Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, πέρασαν πολλά σημεία που είχαν παιχτεί. Πέρασε το μεγάλο διπλό της Φλίτγουντ (2,15), το οποίο όπως έγραφα ήταν το πρώτο και δυνατό σημείο που είχα ξεχωρίσει όταν άρχισα να μελετώ το κουπόνι, πέρασε ο άσσος της Σάο Πάολο (1,50) με γκολ στο 87 τα ξημερώματα και χάθηκε μόνο η Τράπανι (1,70) που κόλλησε στο 1-1. Πολύ καλά πήγε επίσης και το live όπου και σήμερα ως είθισται θα τα πούμε με όλη την παρέα σε facebook και twitter.

310 1 1,70 (14:30)
Η Μπόχουμ παρ ότι παίζει καλά, απ την αρχή της σεζόν, εν τούτοις δεν παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Η Μπόχουμ προέρχεται από δύο σερί ήττες, με Άαλεν και Σαντχάουζερν και νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Η δεύτερη κολλητή ήττα της Μπόχουμ, ίσως την ταρακούνησε και μπορεί να της βγει σε καλό. Η Μπόχουμ δεν είναι για να βρίσκεται στην 14η θέση, είναι θέμα χρόνου να ανέβει και απ τη στιγμή που παίζει καλά, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Απ την άλλη η Ίνγκολσταντ, είναι κάκιστη είναι απ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, φυσιολογικά βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και η απόλυση του Μάρκο Κουρτς ήταν μάλλον αναμενόμενη. Στη  θέση του προσλήφθηκε ο Ραλφ Χαζενχιουτλ. Ο άσσος στο 1,70 στον ΟΠΑΠ, 1,80 έξω είναι ικανοποιητικός.

316 2 1,50 (15:30)
Η Τσέλσι την τετάρτη πήρε το παιχνίδι must win με τη Στεάουα, εύκολα με 4-0 μέσα στη Ρουμανία. Πολύ καλή εμφάνιση, σε συνέχεια της εμφάνισής του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Τότεναμ, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Λέω στο δεύτερο διότι στο πρώτο ήταν τραγική. Φέτος αναμένουμε έντονο ανταγωνισμό όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τότεναμ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όπως και η Σίτι. Συνεπώς η Τσέλσι αν θέλει να ελπίζει στο πρωτάθλημα παιχνίδια σαν και τα σημερινά πρέπει να τα καθαρίζει. Η Νόριτς σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσει να κόψει βαθμούς απ την ομάδα του Μουρίνιο. Η Τσέλσι δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τόρες αλλά στην κατάσταση που είναι ο Τόρες δε λογίζεται ως σημαντική. Απ την άλλη η Νόριτς έχει αμφίβολους τον Φαν Βογκσβίνγκελ, τον Γκαρίδο και τον Μπασόνγκ. Το διπλό έχει ανέβει στο 1,66 και είναι οριακά αποδεκτό.

347 1 4,25 X 3,65 (18:00)
Κινδυνεύοντας να γίνω ο σπαστικός της παρέας θα κοντράρω την Άρσεναλ παρ ότι γνωρίζω ότι αρκετός κόσμος έχει τιμήσει τη δυάδα Άρσεναλ Τσέλσι. Η Άρσεναλ έκανε περίπατο μεσοβδόμαδα με τη Νάπολι, δεν το περίμενα πιστοποιώντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει, γιατί έχει απουσίες κάπου θα κάνει τη στραβή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, κακά τα ψέματα, να κοντράρεις τους Κανονιέρηδες. Ωστόσο και η Γουεστ Μπρόμιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τεράστια νίκη μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 2-1 και επειδή το είδα το παιχνίδι θα μπορούσε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο. Εκπληκτική εμφάνιση της Γουεστ Μπρόμιτς, οι μεταγραφές την έχουν βοηθήσει αρκετά και αν συνεχίσει έτσι δε θα μπλέξει σε περιπέτειες. Έχει πολύ καλά χαφ η Γουεστ Μπρόμιτς, με Γιάκομπ και Μουλούμπου στα αμυντικά χαφ και τριάδα πίσω απ τον Ανισέμπε (Ανελκά) τους Αμαλφιτανό, Σεσσενιόν και Μπραντ. Θεωρώ  ότι μπορεί να σταματήσει το τρένο της Άρσεναλ απόψε. Παίρνω ρίσκο, πάω κόντρα σε όλους και παίζω την κόντρα της Άρσεναλ στο 1Χ με απόδοση 2,10 έξω.

Καλή τύχη.