερα έχει και σημαντικές απουσίες αφού μπροστά έχει ξέμεινε με τον Ανισέμπε και τον Βίντρα. Θεωρώ ότι η Λίβερπουλ θα βρει χώρους και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι.

289 2 1,85(17:15)
Ο Αστέρας προέρχεται από την γκέλα με τον Όφη στην Τρίπολη όπου έμεινε στο 0-0. Μέτρια εμφάνιση αλλά έμεινε για έβδομα σερί παιχνίδι αήττητος (4-3-0). Από την άλλη και η Καλλονή προέρχεται από το 0-0. Ο Μαντζουράκης έτσι όπως έστησε την ομάδα φάνηκε ότι ήθελε το 0-0 και όχι τη νίκη. Η Καλλονή φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι,στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Θυμίζω ότι παίζει στο ουδέτερο του ΟΑΚΑ,συνεπώς ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται. Ο Αστέρας αρέσκεται να παίζει σε τέτοια γήπεδα και αν διασπάσει την άμυνα του Μαντζουράκη και σκοράρει θα πάρει και το παιχνίδι. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού,πλέον έχει πέσει στο 1,75. Για σκορ 0-1.

307 2 1,65 (19:30)
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με μεταγραφές που ανεβάζουν επίπεδο τον Δικέφαλο και όχι με τις μεταγραφές του καλοκαιριού που γέλαγε ο κόσμος. Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Το ρόστερ έχει δυναμώσει πολύ. Το μόνο που μένει είναι να το διαχειριστεί σωστά ο Στέφενς. Και σε αυτό έχω αμφιβολίες. Από την άλλη ο Πλατανιάς προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό αλλά έφυγε τελικά με σκυμμένο το κεφάλι από την Λεωφόρο. Ο Αναστόπουλος μένει μέχρι να φύγει και αν σήμερα ο Πλατανιάς χάσει νομίζω ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Αν ο ενισχυμένος και σαφώς ανώτερος ΠΑΟΚ παίξει σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι.

Καλή τύχη.