Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή πέρασε η δυάδα στο site με διπλό draw no bet Ολυμπιακό (2,075) και τον εύκολο άσσο της Παρί (1,60). Αλλά και στο live πέρασε το επόμενο γκολ για Γιουβέντους (2,05) και το επόμενο γκολ για Σαχτάρ (2,75). Χάσαμε το επόμενο γκολ για Άντερλεχτ (2,10). Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι όπως έγραψα και χτες στο facebook, δεν είναι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αλλά η μαλάκινση των παιχτών της Άντερλεχτ που έχαναν τα άχαστα. Μη το ψάχνετε και ο θεός χτες είχε παίξει Ολυμπιακό διπλό. Καλά τα πανηγύρια αλλά αν ο Ολυμπιακός εμφανιστεί έτσι με την Μπενφίκα θα χάσει.

Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, όπου πάλι θα πάω σε μία δυάδα.

153 Χ2 1,63
Ο ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική των ομίλων λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης μέσα στην άδεια Τούμπα απ τη Σαχτιόρ αλλά χάρη στο γκολ του Βούκιτς στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή, κέρδισε 2-1 και μπήκε με το δεξί στους ομίλους. Έπεσε ωστόσο κι άλλη καμπάνα απ την UEFA μιας και επειδή υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί μέσα στο γήπεδο θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ασκήσει έφεση. Στο πρωτάθλημα η εμφάνιση στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ ήταν τραγική και ευτυχώς που πήρε και το βαθμό της ισοπαλίας. Σήμερα ωστόσο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό στην Ολλανδία όπου αν ο ΠΑΟΚ φύγει με βαθμό ή βαθμούς τότε νομίζω ότι κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Στέφενς να πούμε ότι είναι τιμωρημένος για το αποψινό παιχνίδι και δεν θα είναι στον πάγκο του δικεφάλου. Δίχως σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ, πέραν απ τις γνωστές. Απ την άλλη η Αλκμάαρ προέρχεται από τεράστια νίκη 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στην Αιντχόφεν κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο αυτό που επισκίασε τη νίκη ήταν η αιφνιδιαστική απόλυση του Φέρμπεικ λίγα 24ωρα πριν το αποψινό παιχνίδι. Η απόλυση αποδόθηκε στις κακές σχέσεις προπονητή, διοίκησης. Ίσως το γεγονός ότι η Αλκμάαρ αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι και δεν έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές να είναι ο βασικός λόγος. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, αν θα κάνει καλό η απόλυση ή όχι. Την φετινή Αλκμάαρ δεν την έχω σε εκτίμηση, ως εκ τούτου θα την κοντράρω, πάμε στο Χ2 του ΠΑΟΚ με anytime scorer Στοχ. Στην Ασία το line απ το -0,5 για την Αλκμάαρ υποχώρησε στο -0,25.

158 2 1,95
Καταρχήν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Ερνστ Χάπελ της Βιέννης και όχι στη φυσική έδρα της Ραπίντ Βιέννης που παραδοσιακά είναι δυνατή εκεί μέσα. Η Ραπίντ ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική απ την Τουν με 1-0. Μία Ραπίντ όπου προσπαθεί να βρει ρυθμό, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ηττήθηκε και απ τη ΒΑΚ Πέλετς με 4-2 στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Απ την άλλη η Ντιναμο Κιέβου σήμερα αν δεν κερδίσει ίσως να έχουμε εξελίξεις. Η ήττα της πρεμιέρας μέσα στην Ουκρανία απ την Γκενκ φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Μπλαχίν αλλά και τον ίδιο. Ο πρόεδρος ξήλωσε όλο το προπονητικό τιμ, κρατώντας τον Μπλαχίν. Βέβαια ακόμα δεν κατανόησα την 11αδα που κατέβασε ο Μπλαχίν αφήνοντας στον πάγκο τρία αστέρια της ομάδας. Τον Μποκανί, τον Μιγκέλ Βελόσο και τον Ντράγκοβιτς. Σε περίπτωση νέας ήττας τίποτα δε μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον του Μπλαχίν. Προφανέστατα αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Μπλαχίν θα είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν. Το υλικό της Ντιναμό Κιέβου είναι πολύ καλό και σίγουρα ένα σκαλί ανώτερο απ αυτό της Ραπίντ. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο παιχταράς Μπελχαντά, ο Λενς, ο Μποκανί, ο Βελόσο και ο Γιαρμολένκο. Η νίκη σήμερα είναι επιτακτική και το διπλό της Ντιναμό Κιέβου μπαίνει στο δελτίο μου.

Καλή τύχη.