Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα όπου πιάσαμε σχεδόν τα πάντα. Είχαμε καταρχήν το απόλυτο στις εκτιμήσεις με διπλό Τορκί (3,10), άσσο Σριούσμπερι (1,60) και φυσικά τον μεγάλο άσσο του Λεβαδειακού (2,05) που τον φώναζα απ την προηγούμενη Κυριακή και για να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου, μιας και όταν λες ένα παιχνίδι μια βδομάδα πιο πριν, μέσα στην βδομαδα και επιμένεις, εκτίθεσαι εν τέλει όμως δικαιώθηκα. Επίσης για ακόμη μία φορά εξαιρετικά πήγε η στήλη με τις ισοπαλίες που είχαμε 2 στις 3. Είναι σταθερό το ποσοστό 2 στα 3, απ την αρχή που ξεκίνησα τη στήλη.

Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν, ότι κάναμε κάναμε και πάμε στα φρέσκα όπου κακά τα ψέματα το κουπόνι δεν έχει κάποια αξιόλογη στοιχηματική ευκαιρία. Μόνο το διπλό της Μίλαν έχω κρατήσει και αυτό πλέον μιας και η απόδοση του διπλού έχει πέσει, έξω, σε επίπεδα ΟΠΑΠ έχει οριακή πλέον αξία.

247 2 1,65 (21:45)
Η Μίλαν έστω και με τα ψέματα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Αταλάντα με 3-0 μετά την ήττα της απ την Ιντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου. Το σκορ βέβαια είναι λίγο μαγική εικόνα μιας και η Αταλάντα σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 1-1, δεν το έκανε και η Μίλαν με σκορερ τους Κακά και Κριστάντε στο 65 και το 67, έκανε το 3-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Με τον Κακά μάλιστα να ξεπερνά τα 100 γκολ με τη φανέλα της Μίλαν. Η Μίλαν προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή μιας και έφερε τον Χόντα απ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τους Ροσονέρι, ναι μεν παίζει στην ίδια θέση με τον Κακά αλλά ο Αλέγκρι θα τους χωρέσει και τους δύο στην 11αδα πίσω απ τον Μπαλοτέλι σε ένα σύστημα 4-3-2-1. Σήμερα πάντως ο Χόντα θα ξεκινήσει απ τον πάγκο αλλά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η Μίλαν δεν έχει την πολυτέλεια πλέον να κάνει κι άλλες γκέλες δεδομένου ότι είναι στο -9 απ τις θέσεις του Γιουρόπα Λίγκ και στο -14 απ του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το αποψινό παιχνίδι ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Μουντάρι (13/4). Απ την άλλη η Σασουόλο δεν είναι σε καλή κατάσταση μετρά 4 σερί ήττες, οι δύο εξ αυτών με Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Οι φήμες για απόλυση του Ντι Φρανσέσκο δίνουν και παίρνουν ή μάλλον για να τα λέμε με το όνομά τους αν σήμερα χάσει φεύγει. Ευκαιρία ψάχνει ο Τζόρτζιο Σκουίντσι, ο πρόεδρος της Σασουόλο. Και μιας και είπα Σκουίντσι, ο Σκουίντσι είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν, έχει κάνει κάμποσες δηλώσεις κατά το παρελθόν, δεν ξέρω αν Ιανουάριο μήνα σημαίνει κάτι αυτό απλά το αναφέρω. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει και τις φιλοδοξίες του αν πουλήσει ο Μπερλουσκόνια τις μετοχές του στη Μίλαν να τις αποκτήσει εκείνος. Κομματάκι δύσκολο. Εν πάση περιπτώσει, δεν πιστεύω οτι οι παίχτες της Σασουόλο θα ανοίξουν τα πόδια, αυτό σας το υπογράφω, απλά θεωρώ ότι αν η Μίλαν θέλει να έχει ελπίδες αν όχι για Τσάμπιονς Λιγκ έστω για το Γιουρόπα Λιγκ, κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Σημειωτέον δε ότι η απόκτηση του Χόντα εμένα μου δείχνει ότι ο Μπερλουσκόνι θα χτυπήσει Ευρώπη με όλα τα μέσα... ο νοών νοείτο....

Καλή τύχη