Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μετά από ένα καλό σερί όλη τη βδομάδα χθες δεν πήγαμε καθόλου καλά, καθ ότι πέρασε μόνο το διπλό της Ινβερνές απ την τριάδα. Το σενάριο για τη νίκη της Παλέρμο έμεινε σενάριο, πήγα να βγάλω παρασκήνιο εκεί που δεν υπήρχε συνδυάζοντας γεγονότα τα οποία δεν ήταν απαραίτητο να συνδυαστούν, η Παλέρμο έχασε και ο Γκατούζο αποτελεί ήδη παρελθόν. Η ήττα απ την Μπάρι ήταν το κύκνειο άσμα για τον Γκατούζο. Αναμενόμενο. Αντικαταστάτης του ο Τζουζέπε Ιακίνι, πρώην της Σιένα. Περνώντας στα σημερινά, θα κρατήσω μία τριάδα.

202 2 1,40
Δε χρειάζονται πολλές αναλύσεις για το διπλό της Γιουβέντους, είναι προφανές το σημείο. Η Κιέβο προέρχεται από την πρώτη της νίκη με 2-1 επί της Ουντινέζε, παίζοντας φουλ άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γιουβέντους νίκησε δύσκολα τη Βερόνα 2-1 κάνοντας ανατροπή στα τέλη α ημιχρόνου με τον Γιορέντε να βάζει το νικητήριο γκολ. Ο Κόντε συνεχίζει να φρεσκάρει την ομάδα, έτσι στην επίθεση σήμερα θα βρεθεί ο Γιορέντε με τον Κουαλιαρέλα. Βλέποντας Ρόμα, Ιντερ και Νάπολι να πηγαίνουν τρένο, θεωρώ ότι και η Γιουβέντους θα τα καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια. Θα το θελα πάντως πιο πάνω, στο 1,55.

204 2 draw no bet 2,00 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Όσοι είχατε διαβάσει το αφιέρωμα που είχαμε ετοιμάσει με τον Ιταλό για τη Serie A, είχαμε θέσει τη Λιβόρνο ως το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό έχοντας ένα ρόστερ επιπέδου β κατηγορίας. Το γεγονός ότι είναι στην 6η θέση μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι καθαρά θέμα συγκυρίας αν και έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια. Προέρχεται από το 0-0 κόντρα στη Τζένοα. Η Κάλιαρι απ την άλλη προέρχεται από ένα τρελό παιχνίδι με τη Σαμπντόρια που μέχρι το 89 έχανε 1-0, ισοφαρίζει 1-1, στο 91 κάνει το 2-1 και στο 93 γίνεται 2-2(!!). Η Κάλιαρι έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ακόμα κόντρα και σε καλές ομάδες όπως η Φιορεντίνα. Από τη μέση και μπροστά είναι πολύ καλή έχει ταχύτητα με Ιμπάρμο, Σο, Πινίγια και μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης παρ ότι η Λιβόρνο θα το πάει και πάλι κλειστά το παιχνίδι. Πάμε στο διπλό draw no bet, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

213 1 3,30 Χ 3,30
Παραδοσιακά ο Βενγκέρ αδιαφορεί για το Λιγκ Καπ, κάτι που θα κάνει και σήμερα κατεβάζοντας την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Άλλωστε ακολουθεί παιχνίδι για το πρωτάθλημα το Σάββατο και στα καπάκια παιχνίδι με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ οπότε όπως αντιλαμβάνεστε το Λιγκ Καπ είναι πολυτέλεια για τους Κανονιέρηδες. Ο Μπέντντερ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικου στην επίθεση, αρκετοί πιτσιρικάδες θα βρεθούν στην αρχική 11αδα, ο Αρτέτα που επιστρέφει από τραυματισμό επίσης θα πάρει αρκετό χρόνος συμμετοχής. Απ την άλλη η Γουεστ Μπρομιτς προέρχεται απ την ευρεία νίκη με 3-0 επί της Σάντερλαντ όπου αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα για τον Ντι Κάνιο ο οποίος και απολύθηκε απ τη Σάντερλαντ. Έφτασε εφτά νίκες στη σεζόν σε όλα τις διοργανώσεις και ο λόγος που δεν πάω κατ ευθείαν στον άσσο και βάζω την κάλυψη είναι ότι ο Κλαρκ ίσως φρεσκάρει την ομάδα του, ακολουθεί το παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο Ολντ Τράφορντ. Στο προηγούμενο γύρο είχε κάνει πάρα πολλές αλλαγές, δε νομίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα. Θα κάνει αλλαγές όχι πολλές όμως. Ως εκ τούτου, η αξία υπάρχει στην κόντρα των Κανονιέρηδων.

και.... anytime scorer Λουις Σουάρες που επιστρέφει μετά από δέκα παιχνίδια τιμωρίας λόγω του περίφημου δαγκώματος στον Ιβάνοβιτς, κόντρα στη Μάντσεστερ με την οποία έχει αποκομίσει επίσης τιμωρία παλαιότερα.

Καλή τύχη.