Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δε γίνεται να ξεκινήσω διαφορετικά απ το χθεσινό μεγάλο ταμείο με την ανατροπή του Παναθηναϊκού στο live και τα πανηγύρια με όλη την παρέα στο facebook και στο twitter, έγινε χαμός. Άλλος το πληρώθηκε σε απόδοση 13 άλλος στο 8,50, στο 6,75, στο 3,75. Αυτά είναι τα ωραία….

Αναμφίβολα το ντέρμπι των αιωνίων απόψε στη Λεωφόρο κλέβει την παράσταση. Είναι όμως λάθος να προσεγγίζει κανείς το παιχνίδι μόνο από αγωνιστική σκοπιά όπου ο Ολυμπιακός είναι αρκετά επίπεδα πάνω ως ομάδα, πρέπει να μπει στην εξίσωση ο παράγοντας έδρα κι όσοι έχουμε ζήσει τη Λεωφόρο καταλαβαίνετε τι εννοώ αλλά και ο παράγοντας ντέρμπι. Σε ότι κατάσταση και να είναι ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι ντέρμπι. Και μην πάτε μακριά, πέρσι αν θυμάστε ο Παναθηναϊκός εκ τύχης δεν πήρε διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα σε έναν ανύπαρκτο Ολυμπιακό όπου σώθηκε και απ τον διαιτητή. Κατά τα λοιπά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα,

166 2 2,20 (17:00)
Η Σαουθάμπτον είναι σε τρομερή κατάσταση, παίζοντας μπαλάρα, προέρχεται από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις τρία γκολ σε εννέα αγωνιστικές. Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που μας πληρώνει. Ποιος ξεχνά το μεγαλειώδες διπλό μέσα στο Άνφιλντ στο 6,50. Η ομάδα πάει τρένο και προέρχεται απ την άνετη νίκη επί της Φούλαμ με 2-0. Απ την άλλη η Στόουκ είναι βυθισμένη στην μετριότητα. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε πάντως καλή εμφάνιση αλλά εν τέλει έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι απ το Ολντ Τράφορντ, αφού παρ ότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ η Μάντσεστερ το γύρισε 3-2. Μεσοβδόμαδα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήρθε 4-4 με τη Μπέρμπιγχαμ για το Λιγκ Καπ και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Ο Χιουζ ως επι τω πλείστων κατέβασε βασική ομάδα, τρεις αλλαγές όλες κι όλες έκανε. Συνεπώς κρατάμε τον παράγοντα κούραση για τη Στόουκ. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλά διαβασμένο απ τους μπουκ. Αλλά όλα τα δεδομένα σε οδηγούν στο διπλό, δεν θα είναι όμως εύκολο το παιχνίδι για τη Σαουθάμπτον, παίζει και η ισοπαλία.

167 2 1,50 (17:00)
Η Μάντσεστερ προέρχεται απ τη νίκη ανατροπή κόντρα στη Στόουκ με 3-2. Μία νίκη ψυχολογίας, που δίνει μία ώθηση στην ομάδα του Μόγιες. Μας πλήρωσε και πολύ καλά αυτή η ανατροπή, αν θυμάστε, το προηγούμενο Σάββατο. Μεσοβδόμαδα κέρδισε άνετα τη Νόριτς με 4-0 για το Λιγκ Καπ. Η Γιουνάιτεντ έχει μείνει ήδη πίσω στη βαθμολογία και ας είμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική, θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να μπει ακόμα και στην τριάδα. Στα δύο παιχνίδια με Νόριτς και Στόουκ στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε κάπως να ρολάρει η ομάδα. Απ την άλλη η Φούλαμ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε με 4-3 απ τη Λέστερ με τον Γιώργο Καραγκούνη να κάνει τη διαφορά, να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε 3-3 ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Η καρέκλα του Γιολ τρίζει. Η άμυνα μπάζει από παντού και λογική συνέπεια το διπλό στο 1,50, είναι ανεκτό για να κλείσει κάποιος μία τριάδα.

188 Χ 3,45 2 3,45 (17:00)
Θεωρώ ότι αποδόσεις αδικούν τη Λέιτον σε μεγάλο βαθμό, παίζεις ο πρώτος με τον τρίτο και ο άσσος στο 1,75. Για να μια ειλικρινής περίμενα πιο μοιρασμένο το σετ, κάπου στο 2,00 τον άσσο δηλαδή. Η Πιτέρμπορο ναι μεν διαθέτει απ τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, εκ των φαβορί για την άνοδο αλλά δεν κάνει τόσο καλές εμφανίσεις. Προέρχεται και από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εντός έδρας πάντως είναι δυνατή με (5-1-1). Η Λέιτον απ την άλλη είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 11 νίκες σε 14 αγωνιστικές, έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας μετρά (5-1-1). Αξία υπάρχει στο Χ2 και ας φάει πέντε σήμερα απ την Πιτέρμπορο

Καλή τύχη.