Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Στο 50% οι χθεσινές μας εκτιμήσεις με 3 στα 6. Αν δεν έχεις τύχη δεν πας πουθενά και εξηγούμαι. Χάσαμε το over της Αουγκσμπουργκ με τη Χοφενχάιμ με 2-0 ημίχρονο!! Αν κάποιος μου λέγε ότι αυτό το παιχνίδι, (με τη Χοφενχάιμ να μετρά 12 στα 12 over αντίστοιχα κ η Άουγκσμπουργκ) με 2-0 ημίχρονο ότι θα μενε στο under δεν θα τον πίστευα. Κι όμως έμεινε.

Χάσαμε επίσης το Χ2 της Σαουθάμπτον, με τον Μπόρουτς τον κίπερ της Σαουθάμπτον να κάνει απίστευτη γκάφα που ούτε 9χρονο παιδί δεν την κάνει να προσπαθεί να ντριμπλάρει 2-3 φορές τον Ζιρού. Του την έκλεψε έκανε το 1-0 και στο τέλος έγινε και το 2-0. Σημειώνουμε ότι αυτός ο τύπος είχε φάει γκολ την προηγούμενη αγωνιστική απ τον αντίπαλο τερματοφύλακα μόλις στο πρώτο λεπτό με βολέ!!!!

Επίσης χάσαμε και τον άσσο της Μίλαν, με τον Μπαλοτέλι να χάνει πέναλτι, τη Μίλαν να χάνει αρκετές ευκαιρίες μέχρι και στο 94 με τον Ζαπάτα που από κοντά δε μπορεί να κάνει το 2-1. Στον αντίποδα, πέρασε ξεκούραστα το διπλό της Τσέλσι, ο άσσος της Α μπε σε Νατάλ και το διπλό της Σπορτ Ρεσίφε.

Αυτά όσον αφορά το τι κάναμε χθες και πάμε στα σημερινά όπου στο κουπόνι υπάρχουν πολλά σημεία να ξεχωρίζουν και εν τέλει κράτησα μία τριάδα.

302 X 3,35 2 3,35 (14:30)
Καταρχήν θεωρώ λίγο δυσανάλογο το σετάκι των αποδόσεων που κολακεύουν υπερβολικά την Καρλσρούη. Η Καρλσρούη έχοντας σε αρκετά παιχνίδια την τύχη με το μέρος της χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, έχει φτάσει στην 6η θέση αλλά ως πότε θα πορεύεται με την τύχη. Την είδα και πριν τη διακοπή με την Ουνιόν, όπου δεν ήταν καλή, ήταν και άστοχη η Ουνιόν και κράτησε το μηδέν. Γι αυτό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο απλά για να κρατήσει το μηδέν και τίποτε άλλο. Έτσι συμπλήρωσε τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη. Απ την άλλη η Δρέσδη μπορεί να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας αλλά δεν παίζει άσχημα. Εξάλλου έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια και αυτή ήταν απ την Γκρόιτερ Φιρτ. Προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Άουε. Προηγήθηκε στο 71 και στο 91 κατόπιν τραγικού λάθους του στόπερ της ισοφαρίστηκε σε 1-1. Εκτιμώ ότι έστω το βαθμό της ισοπαλίας μπορεί να τον πάρει η Ντιναμό Δρέσδης. Πάμε στο Χ2.

307 1 1,55 (15:00)
Στην άδεια Λεωφόρο λόγω τιμωρίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πας Γιάννενα μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στο Βικελίδης επί του Άρη. Ο φετινός Παναθηναϊκός παιχνίδι στο παιχνίδι δείχνει βελτιωμένος. Ουδείς το αμφισβητεί νομίζω αυτό, μιλάμε για μία νέα ομάδα που έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Η ομάδα δείχνει να έχει ένα πλάνο με τον Αναστασίου στον πάγκο, βγάζει μία ομοιογένεια, ο Παναθηναϊκός θυμίζει και πάλι ομάδα. Τα όσα έγιναν και με τον Μαρινάκη στο παιχνίδι με τον Άρη, ευτυχώς και το παιδί είναι καλά, ενδεχομένως να βγάλουν και μία συσπείρωση παραπάνω. Εάν σε αυτό προσθέσουμε και το ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ καταλαβαίνετε ότι το κλίμα της μιζέριας που υπήρχε και στους οπαδούς κάπου θα αρχίσει να αντιστρέφεται. Σίγουρα αν η Λεωφόρος ήταν γεμάτη θα μιλάγαμε με διαφορετικά δεδομένα. Ο Πας απ την άλλη με τον Τσιώλη στον πάγκο πλέον, πήρε τη νίκη με τον ΟΦΗ, έναν άσσο που είχε παιχτεί απ τη μισή Ελλάδα. Δεν είδαμε κάτι το διαφορετικό, εκτιμώ ότι ο Πας θα βελτιωθεί και σίγουρα η διακοπή θα έκανε καλό. Όπως και να το κάνουμε όμως δεν είναι ο περσινός Πας ούτε και ο Τσιώλης μπορεί τόσο γρήγορα να αντιστρέψει την κατάσταση. Ο άσσος στο 1,72 που κυκλοφορεί έξω μου κάνει. Το 1,55 του ΟΠΑΠ μου είναι αδιάφορο.

351 2 1,75 (21:45)
Αρχικά το 1,75 του ΟΠΑΠ πρέπει να είναι η μικρότερη απόδοση που κυκλοφορεί. Έξω το διπλό παίζεται στο 1,90+. Η Μπολόνια είναι σταθερά κάτω του μετρίου, όλες κι όλες δύο νίκες έχει σε δώδεκα αγωνιστικές. Σε όσα παιχνίδια την έχω δει δεν μου άρεσε, αν εξαιρέσουμε τη νίκη με 3-0 μέσα στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι που βρήκε και τα έκανε. Προέρχεται απ την ήττα με 2-1 κόντρα στην Αταλάντα με δύο γκάφες του κίπερ της. Απ την άλλη η Ιντερ κάνει πολύ καλή σεζόν, μετά από χρόνια δείχνει σοβαρή. Αναμφίβολα αυτό πιστώνεται στον Βάλτερ Ματσάρι. Τρομερή δουλειά απ τον Ματσάρι, προέρχεται απ την εύκολη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λιβόρνο, στο οποίο παιχνίδι επέστρεψε και ο εμβληματικός 40χρονος αρχηγός Χαβιέρ Ζανέτι. Η διακοπή πιθανολογώ ότι μάλλον καλό κάνει σε αμφότερες τις ομάδες. Η προϊστορία ευνοεί τους Νερατζούρι όπου μετρούν 6νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία εφτά παιχνίδια, όπου μάλιστα οι τρεις τελευταίες νίκες τους είναι με σκορ 1-3. Διπλό λοιπόν στο 1,90+.

Καλή τύχη.