Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πλήρωσε χθες η τριάδα με Γουίγκαν (2,20), Φλίτγουντ (1,60) και Παρί (1,45). Σε μία μέρα όπου η πρεμιέρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας κύλησε αρκετά φυσιολογικά. Ελπίζω φυσικά σε ανάλογη συνέχεια και στα σημερινά,

277 1 1,45
Τρίτη σερί γκέλα για την Κοπεγχάγη πάει πολύ. Η πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Κοπεγχάγη μετρά δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ακόμα βαθμό. Από την άλλη η Ράντερς κουβαλάει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη σε πρωτάθλημα και προκριματικά Europa League. Προέρχεται απ την εντός έδρας ήττα με 2-1 απ τη Ρούμπιν Καζάν, όπου δεν ήταν καλή. Ενδεχομένως να φταίει και η απειρία της, αφού δεν είναι συνηθισμένη η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα υπάρχει και η ρεβάνς στη Ρωσία. Σημαντικές απουσίες για αμφότερες τις ομάδες δεν υπάρχουν. Δεν ανακαλύπτω και την Αμερική, ένα νορμάλ άσσος για να κλείσει κάποιος δελτίο.

301 1 1,60
Η Λανς ξεκίνα ως εκ των φαβορί για την άνοδο, υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός στους οπαδούς, με τον επί σειρά ετών πρόεδρο Μαρτέλ να επιστρέφει στα ηνία της ομάδας, είχε παραιτηθεί πέρσι λόγω οικονομικών προβλημάτων χάρη στα λεφτά του Χαβιζ Μαμάντοφ, ο οποίος είναι από τους πιο εύρωστους επιχειρηματίες του Αζερμπαϊτζάν. Έγιναν καλές μεταγραφές, γέμισε το ρόστερ, στον πάγκο πλέον κάθεται ο Καμπουαρέ, πρώην της Παρί, και αν μη τι άλλο μετά από δύο σεζόν όπου κινήθηκε στη μετριότητα φέτος όλα δείχνουν άνοδο. Μάλιστα σήμερα στο Φελίξ Μπολάρ αναμένεται γύρω στις 25,000 χιλ κόσμος. Απ την άλλη η Σερκλ Μπαστιά, πήρε φέτος την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, είναι η τέταρτη ομάδα απ την Κορσική που ανεβαίνει. Πέρσι έκανε την έκπληξη μιας και δεν την είχαν για να πάρει την άνοδο. Κράτησε αναλλοίωτο το ρόστερ της κάνοντας και 4-5 μεταγραφές. Είναι απ τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ναι μεν επικίνδυνες οι πρεμιέρες, ειδικά για αποδόσεις του 1,60, αλλά για μένα είναι εύλογη η απόδοση. Στην Ασία το line μεταβλήθηκε απ το -0,75 στο -1.

Αναφέρω εύλογη και όχι δίκαιη όπως είθισται να διαβάζω σε έντυπα και διαδίκτυο, διότι πολύ απλά όπως μας έλεγαν και στο Πανεπιστήμιο , δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές. Υπάρχουν εύλογες και μη εύλογες. Για να μιλάμε σωστά και τα ελληνικά.

304 Χ 3,15 2 2,70
Κλείνω την αποψινή τριάδα με το μεγάλο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε. Προφανές το ρίσκο, σε ένα ντέρμπι μίσους αλλά θεωρώ ότι κάπου οι αποδόσεις αδικούν την Ιντερνασιονάλ. Η Ιντερνασιονάλ, προέρχεται από την ήττα με 3-0 απ τη Ναούτικο, όπου το σκορ φαίνεται βαρύ αλλά διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Επιστρέφει σήμερα ο ηγέτης Ντ Αλεσάντρο, μέσα και ο Νταμιάο και ο Φορλάν για το μεγάλο ντέρμπι. Στην αποστολή και ο Νάτσο Σκόκο, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα απ τη Νιουελς και οι συστάσεις προφανέστατα περιττεύουν. Η Ιντερνασιονάλ φέτος έχει υψηλές βλέψεις, είναι στην 4η θέση μετά από δέκα αγωνιστικές. Η Γκρέμιο απ την άλλη είναι πάντα δυνατή στην έδρα της, ήδη (4-1-0) στα πρώτα παιχνίδια. Δεν θέλγει όμως με την απόδοση της, μεσοβδόμαδα έχασε κι από την Κορίνθιανς, δεν είδα όλο το παιχνίδι, απ όσο είδα όμως δεν με εντυπωσίασε ειδικά στο α ημίχρονο ήταν κακή. Ο Ζε Ρομπέρτο (9/2) είναι αμφίβολος, ενώ εκτός οι τιμωρημένοι Βάργκας (5/3) και Μπέκο (2/0). Όπως είπα και πιο πριν, προκείται για τοπικό ντέρμπι μίσους και προγνωστικά δε χωρούν και μπορεί εύκολα να εκτεθείς. Προσωπικά παίρνω το ρίσκο, πάω στο 2 draw no bet γύρω στο 2,00+ κυκλοφορεί, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρω τα λεφτά μου πίσω, διότι θεωρώ ότι υπάρχει αξία στις αποδόσεις της Ιντερνασιονάλ. Για όσους παίζετε ΟΠΑΠ, χρειάζεται η κάλυψη στην ισοπαλία. Στην Ασία το line από το +0,25 για την Ιντερνασιονάλ, υποχώρησε στο 0.

Καλή τύχη.