Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Χτες όποιος έπαιξε φαβορί πληρώθηκε, όλα τα φαβορί πέρασαν, προσωπικά όπως έγραφα δεν είχαν στοιχηματική αξία οι αποδόσεις αυτές, πήγα στον άσσο της Μπενφίκα αλλά δε δικαιώθηκα. Με τον Ολυμπιακό να κάνει εξαιρετικό α ημίχρονο αλλά το δεύτερο ημίχρονο έγινε σε ένα γήπεδο βούρκο, θύμισε λίγο απ Ζωσημάδες το Ντα Λουζ. Η Μπενφίκα ισοφάρισε, ο Μαγιένκο με τη διαιτησία φρόντισε να εκνευρίσει τους γηπεδούχους, χωρίς να τους αδικήσει ιδιαίτερα, είναι η αλήθεια. Με την ισοπαλία αυτή ο Ολυμπιακός αν κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη τότε γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος της δεύτερης θέσης. Και ο θεός ακόμα έχει παίξει πρόκριση Ολυμπιακό, στο Βέλγιο έχαναν τα άχαστα και χτες έγινε κατακλυσμός και ήρθε 1-1. Σε ένα γήπεδο βούρκο η ομάδα που προηγείται πάντα ευνοείται αν και θα μου πείτε για τη φάση του Μήτρογλου που κόλλησε η μπάλα και χάθηκε ένα σίγουρο γκολ για τον Ολυμπιακό ωστόσο να σας θυμίσω ότι κάτι ανάλογο έγινε και για την Μπενφίκα στο γύρισμα του Καρντόσο.

Σήμερα έχουμε την τρίτη αγωνιστική του Europa League όπου και θα πάω σε μία δυάδα.

161 1 1,80
Μετά από τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς κόσμο, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα έχει το μεγαλύτερο όπλο του τον κόσμο του. Η Τούμπα θα ναι γεμάτη, υπάρχει ενθουσιασμός αλλά η UEFA θα καραδοκεί. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία που πήρε στα χασομέρια απ την Αλκμάαρ είναι στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με τους Ολλανδούς. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και κόντρα στους Ισραηλινούς είναι το φαβορί για τη νίκη. Η Μακάμπι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται πάντως απ την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Σαχτιορ παρ ότι έχανε 2-0, στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει μείνει οχτώ βαθμούς πίσω απ την κορυφή και έπεται το ντέρμπι με τη Χάποελ Τελ Αβιβ. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα θα το πάρει το παιχνίδι, ο άσσος στο 1,95 έξω.

170 1 1,80
Η Μπορντό μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παίζει ένα απ τα τελευταία της χαρτιά, αν όχι το τελευταίο, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Ζιλό εκεί που δήλωνε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα πλέον δηλώνει ότι θέλει να προκριθούν οι Γιρονδίνοι στην επόμενη φάση. Η Μπορντό στο πρωτάθλημα ήρθε 1-1 με τη Λυων, όπου ισοφαρίστηκε στο 91 με τη Λυών μάλιστα να παίζει με 10 παίχτες. Η Μπορντό σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά απ την άλλη και ο ΑΠΟΕΛ δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα όνειρο του Γιοβάνοβιτς. Ο Ζιλό σήμερα αναμένεται να κατεβάσει σχεδόν βασική ομάδα εξού και ο άσσος έχει πάρει την κατιούσα και πέφτει πλέον παντού σε όλες τις εταιρίες. Πλέον ο άσσος κυμαίνεται στο 1,95. Πάλι είναι προκλητικός όταν μιλάμε για άσσο γαλλικής ομάδας κόντρα σε Κυπριακή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ παρά την έλευση του Δώνη στο παιχνίδι με τον Ερμή εκτός έδρας, πραγματοποίησε μία ακόμη κακή εμφάνιση, θεωρώ όμως ότι θα βελτιωθεί όσο περνά ο καιρός, όχι όμως τόσο άμεσα. Ο άσσος στο 1,95 μου κάνει και μπαίνει στο δελτίο μου.

Καλή τύχη.