Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το κουπόνι του Σ/Κ θέλει τεράστια προσοχή. Μιλάμε για ένα κουπόνι που αφενός έρχεται μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έπεται μεσοβδόμα η πρώτη αγωνιστική για Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ όπερ και σημαίνει ότι αρκετές ομάδες ενδεχομένως να έχουν εκεί το μυαλό τους με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάμε τώρα στις επιλογές μας,

182 2 3,15 Χ 3,15
Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν μπει καθόλου στη σεζόν. Απ τη μία η Φούλαμ να έχει τραγικές εμφανίσεις, την είδα και με τη Νιουκαστλ πριν τη διακοπή και πραγματικά δε βλεπόταν με τον Μπερμπάτοφ να είναι αδιάφορος, να μην κυνηγά τις φάσεις και γενικότερα σαν να κάνει αγγαρεία. Ο Γιολ αναμένεται να φέρει πάλι τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή μιας και τον είχε τραβήξει ως δεκάρι στα προηγούμενα παιχνίδια και τον Ρουις από πίσω του. Απ την άλλη η Γουεστ Μπρόμιτς επίσης δεν έχει δείξει απόλυτως τίποτα ωστόσο έκανε μεταγραφές που μπορεί να αλλάξουν πλήρως το σκηνικό. Αναφέρομαι στον φορ Ανισέμπε που πάει για βασικός σήμερα, προερχόμενος από εξαιρετική χρονιά με την Έβερτον που είχε πάρει και φανέλα βασικού έναντι του Γέλαβιτς. Απέκτησε επίσης τον Λουκάκου απ την Τσέλσι αλλά σήμερα θα είναι εκτός, απέκτησε τον ταχύτατο Σενσενιόν που λόγω παραπτώματος τον τελείωσε ο Ντι Κάνιο απ τη Σάντερλαντ, πήρε τον Σινκλέρ απ τη Μάντσεστερ Σίτι που επίσης θα είναι βασικός σήμερα και τέλος τον Αμαλφιτανό απ τη Μαρσέιγ, είναι στην αποστολή αλλά δε θα ξεκινήσει βασικός. Θεωρώ ότι η διακοπή θα κάνει καλό στη Γουεστ Μπρόμιτς, που μπορεί να μετρά (0-1-2) σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές αλλά ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη της νίκη. Το διπλό κυκλοφορεί γύρω στο 3,30+ αλλά χρειάζεται και μία κάλυψη στο Χ διότι οι ομάδες προέρχονται από διακοπή και κατά συνέπεια μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες.

184 1 1,55
Η Γουοτφορντ που έχει τα πληρέστερα ρόστερ στην κατηγορία, προέρχεται απ την ήττα με 1-0 κόντρα στη Μπλάκμπουλ. Σε ένα παιχνίδι όπου αν θυμάστε το είχαμε προτείνει στο live, η Γουότφορντ δεν ήταν κακή, δημιούργησε φάσεις αλλά το γκολ δε μπήκε, το δέχθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και μοιραία ηττήθηκε 1-0. Τρίτη διαδοχική γκέλα μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Ρέντινγκ και Νότιγχαμ και σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μία Τσάρλτον που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές αλλά γενικότερα φέτος δεν αναμένουμε ιδιαίτερα πράγματα, δεν ενισχύθηκε καθόλου, θα είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

201 over 1,45
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται με χαρακτηριστική άνεση τα γκολ. Ήδη η Μπρίστολ Σίτι μετά 4 over σε 5 παιχνίδια και αντίστοιχα η Πιτέρμπορο, 4 over σε 6 παιχνίδια. Με βάση την εικόνα που έχουν δείξει οι ομάδες το over αν και σε χαμηλή απόδοση στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,61 είναι έξω, θα μπει στο παιχνίδι μου.

705 1 1,85 (-2,5)
Τεράστια νίκη της εθνικής μας κόντρα στην Ισπανία την πέμπτη. Μία νίκη που αφενός μας βάζει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και αφετέρου έχει ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας στο ζενίθ. Άπαντες έδωσαν ότι μπορούσαν. Ο Μάικ Μπράμος ήταν εκπληκτικός, το ίδιο και ο Σπανούλης, ο Ζήσης που κάνει εξαιρετικό τουρνουά, ο Μπορούσης που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του απ τα μέσα της 3ης περιόδου αλλά για να τα λέμε όλα, είχαμε και τύχη σε ορισμένες φάσεις που έγιναν λάθος επιλογές ενώ και ο ίδιος ο Τρινκιέρι που προσωπικά όπως έχω γράψει τον είχα σε εκτίμηση αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια τα θαλάσσωσε και δεν κατανόησα την κίνησή του να βάλει τον Καββαδά στο τρίτο δεκάλεπτο πάνω στον Γκασόλ, με τον Ισπανό να κάνει πάρτι σε εκείνο το σημείο και τον Καββαδά να χρεώνεται και αντιαθλητικό. Σε εκείνο το σημείο πήγε να ξεφύγει το παιχνίδι, αλλά η εθνική μας ανέκαμψε και εν τέλει πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη από πολλές απόψεις. Παράλληλα, μετά τον τραυματισμό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη η εθνικής μας, σαν 5αρι έχει μείνει με τον Μπουρούση και τον Καββαδά. Ούτως η άλλως ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στο τουρνουά. Πλέον έχουμε μπροστά μας την οικοδέσποινα Σλοβενία, που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, ειδικά αν παρασυρθούμε απ τη νίκη μας επί της Ισπανίας.  Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η εθνική από αουτσάιντερ με νίκη επί των Σλοβένων θα είναι με το μισό πόδι στην επόμενη φάση.

Όλος ο κόσμος σήμερα έχει πέσει στο διπλό του ΠΑΟΚ για τους λόγους που λίγο έως πολύ ξέρετε όλοι. Αυτό από μόνο του με κάνει επιφυλαχτικό παρ ότι δε σας κρύβω ότι στην αρχική μου επιλογή μεσοβδόμαδα το χα σημειώσει και εγώ για διπλό. Πλέον όμως η απόδοση έχει πέσει αρκετά, το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ ΠΟ και ως εκ τούτου δεν έχει αξία το διπλό.

Καλή τύχη και φυσικά θα τα πούμε σε twitter και facebook για live betting.