Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ BETSECRET

Έχοντας μείνει πλέον περίπου 24ώρες για να τελειώσει και αυτός ο χρόνος, είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε τον καθιερωμένο απολογισμό, επί των στοιχηματικών εκτιμήσεων μας εδώ στο Betsecret.

Είναι προφανές ότι το 2013 δεν κύλησε καλά. Χωρίς περιττές περιστροφές, ήταν η χειρότερη μου χρονιά τόσο προσωπικά όσο και στα έξι χρόνια που είμαστε παρέα εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε το Δυνατό Σημείο Ημέρας κλείνει αρνητικά στο -1125. Ενώ το ποσοστό στις εκτιμήσεις κυμάνθηκε χαμηλά στο 57%. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απ τα νούμερα, είναι το σκεπτικό γύρω απ το γιατί προτείνω ένα σημείο, παίζοντας σωστά αναλύοντας ορθά τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα το αν θα έρθει είναι άλλο θέμα, πολύ σημαντικό μεν αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. 

Και όπως συνεχώς επισημαίνω η φιλοσοφία που έχω στο Betsecret είναι να καταλαβαίνετε το λόγο που προτείνω το σημείο και από εκεί και πέρα να κρίνεται αν σας κάνει ή όχι. Αν μπορούσα να βγαζα δυάδες, τριάδες συνέχεια, πιστέψτε με δε θα μουνα εδώ αλλά σε κάποιο εξωτερικό μέρος.

Αντίθετα πήγαμε αρκετά καλά το Live στο Facebook και στο Twitter όπου το ποσοστό ήταν περίπου στο 70%, αλλά με υψηλές αποδόσεις με μέσο όρο αρκετά πάνω απ το 2,00. Έχουμε δώσει και ανατροπές με υψηλότατες αποδόσεις. Και αυτό αν θέλετε δείχνει τη δυναμική που υπάρχει στο live (με όλη την παρέα στο twitter που συνεχώς μεγαλώνει και χαίρομαι), όταν το ξεκίνησα αυτό, πριν 3 χρόνια όταν δεν είχε γίνει της μόδας το twitter όχι τώρα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλα τα site. 

Τέλος, δε γίνεται να μην κάνω αναφορά στη νέα στήλη με τα Χ όπου τρεις βδομάδες τώρα έχουμε σχεδόν κάθε Σ/Κ 4 στα 6. Αλλά τα Χ το ξέρετε καλύτερα από μένα, είναι κυρίως θέμα έμπνευσης και λιγότερο μελέτης.

Αυτά από εμένα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, εμείς θα είμαστε κανονικά μαζί την τετάρτη όπου έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στην Αγγλία όπως κάθε χρόνο.