Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 14:05

Μέτριο προς καλό θα χαρακτήριζα το κουπόνι του σαβ/κου, έτσι σαν μία γενικότερη άποψη. Από εκεί και πέρα, θα κρατήσω μία πεντάδα για σήμερα με νορμάλ φαβορί σε εύλογες τιμές.

150 1 1,75 (17:00)
Τη γνώμη μου για την Γουεστ Μπρομ την έχω εκφράσει πολλάκις απ την αρχή της σεζόν, θεωρώ ότι θα ναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ασχέτως αν δεν της πάνε τόσο τα αποτελέσματα τον τελευταία μήνα. Έχει καλή ομάδα, είναι καλοδουλεμένη και το σημερινό παιχνίδι είναι απ τα παιχνίδια που οφείλει να πάρει κόντρα σε μία αδύναμη εκτός έδρας Νόριτς, που προέρχεται απ την πεντάρα μεσοβδόμαδα απ τη Λίβερπουλ. Έχει φάει και κάτι εφτάρες, τεσσάρες γενικότερα εκτός έδρας τα καναρίνια μετρούν μία νίκη και έξι ήττες με συντελεστή τερμάτων 4-21. Ο άσσος εκεί κάπου στο 1,80, μου κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

154 2 1,50 (17:00)
Η Τσέλσι μας πλήρωσε εύκολα στο διπλό με τη Σάντερλαντ την Τετάρτη, με τον Αζάρ να κάνει τρομερό παιχνίδι. Το σχολίαζα εξάλλου και στο twitter/facebook κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ένα γκολ καλύτερο απ το άλλο, έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε την άμυνα της Σάντερλαντ. Και έτσι η Τσέλσι παρέμεινε στο -4 απ την κορυφή, απ την Άρσεναλ. Η εντύπωση μου ότι η Τσέλσι θα πάει τρένο, όσες γκέλες ήταν να κάνει τις έκανε. Και με δεδομένο ότι η Άρσεναλ παίζει με την Έβερτον, μπορεί να μειώσει κι άλλο τη διαφορά απ την κορυφή. Η Στόουκ απ την άλλη, ναι μεν μέσα στο Μπριτάνια δεν χάνει εύκολα, αλλά δεν παύει να είναι απ τις μέτριες ομάδες της κατηγορίας, μεσοβδόμαδα ήταν κακή με την Κάρνιτφ και θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να κόψει βαθμούς απ τη φορμαρισμένη Τσέλσι. Διπλό στο 1,57 έξω, 1,50 στον ΟΠΑΠ.

207 1 1,80 (17:15)
Και άγιος να σαι κολάζεσαι με τη Σουπερ Λίγκα τις τελευταίες αγωνιστικές (ας μη το αναλύσω αυτό παραπάνω). Ο Λεβαδειακός προέρχεται απ την ήττα με 4-3 απ τη Βέροια σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ως προς την εξέλιξη του. Δύο βαθμούς πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Κομπότη και κάτι μου λέει ότι το σημερινό παιχνίδι θα το πάρει. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει ότι πέρσι ο Πλατανιάς σώθηκε χάρη στη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό όπου είχε παιχτεί απ όλη την Ελλάδα. Ο Πλατανιάς απ την άλλη προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 με τον Ατρόμητο δείχνει βελτιωμένος αλλά ο Αναστόπουλος όλως τυχαίως άφησε εκτός προκειμένου να εκτίσουν τις ποινές του, δυο βασικούς παίχτες ενώ έχει και κάποιες απουσίες. Ο άσσος είναι δυαράκι έξω και έχει αξία αλλά είναι παιχνίδι που θα μας βγάλει τη ψυχή.

217 2 1,55 (19:00)
Η Μίλαν δείχνει κάπως να συνέρχεται, μετά τη νίκη επί της Σέλτικ, κέρδισε με 3-1 την Κατάνια και τα προβλήματα μπαίνουν προς το παρόν κάτω απ το χαλί. Με μία φαινομενική εκεχειρία σε διοικητικό επίπεδο ανάμεσα στον Γκαλιάνι και στην κόρη του Μπερλουσκόνι. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Μίλαν αν δε θέλει να χάνει απο νωρίς το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Είναι ήδη στο -14 απ την 4η θέση. Και αν δε βγει η Μίλαν Τσάμπιονς Λιγκ καταλαβαίνετε για τη οικονομική καταστροφή μιλάμε. Η Λιβόρνο όπως γράφαμε και με τον Ιταλό στο Αφιέρωμα για τη Serie A, είναι η ομάδα με ρόστερ β κατηγορίας, όπως ανέβηκε έτσι θα πέσει. Διπλό λοιπόν για τους Ροσονέρι.

246 1 1,50 (22:15)
Η Πόρτο προέρχεται από τρεις σερί γκέλες στο πρωτάθλημα και απ την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία-αυτοκτονία απέναντι στην Αούστρια μάλλον θα της στοιχίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλίμα δεν είναι καλό στην Πόρτο και ο κόσμος επηρεασμένος, βλέπει τη μία γκέλα να έρχεται πίσω απ την άλλη και ηχούν καμπάνες κινδύνου για τον Φονσέκα, που το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο και ζητείται αντίδραση, με δεδομένο ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Ατλέτικο όπου οι Δράκοι θα τα παίξουν όλα γι όλα αν και η τύχη πλέον δεν είναι στα χέρια τους. Ποντάρω λοιπόν σε αυτή την αντίδραση για τους Δράκους, δεύτερη κολλητή ήττα για την Πόρτο στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνεχόμενη γκέλα μου φαίνεται too much. Απ την άλλη η Μπράγκα του Ζεσουάλδο Φερέιρα επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, διέκοψε ένα σερί με πέντε ήττες με τη νίκη με 4-1 επί της Ολιανένσε αλλά τη γνώμη μου για τον Φερέιρα οι παλαιότεροι την ξέρετε. Είναι ότι χειρότερο έχει περάσει απ την Ελλάδα, κατέστρεψε μία ομάδα, έφαγε όλους τους παίχτες που είχαν άποψη και μας κουβάλησε και κάμποσα σαπάκια. Τέλος να αναφέρουμε ότι η Πόρτο έχει να χάσει εντός έδρας, εδώ και 77 παιχνίδια!! Ο άσσος στο 1,60 που κυκλοφορεί έξω, θα το βάλω σε ένα δελτίο με φαβορί. Στην Ασία πάντως το line απ το -1 για τους Δράκους έπεσε στο -0,75.

Καλή τύχη.