Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Είναι φανερό ότι τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις εκτιμήσεις και ειδικότερα στη στήλη με το δυνατό σημείο, όπου έχει ένα σερί 0-7 και πλέον βρίσκεται στα 310 ευρώ. Το λέω αυτό διότι ποτέ μου δεν έχω κρυφτεί πίσω απ το δάχτυλό μου τα πέντε χρόνια, πάμε για έξι, που είμαστε μαζί. Έτσι όπως πανηγυρίζω τα γκολ στο twitter με όλη την παρέα εκεί, έτσι οφείλω να αναφέρω και όταν δεν πάμε καλά. Τα αποτελέσματα δεν με δικαίωσαν αρκετά λόγω τύχης όπως η Ιντερ την Κυριακή και λιγότερα είναι αυτά που εκ των υστέρων είπα ότι έκανε λάθος παίξιμο, όπως χτες με τον άσσο της Τσέστερφιλντ, όπου σε μία βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ ενέπλεξα τις μικρές Αγγλίες. Λάθος αυτό. Φυσικά κάποιο σημείο μπορεί να μη βγει, αλλά αν παίζεις σωστά δεν μετανιώνεις για κάτι όπως ας πούμε με τη Χέλσινμποργκ. Το σωστό παίξιμο ήταν στο διπλό και δεν ήρθε ποτέ. Αλλά όπως λέει και η Δέσποινα έχει ο καιρός γυρίσματα….

Περνώντας στο σημερινό πρόγραμμα, τα φαβορί προσφέρονται σε αποδόσεις που δεν έχουν στοιχηματικά αξία όπως το 1,45 της Μάντσεστερ, το 1,25 της Μπάγερν και με πλεονέκτημα γκολ και ως εκ τούτου δεν θα με απασχολήσουν επί του παρόντος, στο live ενδεχομένως να αποκτήσουν αξία. Κατά συνέπεια το μοναδικό σημείο που θα κρατήσω θα είναι ο άσσος του Ολυμπιακού με κίνδυνο να εκτεθώ και να αρχίσω να ακούω διάφορα.

143 1 1,70 (21:45)
Ο Ολυμπιακός προέρχεται απ την τεράστια νίκη με 3-0 μέσα στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ, μία νίκη που επί της ουσίας μάλλον κλειδώνει την τρίτη θέση απ τη δεύτερη αγωνιστική και πλέον κυνηγά τη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι στο Βέλγιο όσοι το είδατε ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας. Οι παίχτες της Άντερλεχτ έχαναν τα άχαστα, πραγματικά ορισμένα εξ αυτών ήθελε προσπάθεια για να χαθούν. Και δεν ήταν μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διότι στα καπάκια στο πρωτάθλημα με τη Σαρλερουά πάλι εντός έδρας έχαναν τα άχαστα. Προφανέστατα δε γίνεται δουλειά στην προπόνηση. Μετά τη νίκη αυτή, η θέση του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού εδραιώθηκε για τα καλά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πίστεψαν κάποιοι εξ αυτών ότι έχουν υπερομάδα, επειδή εκ τύχης πήραν το διπλό. Αν ο Μίτσελ το πίστεψε και ο ίδιος και σήμερα κατεβάσει την ομάδα όπως και στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός δε γλιτώνει. Αν κατέβει πάλι ο Θεός και οι Αετοί χάνουν τα άχαστα, τότε πάω πάσο. Άρα θεωρώ ως δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα δεχθεί γκολ. Και ο Καρντόσο με το Λίμα δεν είναι Μίτροβιτς, μίση φάση θέλουν για το γκολ. Απ την άλλη βέβαια η Μπενφίκα πριν τη διακοπή ήταν άθλια, τραγικές εμφανίσεις, γκρίνια στην ομάδα και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Για την Μπενφίκα είναι δίχως αύριο το παιχνίδι, διότι αν σήμερα χάσει και στο Καραϊσκάκη δύσκολα θα φύγει με βαθμούς, η δεύτερη θέση θα χαθεί οριστικά και ας υποδέχεται τελευταία αγωνιστική την μάλλον αδιάφορη Παρί. Συνεπώς, εγώ πάω στον άσσο, δυσαρεστώντας τους φίλους του Ολυμπιακού.

Καλή τύχη και τα λέμε το βράδυ στο live σε facebook και twitter.