Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Νομίζω πάνω, κάτω αναμενόμενα τα χθεσινά αποτελέσματα, αν εξαιρέσει κανείς τη Ζενιτ που κόλλησε στο 0-0 και την Άρσεναλ που προσωπικά δεν περίμενα να καθαρίσει απ το 15 το παιχνίδι με τη Νάπολι. Μάλιστα το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και έτσι έμεινε στο under !! Η Τσέλσι πέρασε ξεκούραστα απ τη Ρουμανία και πλήρωσε ένα εύκολο διπλό. Στο σημερινό πρόγραμμα σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια στη διοργάνωση των ερυθρολεύκων.

135 2 draw no bet 2,075 (21:45)
Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 απ την Παρί μέσα στο Καραϊσκάκη ωστόσο στο α ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση που πρέπει να αποτελέσει οδηγό και στο αποψινό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε σε παθητικό ρόλο, η Παρί πήρε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, έκανε ότι ήθελα στα στημένα και πήρε μία εύκολη όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, νίκη. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη, δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός αλλά ας μη συγκρίνουμε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει κανένα νόημα. Ο Μίτσελ απ ‘ ότι φαίνεται καταλήγει σε σχήμα με έναν επιθετικό τον Σαβιόλα και τον Μήτρογλου να μένει στον πάγκο. Απ την άλλη η Άντερλεχτ μπορεί να ξεκίνησε σχετικά καλά τη σεζόν, αλλά όπως σας είχα επισημάνει, η Άντερλεχτ έχει αποδυναμωθεί. Φάνηκε στο ντέρμπι με τη Μπριζ όπου ηττήθηκε εύκολα 4-0. Ακολούθως ξέσπασε στο κύπελλο με την Έουπεν που την συνέτριψε με 7-0 και το Σάββατο κέρδισε 2-0 τη Λιρς. Με τη Μπενφίκα την πρώτη αγωνιστική ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Φάνηκε ότι υπολείπεται σε ποιότητα σε σχέση με τη Μπενφίκα. Και για τους Βέλγους φυσικά το παιχνίδι είναι κρίσιμο μιας και αν σήμερα η Άντερλεχτ χάσει όχι μόνο χάνει το τρένο της επόμενης φάσης αλλά κατά πάσα πιθανότητα και το Γιουρόπα Λιγκ και ας είμαστε ακόμα μόλις στη δεύτερη αγωνιστική. Πάμε στο διπλό draw no bet, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να μας επιστραφεί το ποντάρισμά μας.

139 1 1,70 (21:45)
Στο άλλο ματς του ομίλου, δε βλέπω έκπληξη. Η Παρί όπως και να το κάνουμε είναι το αφεντικό στον όμιλο, πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση και όσο και αν η Μπενφίκα το παλέψει, θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι. Δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι αλλά η ομάδα του Μπλαν ανεβάζει στροφές, βρίσκουν χημεία οι παίχτες και οπότε ο άσσος θα μπει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη και τα λέμε το βραδάκι κλασικά για live betting σε twitter και facebook

Κάντε και like στη σελίδα μας στο facebook για να τα λέμε και από εκεί.