Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Αν χτες πέρναγε και η Βασιλεία νομίζω η μέρα θα ήταν ιδανική, αλλά τουλάχιστον πληρωθήκαμε καλά τη Βασιλεία στο επόμενο γκολ της ισοφάρισης στο 91. Τα φαβορί πέρασαν και η Άρσεναλ που έκανε την έκπληξη μέσα στη Βεστφαλία, δεν νομίζω να παραξένεψε κανέναν, είπαμε στο 1,65 δεν κοντράρεις ποτέ την Άρσεναλ. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, σε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα είναι η αλήθεια. Μία δυάδα θα κρατήσω.

140 Goal/goal 1,55 (20:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται με ευκολία το γκολ. Ξεκινώντας απ τη Μάριμπορ που πέραν του ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Σλοβενία μέχρι στιγμής στο Γιουρόπα Λιγκ μετρά, ήττα 2-5 ήττα την πρώτη αγωνιστική απ τη Ρουμπίν Καζάν, ήττα 3-1 εκτός απ τη Γουίγκαν και νίκη 1-3 μέσα στη Ζούλτε την προηγούμενη αγωνιστική. Απ την άλλη η Ζούλτε, που το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξεφουσκώνει, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας στο Βέλγιο με 29 γκολ σε 14 παιχνίδια, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ ναι μεν ξεκίνησε με λευκή ισοπαλία 0-0 με τη Γουίγκαν, ακολούθησε η ήττα με 4-0 εκτός έδρας απ τη Γουίγκαν και η ήττα με 3-1 απ τη Μάριμπορ όπως προανέφερα την προηγούμενη αγωνιστική. Συνεπώς λογική επιλογή τόσο τα πολλά τέρμα τα όσο και το αμφίσκορο.

149 2 draw no bet 1,95 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ) (22:05)
Θεωρώ ότι οι αποδόσεις κάπου αδικούν την Τράμπζονσπορ με το διπλό φτάνει μέχρι το 3,00 έξω. Η Τράμπζονσπορ είναι στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, ακολουθεί η Λάτσιο με πέντε και ο Απόλλων Λεμεσού με 4. Η Λέγκια Βαρσοβίας με 0 βαθμούς, είναι πρακτικά αποκλεισμένη. Παίρνοντας ως δεδομένη τη νίκη της Λάτσιο επί των Κυπρίων, η Λάτσιο θα πάει στους 8, αν η Τράμπζονσπορ κερδίσει κλειδώνει την πρόκριση μιας και θα ναι στο +6 απ τον Απόλλων. Ωστόσο επειδή και με το Χ μπορεί να βολευτεί η Τράμπζονσπορ για αυτό και προτιμώ το draw no bet, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρουμε πίσω το κεφάλαιο μας, φυσικά αυτό για όσους παίζουν διαδικτυακά. Στην Ασία το line απ το +0,25 πήγε στο 0, υπάρχει μία κίνηση προς τη μη ήττα της Τράμπζονσπορ.

Τέλος σημειώνουμε και προσέχουμε,

Τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες της Σάλτσμπουργκ του αρχισκόρερ Σοριάνο και του Μανέ.

Τη Λυών που θα κατέβει με τα δεύτερα.

Την Τρόμσο που θα κατέβει με αρκετές αλλαγές ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στο Νορβηγικό πρωτάθλημα που παίζει τη ζωή της.

Την απουσία του καλύτερου παίχτη της Σουόνσι του Μίτσου.

Την Φρανκφούρτη που θα κατέβει με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της

Καλή τύχη.