Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο Νησί και οι ομάδες είναι κυριολεκτικά με μία βαλίτσα στο χέρι. Έπαιξαν πέμπτη, παίζουν σήμερα για να ξανά παίξουν Τετάρτη. Αγωνιστικός γολγοθάς δηλαδή για τις φιλοξενούμενες ομάδες που αναμφίβολα επηρεάζει και τους παίχτες. Σήμερα έχουμε μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, Κόνφερενς και τα μισή αγωνιστική στην Πρέμιερ μιας και τα υπόλοιπα διεξάγονται αύριο. Σε μία δυάδα έχω καταλήξει για σήμερα.

188 Χ 3,15 2 3,15 (14:45) /Draw no bet 2,20
Όπως έγραφα και την πέμπτη αν η Άρσεναλ πιάσει ρυθμό η Γουεστ Χαμ δεν έχει καμία τύχη. Όπως και έγινε. Η Γουεστ Χαμ για περίπου μία ώρα παιχνιδιού το παιχνίδι κυλούσε όπως το ήθελε σε χαμηλό τέμπο αλλά ένα εκρηκτικό 15λεπτό για την ομάδα του Βενγκέρ έκανε το 1-0, 1-3. Η Γουεστ Χαμ τα παλεύει τα παιχνίδια της αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Απ την άλλη η Γουεστ Μπρόμιτς προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Τότεναμ, όπου θύμισε λίγο Γουεστ Μπρόμιτς. Η Γουεστ Μπρόμιτς είναι φανερό ότι έκανε μεγάλη κοιλιά, έχει και ατυχία-δυστοκία στα παιχνίδια ενώ έχει πολύ καλό ρόστερ και δεν είναι για να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συνεχίζει ακόμα με υπηρεσιακό στον πάγκο, τον Κιθ Ντάουνινγκ, αναμένουμε πάντως από μέρα σε μέρα την πρόσληψη κανονικού προπονητή. Θεωρώ ότι πάλι η Γουεστ Χαμ θα θελήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό αλλά η Γουεστ Μπρόμιτς, αν παίξει την κόντρα και ανοίξει το παιχνίδι μπορεί αν μη τι άλλο να μη χάσει. 

194 1 1,60 (17:00)
Για να μαι ειλικρινής δεν μ αρέσει να παίζω τέτοιες αποδόσεις στην Κόνφερενς και πόσο μάλλον τέτοια περίοδο αλλά δε βλέπω έκπληξη. Η Άλφερτον είναι στα πλέι οφ ανόδου, εντός έδρας είναι εξαιρετική (9-2-1), διαθέτοντας παράλληλα και την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 42 γκολ ενεργητικό. Προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Ρέξαμ στα χασομέρια με 3-2. Διπλό ψυχολογίας αυτό. Παίζει με την μετριότατη Σαούθπορτ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, εκτός έδρας χάνεται μετρώντας (1-2-9). Προέρχεται από ένα τυχερό 0-0 με την Τσέστερ όπου η μπάλα απλά δεν έμπαινε μέσα. Ο άσσος κυκλοφορεί στο 1,72.

Καλή τύχη.