Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σήμερα τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς του Ισπανικού κλάσικο, Μπαρτσελόνα Ρεάλ που αναμφίβολα τραβά το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων. Ντέρμπι μίσους έχουμε και στη Γερμανία στην κοιλάδα του Ρουρ, Σάλκε Ντόρτμουντ ενώ αύριο έχουμε το Τσέλσι Μάντσεστερ Σίτι, ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πιθανότερες διεκδικήτριες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε στα προτεινόμενα σημεία.

205 2 2,20 (17:00)
Όπως και πριν τρεις βδομάδες είχα γράψει ότι το διπλό της Φλίτγουντ, κόντρα στη Μπρίστολ Ρόβερς ήταν το πρώτο σημείο που ξεχώρισα απ το πρόγραμμα του Σ/Κ και με δικαίωσε έτσι και σήμερα η Φλίτγουντ ήταν το σημείο που κράτησα από Τρίτη βράδυ μετά την εμβόλιμη αγωνιστική. Η Φλίτγουντ όπως έχω γράψει αρκετές φορές, είναι ίσως η πιο πλούσια ομάδα της Λιγκ 2, απ το 2008 και έπειτα ανέβαινε τρένο τις κατηγορίες. Φέτος έχει πολύ καλό υλικό και στόχος είναι η άνοδο. Μάλιστα οι μπουκ την είχαν ως δεύτερο φαβορί για την άνοδο. Ο ομάδα του Αλεξάντερ μετά τη νίκη επί της Μπριστολ Ρόβερς αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Γιορκ. Την οποία Γιορκ κόντραρα και στο παιχνίδι της Τρίτης με την Τσέστερφιλντ και με έκαψε, πήρε ισοπαλία 2-2 ενώ προηγήθηκε 0-2 μέσα σε μία αρκετά δύσκολη έδρα εκ των καυτών φαβορί για την άνοδο. Αν εξαιρέσουμε την ήττα με κάτω τα χέρια απ την Νιούπορτ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά δεν παύει ως ομάδα να είναι ένα σκαλί κάτω απ την Φλίτγουντ. Το διπλό έξω είναι στο 2,50 και μου κάνει. Ο ΟΠΑΠ το έχει στο 2,20.

243 2 Draw no bet 3,25 (19:00) #halamadrid
Το να μπει κάποιος σε μία διαδικασία να προτείνει σημείο στο Μπαρτσελόνα Ρεάλ και πόσο μάλλον αουτσάιντερ, προφανέστατα μπορεί να εκτεθείς εύκολα. Αναλαμβάνοντας λοιπόν το ρίσκο αυτό θα πάω με τη Ρεάλ γιατί πολύ απλά προκαλούν οι αποδόσεις της Ρεαλ. Η Μπαρτσελόνα απ την αρχή της χρονιάς δεν έχει πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα να παλινωδεί, όχι ότι η Ρεάλ έχει παίξει μπαλάρα, προς θεού απλά θεωρώ ότι οι αποδόσεις έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες και άρα υπάρχει αξία στην κόντρα και ας μην έρθει ποτέ, άλλωστε το ρίσκο είναι προφανές όπως προείπα σε τέτοιους είδους παιχνίδιας. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι μεσοβδόμαδα η Ρεάλ πήρε τη νίκη πιο άνετα απ ότι η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο που σπατάλησε δυνάμεις , δεν ήταν καλή και έμεινε στο 1-1. Η Ρεάλ μπροστά φέτος έχει τρομερή ποιότητα ή μάλλον πιο σωστά στην τριάδα πίσω απ τον φορ, διότι με τον Μπενζεμά γελάει ο κόσμος, θέλει πολύ κόπο να έχεις πίσω σου Ισκο, Μπέιλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο και να μη μπορείς να σκοράρεις. Ως εκ τούτου, η Ρεαλ στην κόντρα κάπου θα το βάλει το γκολ και ενδεχομένως όχι μόνο ένα. Φυσικά και η Ρεάλ αμυντικά έχει κενά, θα δεχθεί γκολ. Αλλά το γκολ/γκολ δεν πληρώνει κάτι σπουδαίο. Πάμε στο 2 DNB ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό όπως χαρακτηριστικά μου έγραφε ένας φίλος του betsecret σε μία συζήτηση που είχαμε στο facebook:

σκόρερ anytime Διαμαντακο επειδή ξεμπούκωσε, επειδή είναι στην καλύτερη περίοδο του, έχει ανεβασμένο ηθικό λόγω βράβευσης του και διότι έχει μεγάλο κίνητρο γιατί είναι γαύρος

Καλή τύχη και θα τα πούμε πάλι στο live, κυρίως για το clasico.