Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μέτριο το πρόγραμμα του Σαβ/κου, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, ειδικά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου δε βγήκε ούτε σημείο. Στο δια ταύτα,

160 1 1,45
Αναμενόμενη η απόλυση του Γκατούζο μετά την ήττα την Τρίτη απ τη Μπάρι, η απόλυση ήταν άμεση και όπως αμέσως ενημερωθήκατε στο facebook, η Παλέρμο ανακοίνωσε τον Τζουζέπε Ιακίνι. Ουσιαστικά επισημοποίησε τη συμφωνία που υπήρχε εδώ και αρκετά καιρό μιας και ήταν δεδομένο ότι ο Γκατούζο δεν είχε μέλλον στον πάγκο των Σικελών. Ο Ιακίνι είναι καλός προπονητής, θα συμμαζέψει την ομάδα ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία, άλλωστε προπερσι είχε πάρει την άνοδο με τη Σαμπντόρια αλλά και παλαιότερα το 2010 με τη Μπρέσια και το 2008 απ την Κιέβο. Ο Ιακίνι θέλει να μπει με το δεξί, ο αντίπαλος η Γιούβε Στάμπια είναι ιδανικός καθ ότι είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, προτελευταία στη βαθμολογία με μία νίκη και μία ισοπαλία και συν τις άλλοις θα έχει και σημαντικές απουσίες. Ο άσσος στο 1,45 του ΟΠΑΠ είναι αδιάφορος, έξω κυκλοφορεί στο 1,60-1,65 και έχει ενδιαφέρον

258 2 1,60
Και εκεί που η Νάπολι πήρε την Κυριακή τεράστιο διπλό μέσα στο Μιλάνο επί της Μίλαν σπάζοντας και μία αρνητική παράδοση που είχε και κάνοντας παράλληλα το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, την τετάρτη γκέλαρε μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Σασσούολο, η οποία είχε μετρήσει εφτά τεμάχια απ την Ιντερ μέσα στην έδρας της. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Νάπολι έκαψε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο, όχι τόσο στο 1,18 του άσσου που είχε πάρει "χαρτί" απ τους μεγαλοπαίχτες αλλά κυρίως στο live. Όπου φυσικά την τίμησα και εγώ, τα παιδιά στο twitter εκεί που τα λέγαμε. Ήταν το προφανές σημείο, με τη Νάπολι να πιέζει ασφυχτικά, να έχει τη μπάλα εκεί γύρω απ την περιοχή της Σασσουόλο, να της λείπει βέβαια κάτι στην τελική προσπάθεια και η Σασσουόλο να έχει σε μεγάλη μέρα τον κίπερ της Πένγκολο. Σήμερα η ομάδα του Μπενίτεθ καλείται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Τζένοα. Ο Μπενίτεθ θα ξεκουράσει 2-3 παίχτες, ίσως βάλει Πάντεφ στην κορυφή για να δώσει ανάσες στον Ιγκουαίν, ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Χάμσικ και Μέρτενς. Βασικός θα ξεκινήσει ο Ινσίνιε ο οποίος μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Σασσουόλο και ήταν πολύ καλός και δραστήριος. Απ την άλλη η Τζένοα αν εξαιρέσουμε τη μοναδική της νίκη, αυτή στο τοπικό ντέρμπι της Γένοβας με 3-0 επί της Σαμπντόρια, οι εμφανίσεις της στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν άθλιες. Έχει μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα, κι όπως γράφαμε και στο αφιέρωμα με τον Ιταλό, θα μπλέξει φέτος η Τζένοα. Δε νομίζω να πέσει. Επίσης δεν αποκλείω ο Λιβεράνι σύντομα να αποτελέσει παρελθόν απ τον πάγκο της ομάδας. Το διπλό στο 1,75-1,80 που κυκλοφορεί έξω, μου κάνει, εύλογη τιμή σε αντίθεση με το 1,60 του ΟΠΑΠ που είναι μικρό.

263 Χ 3,35 1 2,90 
Ωραίο το σερί των κανονιέρηδων, που μετά την ηχηρή ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Άστον Βιλα, πάνε τρένο με τέσσερις σερί νίκες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να λάβει τέλος. Για τη Σουόνσι τα έχω γράψει κατ επανάληψιν, μας έχει πληρώσει πολύ καλά με το διπλό της μέσα στο Μεστάγια. Για μένα θα είναι η ομάδα έκπληξη της σεζόν. Μπορεί να ξεκίνησε με δύο σερί ήττες από Μάντσεστερ και Τότεναμ με κάκιστες εμφανίσεις και με λάθη απ τον Λάουντρουπ, μετά όμως η ομάδα δείχνει να έχει ρολάρει. Κέρδισε τη Γουεστ Μπρόμιτς, πήρε Χ απ τη Λίβερπουλ, κέρδισε άνετα μέσα στο Μεστάγια τη Βάλενθια και την προηγούμενη βδομάδα κέρδισε εύκολα την Πάλας εκτός έδρας με 2-0. Μεσοβδόμαδα πάντως στο Λιγκ Καπ, ο Λάουντρουπ κατέβασε τα δεύτερα και την πάτησε απ την Μπέρμπιγχαμ όπου και ηττήθηκε με 3-1. Αλλά ουδόλως την ενδιέφερε το παιχνίδι. Απ την άλλη και ο Βενγκέρ κατέβασε τα δεύτερα, ήρθε 1-1 με τη Γουεστ Μπρόμιτς για να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3. Η Άρσεναλ συνεχίζει και παίζει με πολλές απουσίες, Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ποντόλσκι, Ροζίτσκι, Τσάμπερλειν και Σανόγκο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νάπολι στο Emirates, ενδεχομένως να έχουν το μυαλό τους και εκεί. Πάμε στην κόντρα, θεωρώ ότι η Σουόνσι θα βρει δίχτυα, παιχνίδι με πολύ Χ αν φύγει από κει πάει στον άσσο. 

Καλή τύχη.

ΥΓ: Όσον αφορά το θέμα που διακινήθηκε εντόνως τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις εταιρίες στο διαδίκτυο έχω ανεβάσει το σχόλιο μου στη σελίδα του Betsecret στο facebook και νομίζω δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.