Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Αν και μικρό το κουπόνι της Κυριακής, μιας και χτες δεν τα είπαμε, πήγε καλά, πέρασε η δυάδα με Παλέρμο και Φινλανδία στο μπάσκετ ενώ καλά τα πήγαμε και στο live στις προτάσεις που ανέβηκαν σε twitter και Facebook. Σήμερα συνεχίζουμε με τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου προφανέστατα τα 1,20-1,30 είναι ανευ αξίας και θα επικεντρωθώ σε ένα μόνο σημείο. Φυσικά θα είμαστε μαζί αργά το βράδυ για live betting.

122 2 2,40 (21:15)
Την Κυριακή έγραφα στο site, ότι πότε έχουν δίκιο οι μπουκ όταν σου δίνουν τον άσσο στο Βοσνία Σλοβακία την Παρασκευή στο 1,45 ή σήμερα που δίνουν στο Σλοβακία Βοσνία το διπλό στο 2,70 (μιλώ για εκτός ΟΠΑΠ). Δεν έχει λογική, αν το καλοσκεφτείτε παρά την ήττα των Βόσνιων στο πρώτο παιχνίδι. Διότι όταν κοστολογείς τον άσσο στο 1,45 θεωρώντας ότι θα πάρει παιχνίδι, το αντίστοιχο διπλό που μεσολαβούν τέσσερις μέρες, θα έπρεπε να ήταν κάτω του 2,00, κοντά στο 2,00 εν πάση περιπτώσει πολύ χαμηλότερα απ το 2,70 που προσφέρεται το διπλό των Βόσνιων. Θα μου πει κάποιος ότι με τη νίκη αυτή η Σλοβακία μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης άρα έχει κίνητρο. Σωστά, με τη μόνη διαφορά ότι και η Βοσνία καίγεται για τους βαθμούς της νίκης διότι χάνει την πρώτη θέση με δεδομένη τη νίκη της εθνικής μας κόντρα στη Λεττονία. Το παιχνίδι της Παρασκευής το παρακολούθησα με τη δέουσα προσοχή, όπως άλλωστε κι όλα τα παιχνίδια των Βόσνιων. Η Βοσνία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεζε ασφυχτικά τη Σλοβακία που μέχρι το 30 δυσκολευόταν να περάσει το κέντρο. Το γκολ όμως δεν ήρθε και όσα πέρναγε η ώρα η Σλοβακία άρχιζε να απειλεί στις αντεπιθέσεις τη Βοσνία. Προειδοποίησε δύο φορές πριν το γκολ, η μία εξ αυτών με εκπληκτικό τετ α τετ χαμένο απ τον Βάις. Έγινε το 0-1 και μετά η Βοσνία έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει, με αποτέλεσμα πλέον εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά να κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά. Οι παίχτες της πάντως δηλώνουν ότι τίποτε δε χάθηκε ακόμη και στη Ζίλινα πάνε για τη νίκη που θα τους δώσει λογικά και το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κατάμεστο φυσικά το γήπεδο, η Βοσνία θα έχει και 2000 οπαδούς στο πλευρό της, ίσως είναι και παραπάνω. Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο κα για τη Σλοβακία, αναμένω ένα παιχνίδι που θα πάει στην κόψη του ξυραφιού, ωστόσο με δεδομένη την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά η Βοσνία θεωρώ δύσκολο να μείνει στο μηδέν. Οπότε θα πάρω το ρίσκο και θα πάω με το καλοπληρωμένο διπλό της Βοσνίας, ευελπιστόντας ότι θα αποδράσει απ τη Ζίλινα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όσον αφορά την εθνική ποδοσφαίρου θεωρώ δεδομένο ότι το σημερινό παιχνίδι θα το πάρουμε και επειδή βλέπω τον Σάντος να κατεβάζει, ορθά, επιθετικό σχήμα καλή επιλογή φαίνεται ο άσσος στο -1,5 σε απόδοση 2,00. Ειδικά μετά τα όσα είπε ο Σάντος για τους παίχτες, είπε αλήθειες που δεν αρέσουν και δεν ακούγονται συχνά, οι παίχτες θα θελήσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και κόντρα στη Λεττονία μπορούμε να βάλουμε περισσότερα από ένα γκολ.

Όσον αφορά την εθνική μπάσκετ, πραγματικά μεγάλη απογοήτευση στα τελευταία δύο παιχνίδια με άμυνα που θύμιζε επίπεδο σχολικού πρωταθλήματος. Πλέον είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και η μη πρόκρισή μας στους 8, συνιστά τεράστια αποτυχία όπου κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. ΑΣ ΜΗΝ προτρέχουμε, σιχαίνομαι αυτούς που τη μία αποθεώνουν και την άλλη βρίζουν την εθνική. Δε χρειάζεται να είμαστε των άκρων, στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Το θέμα όμως είναι ότι χρειαζόμαστε μία μίνι υπέρβαση για να βρεθούμε στα προημιτελικά ενώ θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο άνετοι. Τα υπόλοιπα την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Ισπανία, όπου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα βγάλουν οι παίχτες μας τον τσαμπουκά τους, να δείξουν λίγο πάθος διότι με εξαίρεση το Ζήση και 2-3 ακόμα δεν το έχουμε δει.

Καλή τύχη.