Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μέτρια τα πήγαμε χθες. Δύο στα τέσσερα στις εκτιμήσεις μιας και χάσαμε την έκπληξη της Κουινς Παρκ και τον άσσο της Μαλίν στο 85. Στις προτεινόμενες ισοπαλίες πήγαμε καλά, αφού πέρασαν οι δύο απ τις τρεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά όπου θα πάω σε μία δυάδα απ τη Superleague.

301 1 1,50 (17:15)
Ομολογώ ότι μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη (ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα Άρη φέτος) και το 1-1, είχα πει ότι δε ξανά ασχοληθώ με τον Άρη. Εν τούτοις, μετά την ισοπαλία στην έδρα του Παναιτωλικού και τη νίκη επί του Πανιωνίου δείχνει σημάδια ζωής γι αυτό και σήμερα θα πάω στον άσσο, κάνοντας τα στραβά μάτια στην απόδοση. Όχι στο 1,50 φυσικά του ΟΠΑΠ, δεν τρελάθηκα ακόμη. Στο 1,70 που κυκλοφορεί έξω. Για τον Άρη σήμερα το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια είναι ΤΕΛΙΚΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι κάτι παραπάνω από must win. Παίζει με μια Βέροια που για μένα είναι η χειρότερη ομάδα της Σουπερλιγκ, εκτός έδρας έχει μία νίκη σε δώδεκα παιχνίδια, το γήπεδο θα βράζει, αν δεν το πάρει ο Άρης θα είναι άξιος της μοίρας του.

321 2 1,85 (19:30)
Ο τρίτος στη βαθμολογία Ατρόμητος χτες έχασε. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του πέμπτου Αστέρα Τρίπολης. Και φαντάζομαι καταλαβαίνεται που το πάω. Το γραφα και χτες στο facebook. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αγωνιστική είναι η χρυσή ευκαιρία του Παναθηναϊκού να ψαλιδήσει τη διαφορά απ την τρίτη θέση και ίσως και απ τη δεύτερη αν ο ΠΑΟΚ αφήσει βαθμούς στην Τρίπολη. Η ομάδα του Αναστασίου προέρχεται από εκπληκτική εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Πραγματικά θύμισε Παναθηναϊκό απ τις ένδοξες εποχές. Βέβαια μας έχει συνηθίσει φέτος ο Παναθηναϊκός σε σκωτσέζικα ντους. Και αυτό θέλει προσοχή. Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν μπαίνω καν στο κόπο να το σχολιάσω μιας και ο Παναθηναϊκός έκανε αγγαρεία με τον Αναστασίου να αφήνει την ομάδα χωρίς φορ. Δε γίνεται να περιμένεις να σου βάλει γκολ ο Καρέλης, το παιδί καταρχήν δεν έχει σωματότυπο ποδοσφαιριστή. Αν μη τι άλλο ας ξεκινήσουμε απ τα βασικά. Ο Πέτριτς είναι στην αποστολή και ελλείψει του Μπεργκ θα ντεμπουτάρει. Απ την άλλη ο Πανθρακικός κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, ο Μάντζιος κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Κομοτηνής, εντός έδρας μετρά (8-2-2) αλλά σήμερα θεωρώ ότι ο Παναθηναικός αν παίξει όπως με τον ΠΑΟΚ και επιτέλους αποφύγει τα χαζά λάθη στην άμυνα, θα το πάρει το παιχνίδι. Όχι εύκολα πάντως.

Καλή τύχη.