Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Η τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι ενώ έχουμε και πλήρη αγωνιστική στη Λιγκ 1 και Λιγκ 2 στο Νησί. Αμφίρροπα τα περισσότερα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το Μίλαν Μπαρτσελόνα να κλέβει την παράσταση, λες και κάθε η χρόνο η κληρωτίδα το χει τάμα να βλέπουμε αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Φέλιξ Μπριχ και όταν το δα λέω η Ουέφα μας κάνει πλάκα, θέλει να μας τρολάρει. Κι όμως είναι αλήθεια. Ο διαιτητής του Χοφενχάιμ Λεβερκούζεν, που μέτρησε ως γκολ την κεφαλιά του Κίσλινγκ που πήγε άουτ, (ο ίδιος έπιανε το κεφάλι του που έχασε το γκολ) και μπήκε στα δίχτυα από μία τρύπα, σφυρίζει απόψε παιχνίδι Τσάμπιονς Λγικ και μάλιστα το Μίλαν Μπαρτσελόνα.

106 2 2,25 (21:45)
Η Τσέλσι μετά τη μεγαλειώδη γκέλα της πρεμιέρας και την ήττα με ανατροπή μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ απ την Βασιλεία, πήγε και κέρδισε άνετα τη Στεάουα με 4-0. Και σήμερα αν περάσει κι από την Γερμανία θα επανέλθει η τάξη στον όμιλο. Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται απ τη νίκη με 4-1 επ της Κάρντιφ στην Ουαλία, ενώ είχε προηγηθεί και η νίκη με 3-1 επί της Νόριτς. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, δείχνει να ρολάρει η ομάδα και σήμερα θα πάμε στο διπλό κόντρα σε μία Σάλκε που πέραν του ότι είναι ένα σκαλί πιο κάτω ως ομάδα, θα έχει και σημαντικές απουσίες των Φαρφάν, Χούντελααρ, Χέγκερ και Κυριάκο Παπαδόπουλο. Οπότε πάλι θα μπουν οι δύο πιτσιρικάδες στην 11αδα ο Γκορέτζκα και ο Μέιερ.

Προς το Χ2 κλείνω και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Στεάουα Βασιλεία.

129 1 1,60 (21:45)
Η Τσέστερφιλντ εκεί που πήγαινε τρένο, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρά τρεις ήττες, τις πρώτες της στο πρωτάθλημα. Παρά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Τσέστερφιλντ όπου μαζί με τη Φλίτγουντ έχουν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας αν και όπως έχουμε πει κατά το παρελθόν οι διαφορές των ομάδων σε αυτές τις κατηγορίες είναι μικρές. Να μείνει για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η Τσέστερφιλντ μου φαίνεται υπερβολικό. Κόντρα σε μία Γιορκ που έκανε τρία καλά παιχνίδια αλλά το Σάββατο ηττήθηκε εύκολα 2-0 απ τη Νιουπορτ. Η Γιορκ έχει ως στόχο μία χρονιά μακριά από περιπέτειες. Ο άσσος σε αποδόσεις κοντά στο 1,70 μου κάνει, αν το παιχνίδι ήταν πριν την κοιλιά που κάνει η Τσέστερφιλντ, ο άσσος θα ήταν στο 1,40-1,45.

Καλή τύχη.