Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Αναμφίβολα σήμερα η εμβόλιμη αγωνιστική στο Καμπιονάτο ξεχωρίζει σε ένα κουπόνι που έχει και πολλούς αγώνες κυπέλλων. Ωστόσο η αγωνιστική στην Ιταλία κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και δύσκολα ξεχωρίζουν σημεία, αν εξαιρέσουμε τον άσσο της Κάλιαρι που αναφέρω παρακάτω.

151 1 1,45 (21:45)
Καταρχήν ο άσσος στο 1,45 στον ΟΠΑΠ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ δίχως καμία στοιχηματική αξία. Έξω ο άσσος κυμαίνεται στο 1,75 και επ αυτού κάνουμε κουβέντα. Η Κοπεγχάγη τα έχουμε πει πολλάκις, φέτος διανύει μία τραγική χρόνια με 4 νίκες σε 13 παιχνίδια. Αν το λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια ότι η Κοπεγχάγη μετά από 13 παιχνίδια θα χε 4 νίκες στο πρωτάθλημα θα μας πέρναγαν για τρελούς. Ωστόσο, παρ ότι αμυντικά μπάζει από παντού, δεν παύει να είναι ένα σκαλί πιο πάνω απ όλες τις ομάδες στη Δανία. Η αλήθεια πάντως είναι ότι περίμενα μεγαλύτερη βελτίωση με την έλευση του Σολμπάκεν στον πάγκο της ομάδας.Φυσικά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Κοπεγχάγη δε μπορεί να αδιαφορήσει για το κύπελλο σε ένα νοκ αουτ εντός έδρας παιχνίδι. Ο Σολμπάκεν θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα και παρ ότι σε όλες τις εταιρίες πέφτει πολύ η απόδοση του Χ2 εγώ θα πάω στον άσσο όχι φυσικά επαναλαμβάνω στο 1,45 του ΟΠΑΠ αλλά στο 1,70-1,75 που βρίσκεται έξω.

154 1 1,75 (21:45)
Η Κάλιαρι βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται απ την ήττα με 2-0 απ τη Λάτσιο σε ένα παιχνίδι όπου δεν ήταν κακή αλλά η κλάση του Κλόζε που μπήκε ως αλλαγή έκανε τη διαφορά. Η Κάλιαρι όπως γράφαμε και με τον Ιταλό στο αφιέρωμα αλλά πολλές φορές έχω αναφερθεί και εγώ, έχει υλικό τέτοιο ώστε να μην κινδυνέψει ειδικά απ τη μέση και μπροστά με Ιμπάρμπο, Σο, Πινίγια και από πίσω τους τον Κόσου. Είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να κάνει το γκολ και μέσα στη Σαρδηνία στο Σαντ Έλια είναι παραδοσιακά δυνατή, αν εξαιρέσουμε την περσινή σεζόν με όλα τα κομικοτραγικά που συνέβαιναν με τα εντός έδρας παιχνίδια και το νεόχτιστο Ις Αρένα. Απ την άλλη η Μπολόνια πέτυχε επιτέλους την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λιβόρνο. Σε ένα παιχνίδι που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως έμεινε 1-0 απο το τρίτο λέπτο με δεδομένο ότι υπήρχαν πολλές φάσεις στο παιχνίδι. Σήμερα η Μπολόνια πάει στη Σαρδηνία έχοντας σημαντικές απουσίες. Η κυριότερη φυσικά δεν είναι άλλη απ τον παιχταρά Ντιαμάντι (9/3), μακράν ο πιο ποιοτικός παίχτης της ομάδας. Εκτός επίσης είναι ο χαφ Κρέσπο (3/1), ο Τσεχ (6/0) και ο στόπερ Ραντάκοβιτς. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες τις εταιρίες και κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ και όσο περνά η ώρα δεν αποκλείεται να πέσει και στον ΟΠΑΠ. Στην Ασία το line απ το -0,5 για την Κάλιαρι πήγε στο -0,75.

Καλή τύχη και θα τα πούμε ως είθισται  στο live σε facebook και twitter