Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα πολύ καλό έως εξαιρετικό μεσοβδόμαδο κουπόνι και δε ξέρω αν σταθήκαμε τυχεροί ή άτυχοι την Πέμπτη όπου ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, πιάσαμε το Χ2 και η Ντιναμο Κιέβου στο 93, το 0-2 έγινε 2-2 και χάθηκε η δυάδα. Αλλά παρ όλα αυτά πέρασαν αρκετά σημεία στο Γιουρόπα Λιγκ που παίχτηκαν από πολύ κόσμο. Πάμε τώρα στα φρέσκα,

162 1 1,70 (16:00)
Ντέρμπι νεοφώτιστών ανάμεσα σε Τράπανι και Λατίνα. Η Τράπανι ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν προέρχεται από τρεις σερί ήττες, που ωστόσο δεν είχε κακή παρουσία. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σιένα μάλιστα, πέραν του ότι δεν άξιζε την ήττα, αδικήθηκε κι απ τη διαιτησία στο πρώτο γκολ των Τοσκανών. Ενδεχομένως σήμερα να πάρει κάποιο φαλτσοσφύριγμα παραπάνω. Η Τράπανι έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και παιχνίδια σαν και το σημερινό έχουν χαρακτήρα εξάποντου. Απ την άλλη η Λατίνα είναι κλασική ιταλική ομάδα, με μαζική άμυνα απ την ημέρα που άλλαξε προπονητή, ενδεικτικό είναι ότι πριν το νικηφόρο τελευταίο παιχνίδι με 2-0 επί της Μπρέσια, είχε φέρει τρία συνεχόμενα 0-0. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπρέσια ήταν αρκετά τυχερή μιας και σχεδόν όσες φάσεις τις βγήκαν τις έκανε γκολ. Η Τράπανι δείχνει ότι το γκολ το έχει, οπότε πάμε στον άσσο, του 1,70. Εύλογη απόδοση.

205 2 2,10 (17:00)
Η Φλίτγουντ προέρχεται από την ήττα με την Έξετερ μέσα στην έδρα της, όπου παρ ότι προηγήθηκε στο 71, μέσα σε τρία λεπτά στο 76 και στο 79 δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε απ την Έξετερ. Η Φλίτγουντ ήταν καλή, ενδεχομένως πίστεψε ότι με το γκολ στο 71 θα παιρνε τη νίκη αλλά λογάριαζε χωρίς την Έξετερ. Έχω γράψει και παλαιότερα για τη Φλίτγουντ ότι έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, έχει χρήμα και στόχος φυσικά είναι άνοδο. Κάνει επαγγελματικές εμφανίσεις, παίρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με τη Μπρίστολ Ρόβερς, που είναι σταθερά κάτω του μετρίου, με μόλις δύο νίκες σε εννέα αγωνιστικές. Σοβαρές απουσίες δεν υπάρχουν για καμία απ τις δύο ομάδες και το διπλό είναι η πρώτη μου επιλογή. Δε σας κρύβω ότι ήταν απ τα σημεία που ξεχώρισα πρώτα πρώτα την Τετάρτη όταν ξεκινούσα τη μελέτη για το κουπόνι του Σ/Κ. Παιχνίδι του 1-2, 0-2. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες.

291 1 1,55 (03:00)
Η Σάο Πάολο έχει πάρει φόρα κατηφόρα, συμπληρώνοντας τρεις σερί ήττες. Και η τελευταία, η τριάρα στο ντέρμπι απ τη Σάντος πόνεσε αρκετά. Η θετική αύρα απ την πρόσληψη ή μάλλον την επιστροφή του Ραμάλιο έχει εξανεμιστεί και πλέον η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Στη Βραζιλία είμαστε λίγο παραπάνω απ το α γύρο και η Σάο Πάολο είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Και το θέμα είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια όπου είχε τρεις σερί ήττες, έκανε κάκιστες εμφανίσεις και δε μπορούσε ούτε γκολ να πετύχει. Παρά ταύτα ο Ραμάλιο, έδωσε το σύνθημα της νίκης για το αποψινό παιχνίδι, γίνεται μία προσπάθεια αναστροφής του κλίματος. Η Βιτόρια είναι ιδιαίτερα αναιμική εκτός έδρας, θα έλεγα είναι ο ιδανικός αντίπαλος. Εντάξει αν δεν κερδίσει και τη Βιτόρια ας το κλείσουν το μαγαζί εκεί στο Σάο Πάολο, για να το πω απλά. Τέτοια παιχνίδια η Σάο Πάολο μπορεί να τα πάρει και με τη φανέλα. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες.

Καλή τύχη