Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τραγικότερη του τραγικού η εμφάνιση της εθνικής μας χτες με αντίπαλο την οικοδέσποινα Σλοβένια. Επί 30 λεπτά θύμιζε ομάδα σχολικού πρωταθλήματος κι όταν ξύπνησε έκανε ένα μεγάλο ντεμαράζ αλλά και πάλι σε αυτό το σημείο έγιναν δύο λάθη απ τον Σπανούλη για να διαμορφωθεί το τελικό 65-73. Ανεξήγητα τόσο τραγική εμφάνιση στα 30 πρώτα λεπτά βρεθήκαμε ακόμα και στο -22. Οι παίχτες μας προφανώς έμειναν στα επινίκια και στις βαρύγδουπες δηλώσεις στο παιχνίδι με την Ισπανία. Απ την άλλη κι ο Τρινκιέρι πιάστηκε τελείως αδιάβαστος, σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Ιταλός τεχνικός ακόμα και στο παιχνίδι με την Ισπανία έκανε λάθη, τα οποία ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Αναμφίβολα η (κατά πάσα πιθανότητα) μη πρόκριση μας στους 8, συνιστά μεγάλη αποτυχία. 

Στα του στοιχήματος δεν κύλησε καλά η μέρα, δύο στα τέσσερα είχαμε στις προτάσεις. Πέρασε η έκπληξη της Γουεστ Μπρόμιτς η οποία ισοφάρισε στα χασομέρια, πέρασε και το over της Πιτέρμπορο και απ την άλλη χάσαμε τον άσσο της Γουότφορντ και φυσικά την εθνική μας στο μπάσκετ. Στο live πάντως πήγαμε πολύ καλά, είχαμε 4 στα 5 στις προτάσεις για επόμενα γκολ. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά σε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, όπου θα κρατήσω μία δυάδα. Μία έκπληξη και ένα λογικό για να μαι και πιο ακριβείς.

325 Χ 4,25 2 6,00
Διαφωνώ πλήρως με τις αποδόσεις των μπουκ και τον έντονο φαβοριτισμό της Αλκμάαρ. Η Αλκμάαρ την είδαμε τον Ατρόμητο στα δύο παιχνίδια και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος, μιλάμε για μία αποδυναμωμένη ομάδα αν και έκανε πολύ καλά παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ στο Σούπερ Καπ που το χασε στην παράταση και στο πρωτάθλημα όπου τον κέρδισε 3-2. Κατά τα άλλα δεν έχει δείξει κάτι, κινούμενη σε μέτριες εμφανίσεις. Απ την άλλη η νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ πραγματικά εκπλήσσει σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ήταν σε εκπληκτικό μομέντουμ πριν τη διακοπή. Μία ήττα όλη κι όλη και αυτή κόντρα στην Αιντχόφεν. Κι απ ότι φαίνεται αν δεν την επηρεάσει η διακοπή ίσως αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Βέβαια στόχος παραμένει η παραμονή κι είναι πολύ νωρίς για μεγάλα λόγια. Αλλά με βάση αυτά που είχαμε δει απ τις ομάδες πριν τη διακοπή η κόντρα της Αλκμάαρ αξίζει, υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία στο Χ2 και ας φάει πέντε σήμερα η Γκόου Αχέντ. Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι μπουκ πάντως έχουν αρχίσει το κούρεμα στις αποδόσεις τόσο του Χ όσο και του 2.

334 Over 1,45
Αμφότερες οι ομάδες σε 4 αγωνιστικές μετράνε από 4 over η κάθε μία και μάλιστα με αρκετά γκολ. Σκοράρουν και δέχονται με χαρακτηριστική άνεση τα γκολ, φύσει επιθετικές ομάδες, ειδικά η Γκλάντπαχ, που και πέρσι πλήρωνε με τα over της, τι πιο λογικό λοιπόν απ το να πάμε με τα πολλά τέρματα. Φυσικά κρατάμε μόνο κάποιες επιφυλάξεις λόγω της διακοπής, κατά τα άλλα αν οι ομάδες εμφανιστούν όπως πριν τη διακοπή, λογικά θα βγει το over. Χαμηλά στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,60+ έξω.

Καλή τύχη.