Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Λίγο έως πολύ αναμενόμενα τα χθεσινά αποτελέσματα. Η Ρεάλ όπως ανέμεναν όλοι έκανε πλάκα. Το 1-6 κολακεύει τη Σάλκε, θα μπορούσε κάλλιστα το σκορ να είχε φτάσει και σε διψήφιο αριθμό. Το γκολ της βραδιάς πάντως το πέτυχε ο Χούντελααρ, με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι του Κασίγιας. Είναι αυτό που λέμε ότι ήταν άπιαστο. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, όπου δεν με ενθουσιάζει το πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, θα ρισκάρω με κίνδυνο ενδεχομένως να εκτεθώ σε fun bet, στο διπλό του ΠΑΟΚ.

159 2 7,00 (22:05)
Η Μπενφίκα πήρε αυτό που ήθελε στην Τούμπα, έστω και με γκολ οφ σάιντ του Λίμα στο 59 και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Η ομάδα του Ζέσους τρέχει ένα αήττητο (15-4-0) στα τελευταία 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πρακτικά έχει να χάσει απ την πρεμιέρα. Μέσα στην έδρα της είναι δυνατή εξού και οι αποδόσεις φανερώνουν το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ. Παράλληλα η Μπενφίκα θα έχει και τις επιστροφές των πολύτιμων Γκαράι και Γκαιτάν. Ο Καρντόσο παραμένει εκτός. Τώρα η εύλογη απόρροια είναι γιατί προτείνω και έχω παίξει το διπλό, έστω και σε fun bet. Εξηγούμαι. Το πρώτο παιχνίδι δεν το έχασε ο ΠΑΟΚ, το έχασε ο Στέφενς. Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ όπως έγραψα και την προηγούμενη Πέμπτη στο facebook έχει ονοματεπώνυμο, Χουπ Στεφενς. Ο Ολλανδός έκανε εγκλήματα επειδή έχει κόμπλεξ. Δε γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι να αφήνεις Σαλπιγγίδη, Λούκας και Στοχ έξω και να βάζεις μέσα τον Ολίσε και το Νίνη. Γελάει ο κόσμος δηλαδή. Έμαθε το λάθος του ο Στέφενς; Ουδείς ξέρει. Αν δούμε στην 11αδα πάλι με Ολίσε και Νίνη, ξεγράψτε τον, τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά για να προκριθεί θέλει γκολ. Για μένα δεν είναι ανέφικτο το να σκοράρει ο ΠΑΟΚ όσο παράξενο και αν ακούγεται. Μη ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ τρέχει και αυτός ένα αντίστοιχο αήττητο στα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εμένα η Μπενφίκα δε με τρομάζει, άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι, παρ ότι ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος, η Μπενφίκα δεν έθελξε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Γι αυτό στη λογική του fun bet και με κίνδυνο να εκτεθώ πάω στο διπλό στο 10,50 που κυκλοφορεί έξω. Το 7,00 του ΟΠΑΠ είναι αστείο.

ΥΓ: Τροφή για σκέψη. Πότε έχει δίκιο ο μπουκ όταν μας δίνει το 2 της Σάλτσμπουργκ μέσα στην έδρα του Άγιαξ στο 4,5+ όπου το πληρωθήκαμε καλά ή τώρα στο 1,55?

Καλή τύχη.