Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκινώντας με το χθεσινό απολογισμό, στη δυάδα που προτάθηκε μας πέρασε εύκολα το διπλό της Ιντερνασιονάλ (2,10) και χάσαμε το γκολ/γκολ στο Ροτσντέιλ Μπέρι επειδή η Μπέρι δε μπόρεσε να βάλει ένα γκολ στη Ροτσντέιλ που έπαιζε απ το 38 με 10 παίχτες. Τι να πεις; Και απ ότι είδα, αρκετά παιδιά στο twitter «κάηκαν» απ τη Μπέρι. Περνώντας στα σημερινά, το κουπόνι είναι αρκετά μικρό, οπότε πάλι έχω καταλήξει σε μία δυάδα, αλλά δεν τρελαίνομαι για να σας πω την αλήθεια.

264 2 draw no bet 1,85-1,90 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ) (21:30)
Ο πρόεδρος της Παλέρμο, γνωστός για την τρέλα του και την τάση του να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα και ενίοτε όπως πέρσι να κάνει κυκλικές αλλαγές προπονητών, δηλαδή να παίρνει προπονητές που μόλις πριν λίγους μήνες είχε διώξει. Έτσι λοιπόν ήδη ο Γκατούζο είναι με το ένα πόδι στο ταμείο ανεργίας αν σήμερα η Παλέρμο δεν κερδίσει στην έδρα της Πάντοβα. Η Παλέρμο δεν έχει ξεκινήσει καλά, με μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και εξ αυτού του λόγου ο Ιακίνι έδωσε το τελεσίγραφο στον Γκατούζο για το αποψινό παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι η Παλέρμο εν πολλοίς πληρώνει και το γεγονός ότι στο μεταγραφικό παζάρι έχασε αρκετούς παίχτες λόγω του υποβιβασμού της και τα κενά αυτών δεν καλύφθηκαν ενώ σήμερα θα έχει και αρκετές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων. Εφτά στον αριθμό οι συνολικές απουσίες των Σικελών. Απ την άλλη η Πάντοβα, προέρχεται από το παιχνίδι με την Κάρπι όπου διεκόπη λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης στους πυλώνες του γηπέδου. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε μέσα στην έδρα της απ τη νεοφώτιστη Τράπανι. Η Πάντοβα φέτος με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ νομίζω ότι θα κινηθεί σε μέτρια επίπεδα κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημειώνουμε για το αποψινό παιχνίδι ότι οι φανατικοί οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι και πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει μία εκδήλωση επ αυτού του λόγου. Θα πάω με το draw no bet της Παλέρμο που βρίσκεται σε επίπεδα 1,85-1,90, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να είμαι καλυμμένος και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

715 1 1,75 (+1,5) (15:30)
Χτες παρακολούθησα το Ρωσία Σουηδία, όπου η Σουηδία έκανε πλάκα στη Ρωσία (!!) νικώντας τη 62-81. Τραγικό μπάσκετ εκατέρωθεν, απ τα χειρότερα παιχνίδια μπάσκετ που έχω παρακολουθήσει με αμέτρητα λάθη, που έφεραν τη Ρωσία νωρίς νωρίς εκτός συνέχειας. Όσο χάλια και να ναι η Ρωσία, δε νοείται να χάνει με σχεδόν 20 πόντους διαφορά απ τη Σουηδία. Χτες ένας Σβεντ προσπαθούσε να κρατήσει όρθια τη Ρωσία, σήμερα όμως και όντας αποκλεισμένη θεωρώ ότι δεν έχει λόγο να τα δώσει όλα κόντρα στη Φινλανδία που καίγεται για τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Προφανέστατα υστερεί αρκετά σε ποιότητα σε σχέση με τους Ρώσους αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Με βάση τα όσα έχουμε δει στη διοργάνωση έχει αξία ο άσσος της Φινλανδίας. Αν τώρα η Ρωσία, ξαφνικά παίξει με βάση τις δυνατότητές της, τώρα που αποκλείστηκε, τι να πω, χαλάλι της.

Ερώτηση επειδή ξέρω ότι έχουμε έξυπνους αναγνώστες,

Πότε έχει δίκιο ο μπουκ, όταν σου δίνει τη Βοσνία με τη Σλοβακία στο 1,45 τον άσσο την Παρασκευή ή τώρα την Τρίτη που δίνει το διπλό της Βοσνίας πάλι με τη Σλοβακία στο 2,75;

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από Τρίτη….

Καλή τύχη.