Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Αναμφίβολα η Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, σε μία κυπελλική ημέρα. Μία αγωνιστική αρκετά βατή, δε βλέπω εκπλήξεις για να μια ειλικρινής με τον έναν ή τον άλλον τρόπο νομίζω ότι θα φαβορί θα επικρατήσουν. Κρατώ κάποιες επιφυλάξεις για τις ομάδες του Μάντσεστερ μιας και οι αποδόσεις είναι δυσανάλογες της δυσκολίας του κάθε αγώνα. Έτσι λοιπόν σήμερα θα πάμε με δυάδα διπλό Τσέλσι και Χ2 Νιούκαστλ.

160 2 1,45 (21:45)
Η Τσέλσι προέρχεται από τη νίκη ανατροπή επί της Σαουθάμπτον, όπου έμεινε απ τα αποδυτήρια πίσω στο σκορ αλλά στο β ημίχρονο η ομάδα του Μουρίνιο ήταν πάρα πολύ καλή και δίκαια έφτασε στη νίκη με 3-1 και έτσι παρέμεινε στο -4 απ την πρώτη Άρσεναλ. Απ την άλλη η Σάντερλαντ με μία σχετικά καλή εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών, πήρε το 0-0 στην Άστον Βίλα αλλά παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Η Σάντερλαντ είναι σταθερά σε κάτω του μετρίου κατάσταση ενώ εντύπωση κάνει πάντως μεταξύ άλλων κάνει και οι πολλές κόκκινες κάρτες που έχει δέχθει. Επί των αγωνιστικών εκτός για την Τσέλσι είναι ο Οσκαρ, ο Λουίς και ο Ετό. Για τη Σάντερλαντ ως αμφίβολοι δίνονται ο κίπερ Γουεστγουντ και ο αμυντικός Ο Σέι, αμφότεροι βασικοί. Η Τσέλσι έχει τρομερή παράδοση στο στάδιο του φωτός όπου μετρά 8 σερί νίκες. Σήμερα θα τις κάνει εννιά. Το διπλό στο 1,60 είναι στα όρια του αποδεκτού.

162 Χ 3,25 2 2,85/ Draw no bet 2,40 (21:45)
Η Νιουκαστλ είναι φανερό ότι έχει χτυπήσει φόρμα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τελευταία αυτή κόντρα στη Γουεστ Μπρόμιτς με 2-1, φτάνοντας πλέον σε απόσταση βολής απ την πρώτη τετράδα. Πέραν απ τις νίκες, η Νιουκάστλ παίζει και καλά, είχε και τύχη βέβαια τόσο με την Τότεναμ όσο και με την Τσέλσι. Ο Πάρντιου έχει βρει το σύστημα που ταιριάζει στη Νιουκάστλ, αυτό το 4-4-2. Το μομέντουμ σαφέστατα την ευνοεί κόντρα σε μία σκασμένη Σουόνσι που έχει δώσει ήδη 26 παιχνίδια απ την αρχή της σεζόν, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα με τον Λάουντρουπ να το αποδίδει αυτό στην κούραση. Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Μάντσεστερ Σίτι, μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά εν τέλει δεν άργησε να υποταχθεί στην ανωτερότητα των Σίτιζενς. Το σημαντικότερο όμως για τη Σουόνσι είναι οι σημαντικότατες απουσίες των Μήτσου και Μπόνι. Των δύο πιο ποιοτικών παιχτών που έχουν οι Ουαλοί. Απόρροια αυτών των απουσιών είναι ότι η Σουόσνι έχει χάσει και το εύκολο γκόλ. Η Αξία υπάρχει στην μίνι έκπληξη της Νιουκάστλ. Όσοι παίζεται στο διαδίκτυο επιλογή στο draw no bet σε απόδοση 2,40, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να μας επιστραφεί το ποντάρισμά μας. Στην Ασία το line απ το +0,5 για τη Νιουκάστλ μειώθηκε στο +0,25.

Καλή τύχη.