Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 13:55

Όπως έγραφα και χτες το κουπόνι του Σ/Κ είναι αρκετά ελκυστικό, παρ ότι προηγήθηκε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και μεσοβδόμαδα ακολουθεί Τσάμπιονς Λιγκ με ότι συνεπάγεται αυτό. Υπάρχουν αρκετά σημεία που ξεχωρίζουν, η αρχική μου διαλογή ήταν καμιά 20ρια σημεία για όλο το σαββατοκύριακο, κάνοντας μία πιο αυστηρή επιλογή, πάμε να δούμε μία εξάδα που έχω κρατήσει απ το σημερινό πρόγραμμα.

161 over 1,55/ goal -goal 1,45 (16:30)
Αμφότερες οι ομάδες είναι ο ορισμός του over. Η Άουγκσμπουργκ μετρά 6 στα 6 over εντός έδρας και 10 over σε 12 παιχνίδια γενικότερα και η δε Χοφενχάιμ μετρά 5 στα 5 over εκτός έδρας ενώ γενικά έχει το απόλυτο με 12 over σε 12 αγωνιστικές. Εντάξει προφανής επιλογή στα πολλά τέρματα. Αν μετά από 12 αγωνιστικές που θα την παίξουμε έρθει under η Χοφενχάιμ, μαγκιά της.

165 Χ 3,75 2 5,00 /draw no bet 4,00 (17:00)
Είναι προφανές ότι δε γινόταν να παραλείψω τις σημερινές μας προτάσεις, πέραν της αγαπημένης μου Σαουθάμπτον που μας έχει πληρώσει κάτι παραπάνω από καλά απ την αρχή της χρονιάς. Η Σαουθάμπτον είναι αναμφίβολα η ομάδα έκπληξη της σεζόν, τα έχουμε πει πολλάκις, έχει μακράν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με πέντε γκολ παθητικό σε έντεκα αγωνιστικές. Καλοδουλεμένη ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Δε ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει τις υψηλές πτήσεις σίγουρα πάντως οι αποδόσεις μέσα στο Emirates δεν περνούν απαρατήρητές. Οφείλω βέβαια να πω ότι δεν είναι σαν το μεγαλειώδες διπλό που πληρωθήκαμε μέσα στη Λίβερπουλ δεδομένου ότι η μπουκ έχουν διαβάσει καλά το παιχνίδι. Οι Κανονιέρηδες απ την άλλη είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, στην κορυφή της βαθμολογίας όπου πριν τη διακοπή υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους απ τη Μάντσεστερ με 1-0, ενώ έκαναν και κακή εμφάνιση. Σίγουρα η Άρσεναλ ήθελε ανάσες, φαινόταν αυτό. Πήγαινε ένα δίμηνο τρένο κάπου ήθελε ανάσες, μη ξεχνάμε ότι είχε και τραυματισμούς όλη αυτήν την περίοδο. Αν το παιχνίδι γινόταν πριν τη διακοπή θα πήγαινα πολύ πιο εύκολα στο ξερό διπλό. Η Άρσεναλ μεσοβδόμαδα υποδέχεται την Μαρσέιγ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ίσως την οδηγήσει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεχομένως λοιπόν να έχουν στο μυαλό τους και αυτό το παιχνίδι οι παίχτες του Βενγκέρ και οι Άγιοι δεν συγχωρούν. Υπάρχει αξία στην κόντρα της Άρσεναλ.

246 2 1,50 (19:30)
Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και στο παιχνίδι της Γουεστ Χαμ με την Τσέλσι. Η αιτιολόγηση του διπλού θα μπορούσε να αρκεστεί στην ακόλουθη πρόταση, ότι τρίτη σερί γκέλα για την ομάδα του Μουρίνιο πάει πολύ και ας έχει παιχνίδι με τη Βασιλεία μεσοβδόμαδα. Ήττα απ τη Νιουκάστλ, ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι κόντρα στη Γουεστ Μπρόμιτς και τώρα ήρθε η ώρα της νίκης κόντρα στη Γουεστ Χαμ που προσωπικά δεν με πείθει ως ομάδα και δε νομίζω να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την Τσέλσι. Την είδα και με τη Νόριτς, επί 50 λεπτά στεκόταν καλά και μετά κατέρρευσε πραγματικά με το 3-1 να έρχεται πολύ φυσιολογικά.

273 2 1,80 (21:20)
*Προτελευταία αγωνιστική
Ξέρετε ότι η Βραζιλία είναι απ τα πρωταθλήματα που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Ωστόσο, στη Β Βραζιλίας το πρωτάθλημα τελειώνει, προτελευταία αγωνιστική και γίνεται ένας μίνι χαμός και με αρκετές αναπροσαρμογές στις αποδόσεις. Καταρχήν να πούμε ότι στη Β Βραζιλίας μετράνε πρώτα οι περισσότερες νίκες. Ανεβαίνουν οι 4 πρώτες ομάδες. Παλμέιρας και Σαπακοένσε έχουν ήδη ανέβει και μένουν άλλα δύο εισιτήρια με τα φαβορί να είναι η Σπορτ Ρεσίφε 59 β. και η Ικάσα 59 β. . Κατά δεύτερο λόγο η Σεαρά 59 β. και η Φιγκειρένσε 59 β. (με ένα παιχνίδι παραπάνω. Η Σπορτ Ρεσίφε έχει 19 νίκες ήδη και σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι σε πολύ καλή θέση έναντι όλων των υπολοίπων. Η Ρεσίφε με δύο νίκες κλειδώνει την άνοδο. Πιθανόν να ανέβει η Ρεσίφε ακόμα και με 4 βαθμούς αλλά στο τελευταίο παιχνίδι θα έχει άγχος με ότι αυτό συνεπάγεται. Τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με την Παισαντου που θα καίγεται για βαθμούς. Η Μπόα απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, ο προπονητής έφυγε, παίχτες φεύγουν και όλοι σκέφτονται τις διακοπές. Φυσικά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το διπλό θα γίνει το public bet της βραδιάς, ήδη το διπλό που είχε ανοίξει στο 2,20 πλέον παίζεται οριακά στο 1,80. Εν τούτοις, πάμε στο διπλό, η Σπορτ Ρεσίφε και λόγω ονόματος θεωρώ δεδομένο ότι θα ανέβει.

271 1 1,50 (21:20)
*Προτελευταία αγωνιστική
Η ΑBC Νατάλ με νίκη απόψε μέσα στο κατάμεστο γήπεδο της κόντρα στην αδιάφορη και απογοητευμένη Αβάι, εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Η ABC έχει κάνει ένα εξαιρετικό ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο και πλέον είναι μία ανάσα μακριά απ τη σωτηρία, με τον κόσμο να της δίνει τρομερή ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια. Η Αβάι απ την άλλη έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ανόδου μετά και την ήττα απ την Αμέρικα Νατάλ, το κλίμα στην ομάδα έχει στραβώσει, ο κόσμος γιουχάρισε τους παίχτες. Και μέσα σ' όλα η Αβάι θα έχει και απουσίες σήμερα. Ένας άσσος κινήτρου και τίποτα παραπάνω. Ο άσσος έχει υποχωρήσει αλλά κρατιέται στα αξιοπρεπή επίπεδα του 1,60.

277 1 1,40 (21:45)
Και ενώ όλοι ανέμεναν την απομάκρυνση του Αλέκγρι απ τον πάγκο της ομάδας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, ο Αλέγκρι συνεχίζει κανονικά μέχρι νεοτέρας. Όπως και αν το κάνουμε όμως 4 ματς χωρίς νίκη για τη Μίλαν είναι πολλά ή μάλλον πάρα πολλά, αν δε θέλει να μείνει απ το Νοέμβρη εκτός στόχων. Σήμερα επιστρέφει και ο Μπαλοτέλι στην 11αδα και θα παίξει μαζί με τον Μάτρι μπροστά ενώ πίσω τους θα κινείται ο Κακά. Η διακοπή σίγουρα θα έκανε καλό στους ροσονέρι, που στο 0-0 με την Κιέβο επειδή το παρακολούθησα δεν ήταν τόσο κακή, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεζε για το γκολ αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Αλλά έπαιζε χωρίς Μπαλοτέλι. Η Τζένοα απ την άλλη προέρχεται από τρεις σερί νίκες, δείχνει να βρίσκει ρυθμό αλλά η διακοπή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνει καλό. Για μένα η Τζένοα θα ναι κάπου στη μέση της βαθμολογίας, δεν θεωρώ ότι θα χτυπήσει έξοδο στην Ευρώπη και ας είναι στην 7η θέση. Νομίζω ότι ο άσσος στο 1,44 περίπου που κυκλοφορεί, προσφέρεται για να κλείσει κάποιος ένα παρολί.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live ως είθισται σε twitter και facebook.