Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αργήσαμε σήμερα, οπότε αφήνω τους περιττούς προλόγους και πάμε κατ ευθείαν σε μία δυάδα που θα κρατήσω απ το σημερινό κουπόνι, το οποίο είναι βέβαια αρκετά μικρότερο λόγω εθνικών ομάδων.

167 goal/goal 1,45
Αμφότερες οι ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, αν μη τι άλλο παίζουν επιθετικά, ειδικότερα η Μπέρι που φαίνεται και απ τα αποτελέσματά της. Τόσο η Ροτσντέιλ όσο και η Μπέρι σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα πάω με το να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Πιθανό φυσικά και το over.

214 2 2,05
Η Ιντερνασιονάλ μετά από εφτά σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, επιτέλους την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το τρίποντο κόντρα στην Κορίνθιανς έστω και δύσκολα με 1-0. Νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Ντούνγκα, που έχει απ τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, μη ξεχνάμε άλλωστε ότι πριν μερικούς μήνες απέκτησε και τον Σκόκο απ τη Νιουελς και μαζί με τον σταρ Νταμιάο θα είναι η δυάδα στην επίθεση. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν δύο βασικοί για το αποψινό παιχνίδι με την Πόντε Πρέτα ενώ ο Φορλάν είναι με την εθνική Ουρουγουάης. Ενώ υπάρχουν και κάποιες μακροχρόνιες απουσίες. Απ την άλλη η Πόντε Πρέτα είναι σε τραγική κατάσταση μετρώντας πέντε σερί ήττες, με τον Ζορζίνιο να μη μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Πλέον η Πόντε Πρέτα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και το μέλλον προμηνύεται αρκετά δυσοίωνο. Η Ιντερνασιονάλ, ως ομάδα είναι αρκετά επίπεδα πάνω απ την Πόντε Πρέτα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν εχεί δείξει αυτή της, την ανωτερότητα και στα προηγούμενα παιχνίδια, για να μπορείς να την εμπιστευτείς. Εν τούτοις, σήμερα έχει την ευκαιρία κόντρα σε αυτή την Πόντε Πρέτα που παραπατά να ντουμπλάρει τις νίκες της. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες, κυμαίνεται πλέον στο 2,25.

Καλή τύχη.