Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δε βγήκε χτες η έκπληξη της Σουόνσι που ηττήθηκε 2-1 απ την Άρσεναλ και μας χάλασε τη δυάδα καθώς Παλέρμο και Νάπολι πέρασαν αρκετά εύκολα. Γενικότερα το χθεσινό κουπόνι είχε πάρα πολλές εκπλήξεις, ειδικά στην Αγγλία έγινε σφαγή, ευτυχώς όμως το αποφύγαμε αλλά όπως έγραφα και χτες το πρόγραμμα δεν είναι καλό. Για σήμερα θα πάω σε μία δυάδα

361 1 1.90
Δε ξέρω αν είναι υπερβολή αυτό που θα πω αλλά όλη η Ελλάδα παίζει Άρη σήμερα στη λογική του πρέπει να κερδίσει. Στη δική μου σκέψη αυτά τα πρέπει έχουν κλείσει σπίτια. Ως εκ τούτου, θα το αποφύγω. Κι ας έρθει 5-0 το παιχνίδι, ξέρετε δε μ΄ αρέσει να συμπορεύομαι με τη μάζα, ενδεχομένως να κινηθούμε στο live, αλλά αυτά θα τα πούμε στο facebook και στο twitter. Θα κρατήσω ωστόσο τον άσσο του ΠΑΣ κόντρα στη Ξάνθη. Ο Αίαντας της Ηπείρου εντός έδρας παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, αλλά εκτός έδρας έχει πρόβλημα όπως φάνηκε με Καλλονή και Λεβαδειακό. Άπαντες στον ΠΑΣ περιμένουν ένα καλό παιχνίδι απ τον Ντε Βισέντι, που έχει μείνει αρκετά μακριά απ τον καλό του εαυτό. Η Ξάνθη απ την άλλη κέρδισε 2-0 τον Άρη, πήρε τη νίκη που ήθελε, ο Πανόπουλος έφερε στον πάγκο τον Μάουρερ γνωστό απ το πέρασμά του σε ΟΦΗ, Καβάλα και Ρόδο. Ακόμα οι Ακρίτες δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και εκτός έδρας έχει φάει μία τριάρα και μία τεσσάρα. Πάμε στον άσσο, δυαράκι είναι έξω, αλλά θα μας βγάλει τη ψυχή. Είναι σημείο για γερό στομάχι και υπομονή.

397 1 1,60
Η Μπόκα είναι στην 7η θέση, με τέσσερις νίκες σε οχτώ αγωνιστικές δίχως να έχει παίξει σπουδαία μπάλα και δεν έχει μία σταθερότητα στην απόδοσή της. Αν στον πάγκο της δεν καθόταν ο Μπιάνκι και κάποιος άλλος προπονητής να είστε βέβαιοι ότι θα είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν. Όπως και να έχει όμως δεν παύει να είναι Μπόκα και όταν ακολουθεί το clasico με τη Ρίβερ η νίκη είναι επιτακτική για ευνόητους λόγους. Η Μπόκα μέσα στο Μπομπονέρα είναι σε ένα βαθμό αξιόπιστη, προέρχεται απ την ισοπαλία με την Αρχεντίνος, πιθανότατα επιστρέφει ο Ρικέλμε(4/2) και έχει απέναντί της μία Κίλμες που τη θεωρώ απ τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και θα πάει προσεχτικά να χτυπήσει στην κόντρα, στο αποψινό παιχνίδι. Ο άσσος κυκλοφορεί γύρω στο 1,67, μου κάνει. Πριν κάποια χρόνια, να έπαιζε Μπόκα Κίλμες και να σου διναν τον άσσο στο 1,67 θα έλεγες δώρο. Οι εποχές αλλάζουν, η Μπόκα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αλλά θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι θα το πάρει για να πάει και με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Ρίβερ.

Καλή τύχη.