Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα πολύ καλό μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό κουπόνι με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ όπου τα παιχνίδια κύλησαν αρκετά φυσιολογικά και αρκετοί πληρώθηκαν, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό με ένα κουπόνι γεμάτο, καλό, υπάρχουν αρκετά σημεία και σε μία πιο αυστηρή επιλογή κράτησα την ακόλουθη τριάδα.

163 Χ 3,30 2 3,65
Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν η μέρα εκείνη που θα έπαιζα Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα εκτός έδρας. Ωστόσο θα το πράξω σήμερα, αναγνωρίζοντας ότι η Κρισταλ Πάλας τις τελευταίες αγωνιστικές, μετά την απομάκρυνση του Χαλογουέι και με τον υπηρεσιακό Μίλεν στον πάγκο έκανε καλά παιχνίδια και βελτιώθηκε. Ο πολύπειρος Τόνι Πιούλις κάνει πρεμιέρα σήμερα στον πάγκο της Πάλας, που με τη νίκη της, την προηγούμενη βδομάδα ξεκόλλησε απ τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Εννοείται πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά με τον Πιούλις να τον περιμένει αρκετή δουλειά. Η Παλας όμως δείχνει σημάδια ζωής. Η Νόριτς είναι η ιδανική αντίπαλος για να μπει με το δεξί ο Πιούλις, δεν λέω ότι είναι εύκολο το παιχνίδι. Απλά η Νόριτς είναι στα μέτρα της Πάλας, οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, ομάδες με ίδιο στόχο την παραμονή που συν τις άλλοις θα έχει και τρεις βασικούς εκτός. Η απόδοση τόσο του Χ όσο και του 2 έχουν υποχωρήσει αρκετά, πλέον είναι λίγο πάνω απ το 4,10. Πάμε στο Χ2 που είναι περίπου στο 1,90. 1,73 στον ΟΠΑΠ.

223 2 1,60
Όπως έγραφα και την προηγούμενη βδομάδα, ο Παναθηναϊκός παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Το κλίμα στην ομάδα φτιάχνει και όλα δείχνουν ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Επί των αγωνιστικών, εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Σίντελφελντ, Ζέκα και ο τραυματίας Φιγκερόα. Με τον Αναστασιου να ετοιμάζει τους Καρέλη, Κουτρουμπή για βασικούς. Απ την άλλη η συμπαθής ομάδα του Απόλλωνα, παρά την αλλαγή του προπονητή, δε δείχνει να βελτιώνεται. Παραμένει σε κάτω του μετρίου επίπεδα ενώ προέρχεται και από δύο σερί ήττες. Σημειώνουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό του. Το διπλό εκεί γύρω στο 1,72 μου κάνει.

229 2 1,60
*Τελευταία αγωνιστική
*Το σημείο που ανέφερα χτες το μεσημέρι στο facebook για να το προλάβετε σε καλή απόδοση μιας και οι αποδόσεις άργησαν να βγουν απ τις εταιρίες. Το διπλό λίγες ώρες μετά έκανε βουτιά απ το 1,70-1,72 στο 1,45-1,50 και πλέον κάτω του 1,40. Για όσους πρόλαβαν...
Όποιος παίζει Β Βραζιλίας τις τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να πληρώνεται όχι εύκολα, πανεύκολα. Μιλάμε οι αγωνιστικές περνάνε κορδόνι. Ούτε στην Ιταλία δεν περνάνε έτσι τα σημεία. Τελευταία αγωνιστική σήμερα με ανοιχτή μία θέση για άνοδο και μία για υποβιβασμό. Θυμίζω ότι στη Βραζιλία μετράνε οι περισσότερες νίκες. Όσον αφορά την άνοδο, το απόλυτο αφεντικό είναι η Φιγκειρένσε. έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Νικάει απόψε την παντελώς αδιάφορη Μπραγκαντίνο και ανεβαίνει κατηγορία. Τόσο απλά. Τις τελευταίες αγωνιστικές, κάπου μου δόθηκε η αίσθηση ότι όλοι δούλεψαν για να ανέβει η Φιγκειρένσε. Αν η Φιγκειρένσε δεν κερδίσει για να ανέβει, θα θέλει να μην κερδίσουν τόσο η Σεαρά όσο και η Ικάσα. Η Φιγκειρένσε έχει υπέρ της όλες τις πιθανές ισοβαθμίες. Η Φιγκειρένσε προέρχεται από 5 σερί νίκες, θα έχει πολύ κόσμο απόψε στην έδρα της Μπραγκαντίνο σε ένα παιχνίδι που είναι ή τάν ή επί τας. Για να πω και την κλασική ατάκα, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Φιγκειρένσε την άνοδο. Διπλό λοιπόν.

ΥΓ: Ομολογώ όταν πρότεινα/ έπαιξα το διπλό της Σάλκε την Τρίτη το πρωί, ανέμενα ότι με βάση τα ρεπορτάζ θα έπαιζαν τόσο ο Μπόατενγκ όσο και ο Ντράξλερ παρ ότι εξαιρετική αμφίβολος. Τουλάχιστον στις πιθανές συνθέσεις της kicker αμφότεροι ήταν βασικοί. Αν γνώριζα ότι και οι δύο θα ήταν στον πάγκο, ασφαλώς και δε θα παιζά ποτέ το διπλό. Φυσικά το μεγάλο μου λάθος ήταν έμεινα στην σκέψη και κόλωσα, για να το πω απλά και λαϊκά με το διπλό της Μίλαν. Σημείο που αναφέρθηκα την Τρίτη στις εκτιμήσεις αλλά παρέμεινε ως σκέψη. Και επειδή ξέρετε ότι είμαι ειλικρινής, παρασύρθηκα μιας και όλοι το έβλεπαν στην κόντρα και λέω δε γίνεται να είναι όλοι λάθος και εγώ ο σωστός και έτσι δυστυχώς έμεινε ως σκέψη.

Καλή τύχη.