Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ούτε κεφτέ με πιρούνι δεν πετυχαίνουμε τα τελευταία τρία, μαζί με αυτό, Σαβ/κα. Αυτό το τελευταίο 20ημέρο σπάνε τα πάντα, είτε εκπλήξεις παίζεις είτε φαβορί. Παρατηρώ και σε άλλα site, έχουν ανάλογα ποσοστά αυτές τις μέρες. Πάντα λέω ότι τροχός είναι και θα γυρίσει, το θέμα είναι να αξιολογούμε σωστά τα δεδομένα, να παίζουμε σωστά και από εκεί και πέρα δεν είναι στο χέρι μας το αποτέλεσμα.

269 1 1.60 (13:30)
Η Τορίνο προέρχεται απ την ισοπαλία έκπληξη μέσα στο Μιλάνο επί της Μίλαν, όπου και μας πλήρωσε. Η ομάδα του Βεντούρα κάνει εξαιρετική σεζόν έχει φτάσει στην 7η θέση και θεωρητικά χτυπά ακόμα και Ευρώπη. Τσέρτσι και Ιμόμπιλε μπροστά βρίσκουν δίχτυα για πλάκα ενώ μέσα στην έδρα της μετρά (5-5-1). Απ την άλλη η Μπολόνια είναι σε τραγική κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και εξωαγωνιστική μετά και την πώληση του Ντιαμάντι στους Κινέζους. Η Μπολόνια πλέον είναι μόλις στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτιμώ ότι θα μπλέξει άσχημα. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και δεν είναι μόνο ότι δε νικά αλλά και οι εμφανίσεις της είναι κάκιστες. Σημαντική και η απουσία του Κονέ. Εκτός έδρας ούτως η άλλως η Μπολόνια δεν είναι τίποτα το σπουδαίο μία νίκη σε δέκα παιχνίδια έχει. Λογικός ο άσσος, το μόνο που με φοβίζει είναι ότι το παιχνίδι είναι νωρίς και έχει πάρει πολύ παιχνίδι ήδη με ότι αυτό συνεπάγεται. Εύλογος ο άσσος στο 1,60-1,65, δεν είναι και για παραπάνω.

312 Goal/Goal 1,65 (19:00)
Όταν δεν ανεβάζω στήλη στο site, ξέρετε ότι δεν παίζω και εγώ στοίχημα. Βλέποντας το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και την ομάδα του Αναστασίου να υπερτερεί μέσα στο γήπεδο κόντρα σε έναν ανύπαρκτο Αστέρα που σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε ούτε φάση, τίμησα το διπλό του Παναθηναϊκού στο live. Ε, λοιπόν μόνο ο Παναθηναϊκός μπορούσε να χάσει τέτοιο παιχνίδι. Να ναι καλά δηλαδή ο Ζέκα, παίρνει βραβείο για τη γκάφα της αγωνιστικής. Κατά τα άλλα το περιβραχιόνιο τον μάρανε. Την ήδια ώρα στη δίπλα τηλεόραση έβλεπα τον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, όπου κυριολεκτικά είχα χάσει το μέτρημα. Στα πέντε σταμάτησε, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα. Οι μεταγραφές με το καλημέρα δείχνουν ότι ανεβάζουν επίπεδο τον δικέφαλο του Βορρά. Γιατί με τις μεταγραφές που είχε κάνει ο Σαββίδης το καλοκαίρι γέλαγε ο κόσμος. Με Τζιόλη και Σπυρόπουλο δε …μησε ποτέ κάνεις!! Είναι η αγαπημένη μου ατάκα. Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, το μόνο μου ερωτηματικό είναι ο Στέφενς. Στο αποψινό παιχνίδι στη Λεωφόρο, θα μου προξενήσει εντύπωση αν ο Παναθηναϊκός δε δεχθεί γκολ και απ την άλλη αν ο ΠΑΟΚ που όταν κατεβαίνει κάτω απ τα Τέμπη για να παίξει με τους μεγάλους της Αθήνας κρατήσει αντίστοιχα το μηδέν στην άμυνα. Δύσκολο παιχνίδι για σημείο όλα μέσα είναι, θα μαστε παρέα βέβαια στο live και θα το σχολιάζουμε το παιχνίδι.

ΥΓ: Το βασικό μου σημείο για σήμερα ήταν το διπλό της Λοριάν στο 3,45. Εγώ αν ήμουν μπουκ πάνω από 2,80 δε θα το δινα με τις απουσίες που χε η Μπορντό, τη κακή αγωνιστική κατάσταση και την απώλεια του Ομπράνιακ. Αλλά δυστυχώς αναβλήθηκε, γι αυτό και έμεινε μία δυάδα για σήμερα.

Καλή τύχη.