Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Έχουμε αρχίσει και μετράμε πλέον αντίστροφα για να μπούμε σε κανονική στοιχηματική περίοδο ενώ ήδη το κουπόνι έχει γεμίσει αισθητά. Από χθες έχει ανέβει το αφιέρωμα για τη Bundesliga, πως κινήθηκαν οι ομάδες στη μεταγραφική περίοδο και τι αναμένουμε στη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορείτε να το διαβάσετε κλικάροντας αριστερά στο μενού στη στήλη Αφιερώματα.

Όσον αφορά το σημερινό κουπόνι, το πρόγραμμα στην Αγγλία είναι αρκετά δύσκολο. Είναι άλλωστε η δεύτερη αγωνιστική και θέλει προσοχή ασχέτως αν στην πρεμιέρα είχαμε το απόλυτο αυτό δεν λέει κάτι. Οπότε πάμε πάσο με τις Αγγλιδούλες και επί της ουσίας ένα σημείο θα κρατήσω σήμερα, με ρίσκο και είναι το διπλό της Βόλφσμπουργκ.

152 2 2,45
Πως κατάφερε η Βόλφσμπουργκ με τέτοιο ρόστερ, να τερματίσει 11η την προηγούμενη σεζόν, πραγματικά είναι κατόρθωμα. Η έλευση του Χέκινγκ απ τη Νυρεμβέργη στα μέσα της σεζόν έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα, τη συμμάζεψε απ το χάλι που παρουσίασε στην αρχή της χρονιάς επί Μάγκατ, όπως θα διαβάσατε και στο αφιέρωμα το καλοκαίρι έπεσε σκούπα, αποχώρησαν αρκετοί παίχτες, αν δεν έχω κάνει λάθος στο μέτρημα 18, έγιναν 3-4 μεταγραφές αλλά το ρόστερ είναι πλήρες. Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι εκπληκτική με Ντιέγκο, Πέρισιτς, Βιερίνια και Όλιτς. Και φυσικά στόχος για φέτος είναι να χτυπήσει Ευρώπη. Απ την άλλη το Αννόβερο σαφέστατα αποδυναμώθηκε. Έχασε 4 βασικούς παίχτες και απ αυτούς που ήρθαν έχω πολλές επιφυλάξεις στο κατά πόσο μπορούν να καλύψουν τα κενά αυτών που αποχώρησαν. Πέρσι είχε τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ωστόσο μέσα στην έδρα του Αννόβερο δεν αποτελεί εύκολη λεία. Θεωρώ όμως ότι το 2,60 του διπλού που κυκλοφορεί είναι για μένα ευκαιρία υπό την έννοια ότι η εύλογη τιμή του θα ήταν 2,35-2,40 με βάση το πως διαβάζουμε τις ομάδες. Προφανώς και μιλάμε για πρεμιέρα, δεν έχουμε αγωνιστικό δείγμα των ομάδων, το κύπελλο δεν το λαμβάνω υπόψιν μου, ως μονό αποδεκτό θεωρώ ότι μπορεί να παιχτεί με το ανάλογο ρίσκο φυσικά.

Καλή τύχη.