Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Αρκετά καλά πήγε και η χθεσινή μέρα, όπου πέρασε κι εύκολα θα λεγα το διπλό της Άρσεναλ(2,25), το μοναδικό σημείο με το οποίο ασχοληθήκαμε στο site ενώ στο live πέρασε η δυάδα με άσσο Σάλκε και να σκοράρει στο β ημίχρονο η Άρσεναλ. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ όπου το πρόγραμμα θέλει προσοχή, αφήνοντας φυσικά στην άκρη όλες τις μικρές αποδόσεις κατέληξα σε μία δυάδα.

158 1 1,80
Έχει γίνει το public bet της ημέρας, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η Άιντραχτ μπορεί να βρίσκεται στη 13η θέση στη Bundesliga μετά από πέντε αγωνιστικές μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες. Μετά την πρεμιέρα όπου διαλύθηκε απ τη Χέρτα με 6-1 έκτοτε παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται, οι άλλες δύο ήττες ήρθαν από Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Προέρχεται από μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στη Βρέμη. Παρά τις απουσίες που έχει λόγω τρυματισμών, η βελτίωση είναι εμφανής. Και φαίνεται ότι θέλει να πάει καλά στην Ευρώπη μιας και παρ ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, σήμερα κατεβαίνει με βασικούς. Κάτι που δεν ισχύει για τη Μπορντό που θα κατέβει με αρκετές αλλαγές και αυτός είναι ο λόγος που πέφτει τόσο πολύ ο άσσος. Η Μπορντό που φέτος έχει αποδυναμωθεί, έφυγε και ο αρχηγός Πλαζίλ, αναμένουμε μία μέτρια χρονιά, θεωρώ μάλλον ανέφικτο να ξανά βγει Ευρώπη. Και οι ίδιοι οι οπαδοί της είναι απογοητευμένοι απ τη μη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Ζιλό δείχνει ότι το Γιουρόπα περνά σε δεύτερη μοίρα, γι αυτό και σήμερα άφησε 4 βασικούς στη Γαλλία ενώ Ομπράνιακ και Ντιαμπατέ παρ ότι τους πήρε στην αποστολή είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν στην αρχική 11αδα. Αν δεν ξεκινήσουν, ο άσσος θα πέσει κι άλλο. Στην Ασία το line έχει αλλάξει από -0,25 σε -0,75 για τους γηπεδούχους, σημαντική αλλά λογική μεταβολή.

160 Χ 3,50 2 4,35
Οι τακτικοί αναγνώστες ξέρετε σε τι εκτίμηση έχω τη φετινή Σουόνσι και σήμερα θα κυνηγήσω την έκπληξη μέσα στο Μεσττάγια. Προφανέστατα και το παιχνίδι είναι δύσκολο και εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, όμως θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τους Ουαλούς, για μένα μία εύλογη απόδοση στον άσσο θα ήταν στο 1,85+ και όχι στο 1,60 για την αποδυναμωμένη Βαλένθια. Όσο άπειρη κι αν είναι η Σουόνσι δεν είναι για 4,50-5,00 το διπλό. Η αποδυναμώμενη Βαλένθια δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μάλαγα ακολούθησαν τρεις σερί ήττες με Εσπανιόλ, Μπαρτσελόνα και τελευταία αυτή απ τη Μπέτις με 3-1. Και δε στέκομαι τόσο στις ήττες αλλά στις εμφανίσεις που ήταν κάτω του μετρίου με την απουσία του Σολδάδο να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Απ την άλλη τη Σουόνσι που όπως προείπα την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι Ουαλοί φέτος ενισχύθηκαν πολύ, την κυνήγησα αν θυμάστε στην έκπληξη τόσο στην πρεμιέρα κόντρα στη Μάντσεστερ όσο και τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Τότεναμ. Σε αμφότερα τα παιχνίδια δε με δικαίωσε και ηττήθηκε. Ακολούθησε μεγάλο διπλό μέσα στη Γουεστ Μπρόμιτς και ακολούθως πήρε ισοπαλία 2-2 απ τη Λίβερπουλ. Θωερώ πάντως και ο Λάουντρουπ είχε κάνει αρκετά λάθη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τη Γιουνάιτεντ είχε αφήσει στον πάγκο τον παιχταρά Μπόνι, τον έβαλε στο β ημίχρονο και σκόραρε αλλά ήταν αργά. Ο Μπόνι σήμερα είναι έτοιμος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια. Στον αντίποδα εκτός θα είναι ο Πάμπλο Ερνάντεθ ο οποίος μεταγράφηκε τον Αύγουστο απ τη Βαλένθια στη Σουόνσι με το ποσό ρεκόρ για τους Ουαλούς των 5,5 εκατ. λιρών. Πάμε στην έκπληξη της Σουόνσι, είτε στο Χ2 είτε σε draw no bet που κυμαίνεται γύρω στο 3,30.

Απ τις μικρές αποδόσεις αν έπρεπε να κρατήσω κάποια θα ήταν ο άσσος της Σάλτσμπουργκ και του ΠΑΟΚ.

Καλή τύχη.