Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μετά από ένα αρκετά καλό Σαββατοκύριακο, όπου είχαμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Έχοντας ως κορυφή το διπλό της Σαουθάμπτον μέσα στη Λίβερπουλ αλλά και το 4 στα 5 στο live την Κυριακή. Παρά ταύτα, δύο σημεία που έσπασαν, η Νιουκαστλ το Σάββατο και ο Ολυμπιακός στο live την Κυριακή, προσωπικά μου στοίχισαν αρκετά, επαναλαμβάνω όμως ότι το κουπόνι ήταν καλό. Και συνεχίζουμε με γεμάτο μεσοβδόμαδο κουπόνι, που θυμίζει πιο πολύ Σ/Κ. Πλήρη αγωνιστική σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, έχουμε Αγγλία, κύπελλα γενικότερα πλήρες κουπόνι. Στα σημερινά,

119 2 2,15 (21:30)
Περίεργο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Εξηγούμαι. Η Μπάρι πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της Πεσκάρα, προηγήθηκε στο 12 εκ τότε δέχθηκε μεγάλη πίεση απ την Πεσκάρα αλλά κράτησε το υπερ της 0-1. Αυτά είναι τα ευχάριστα για την Μπάρι. Τα δυσάρεστα είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα όλο και διογκώνονται ενώ όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Μπάρι θα αποχωρήσει απ το Σαν Νίκολα επειδή έχει πολλά έξοδα. Κάνοντας ένα παραλληλισμό όπως ακριβώς έκανε ο Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ. Σημειώνουμε τα οικονομικά προβλήματα της Μπάρι. Η οποία θα έχει και 2-3 απουσίες. Απ την άλλη η Παλέρμο έχασε απ τη Λέτσε, η καρέκλα του Γκαζτούζο τρίζει. Ο Τζιαμπαρίνι ο πρόεδρος της Παλέρμο που φημίζεται για την τρέλα του και που αλλάζει τους προπονητές πιο εύκολα απ ότι τα πουκάμισα, τα βαλε με τους δημοσιογράφους λέγοντας πως η σχέση του με τον Γκατούζο είναι πολύ καλή. Στην Παλέρμο, τεχνικός διευθυντής είναι ο Πριονέτο που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία απ τη Μπάρι την τριετία 2008-10. Το κρατάμε και αυτό. Η Παλέρμο πρέπει να επιστρέψει στις νίκες αλλιώς τον Γκατούζο δεν τον βλέπω να μένει για πολύ στον πάγκο. Στο δια ταύτα, κάνοντας μία υπόθεση και τίποτα παραπάνω, η Μπάρι έχει ανάγκη για χρήματα, υπάρχει ο συνδετικός κρίκος και η Παλέρμο θέλει τη νίκη. Ωραίο το σενάριο; ; Μπορεί να μείνει στη φαντασία μου, δε ξέρω κάτι αλίμονο, απλά έκανα μία υπόθεση. Το διπλό πέφτει παντού, για όσους παίζουν στο διαδίκτυο καλό και το διπλό στο ασιατικό -0,25 σε απόδοση 2,00. Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα. Και για σκοράκι 1-2.

145 1 1,45 (21:45)
Η Φόρεστ Γκριν προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και τρίτη σερί γκέλα νομίζω ότι πάει πολύ. Η Φορεστ Γκριν με ποιοτικό ρόστερ, απ τα ποιοτικότερα της κατηγορίας έχει ως στόχο την άνοδο, επιστρέφει στην έδρα της, μετά τις απανωτές ήττες, την πεντάρα απ τη Γουέλινγκ και το 2-1 απ την Κέμπριτζ, κόντρα στη μετριότατη Τάμγουορθ, με μόλις δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια. Φυσιολογικός ο άσσος στο 1,45, εκεί κυμαίνεται και εξώ.

150 2 1,73 (21:45)
Έσπασε το αήττητο της Ινβερνές το Σάββατο στην έδρα της Αμπερντίν όπου έχασε 1-0. Πλέον ισοβαθμεί με την Σέλτικ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με τον Μπρούστερ να παίρνει κάπως πιο χαλαρά την ήττα, ώστε να μην επηρεάσει τους παίχτες άλλωστε μια χαρά έχει ξεκινήσει η Ινβερνές. Ο Μπρούστερ παραδοσιακά ενδιαφέρεται για το Λιγκ Καπ, μη ξεχνάμε ότι πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έτσι λοιπόν θα κατεβάσει βασική ενδεκάδα για σήμερα και κόντρα στη Νταντί που είναι στη Λιγκ 1 έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αν η Ινβερνές πιάσει τα γνώριμα επίπεδά της, θα πάρει τη νίκη πρόκριση. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες και πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.