Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μετά από ένα παντελώς αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου μια που το δα και μια που δεν ασχολήθηκα, γι αυτό εξάλλου και δεν ανέβασα και στήλη με προτάσεις, σήμερα έχουμε την προτελευταία αγωνιστική για τα Προκριματικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα τσεκάρουν τα εισιτήρια για Βραζιλία.

Η Εθνική μας απόψε δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Σλοβακία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και από εκεί και πέρα θα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Βοσνίας. Πρακτικά πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο μιας και οι Βόσνιοι μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν την πρώτη θέση, όπερ και σημαίνει ότι η Εθνική μας πιθανότατα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ μέσα από παιχνίδια μπαράζ. Το σημερινό παιχνίδι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και η Σλοβακία όντας αδιάφορη όπως προανέφερα είναι ικανή για όλα. Παρακολούθησα τη Σλοβακία και στα δύο παιχνίδια με τη Βοσνία, όπου μας πλήρωσε καλά το διπλό των Βόσνιων μέσα στη Σλοβακία, δημιουργούν φάσεις, μπροστά υπάρχουν παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά πίσω στην άμυνα, υπάρχουν πολλοί κενοί χώροι και με τη φόρμα που έχει ο Μήτρογλου δύσκολα θα μείνει στο μηδέν η εθνική μας. Η απουσία του Χάμσικ είναι πολύ σημαντική, μιλάμε για τον καλύτερο παίχτη της ομάδας. Και με δεδομένη την απουσία του Χάμσικ η Σλοβακία λογικά θα παίξει πολύ απ τα άκρα με Βάις και Στοχ που μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στην άμυνά μας. Στο δια ταύτα, ο άσσος στο 1,50 δεν έχει κανένα νόημα. Στο live όμως ενδεχομένως να έχει αξία αλλά όλα αυτά θα τα πούμε κατά τα γνωστά σε facebook και twitter.

Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τοκογλυφικά δελτία και όχι για σοβαρό παιχνίδι. Όλο το κουπόνι έχει γεμίσει με αποδόσεις του 1,22-1,28. Να σας πω τώρα ότι η Πορτογαλία θα κερδίσει το Ισραήλ, δεν έχει νόημα θα με πάρετε με τις ντομάτες και όχι άδικα. Και τον περιπτερά απέναντι να ρωτήσω άσσο θα μου πει. Αλλά είναι μέρα που αναγκαστικά πρέπει να κινηθούμε σε τέτοιες αποδόσεις. Αγγλία, Πορτογαλία, Μεξικό και Τουρκία νομίζω ότι δύσκολα θα σπάσουν.

Ως εκ τούτου σήμερα δεν έχω να πω πολλά. Είναι όπως προείπα μέρα για τοκογλυφικά δελτία αλλά κυρίως για live betting. Καθώς και για σκοράκια αν έχετε έμπνευση. Στην Εθνική μας πιθανά σκορ, 1-0, 2-0 και 2-1. Για την πιθανά σκορ Τουρκία 0-2, 1-2 και 1-3.

Καλή τύχη.